Ahol Falcao,meg mondjuk Tevez(?) űzi a bogyót,ott azért többen lesznek.Megtérül persze miből az 5 ezer nézőből ..

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 31., péntek 23:35
Ahol Falcao,meg mondjuk Tevez(?) űzi a bogyót,ott azért többen lesznek.Megtérül persze miből az 5 ezer nézőből ..
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 31., péntek 23:30
Megtérül persze miből az 5 ezer nézőbőlBBeno írta:halál jó biznisz volt megvenni a monacot. adózás kb nincsen. beleöl most 150-200 milliót a tulaj pár év alatt és 5-10 éven belül megtérül. főleg ha csapat lesz belőlük... élni meg monacoban... nincs is jobb.
HozzászólásSzerző: francois » 2013. május 31., péntek 23:29
a monacot, mint a francia liga tagját a 2014/2015-ös idénytől minden bizonnyal kötelezni fogják h francia székhellyel rendelkezzen igy adozas szempontjabol a francia séma fog ott is érvenyesulni. ergo a faszi megszivja (már ha erre épitett)CS0ki írta:Egyébként a tulajt megértem, sok szempontból remek választás volt.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 31., péntek 23:22
Ha megnyeri a kupát a Bayernnek,akkor diadalittasan bejelenti,hogy a Real Madridban folytatja,ha nem,akkor még vár pár napot,és Perez hivatalba lépése után lesz hivatalos a dolog.“Láttam, és nem tudom, honnan vette Anatoli” – mondta nevetve Heynckes, majd folytatta; “Holnap, ha olyan hangulatban leszek, beszélni fogok a jövőmről. Ha nem, akkor majd június első hetében.”
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 31., péntek 23:17
Monaco sem olyan kicsi klub... BL dontosok is voltak mar.Kerlon írta:Tegyük fel, hogy. Bejelentkezik érted a Monaco 500ezer forintos fizuval, ahol relatíve semmi komolyat nem tudsz elérni a csapattal vagy bejelentkezik érted pl. a Real/Chelsea/City 350ezer forintos fizuval, de elérhetsz komoly dolgokat(amivel prémiumokra és hírnévre is tehetsz szert, amiből még több pénzed lehet). Az egyik helyen van jövőd a másikon meg csak keresel és bizonytalan meddig fizet a tulaj. Kis összegnél komolynak számít az a 150ezer, de ahol milliárdok röpködnek ott már nem. Nem arról van szó, hogy jól megtudsz élni belőle vagy sem, hanem hogy mennyivel többet tudsz elherdálni...Ezt azért megnézném, tegyük fel dolgozol egy pesti jól menő cégnél, karrierlehetőség adott, de bejelentkezik egy beregsurányi cég, ami duplaannyit fizetne, ne mond már, hogy nem fogadnád el.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 31., péntek 22:43
OlvastamOlvass vissza pár bejegyzést...nem tudom mennyit keres nálunk évente, de biztos van olyan csapat, aki rá tud ígérni 100 ezerrel, aztán már követeli is, hogy engedjük el dagesztánba vagy a franc tudja hova!
Hja, érdekes. :-)Már ő is azzal számolna vele. Még a Chelseaben is.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 31., péntek 22:40
Már ő is azzal számolna vele. Még a Chelseaben is.Mourinhón kívül ki az aki nem számol vele alapemberként?
Olvass vissza pár bejegyzést...nem tudom mennyit keres nálunk évente, de biztos van olyan csapat, aki rá tud ígérni 100 ezerrel, aztán már követeli is, hogy engedjük el dagesztánba vagy a franc tudja hova!Modricnak álma volt a Real, máshova nem is akart igazolni, miért menne el?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 31., péntek 22:32
Modricnak álma volt a Real, máshova nem is akart igazolni, miért menne el?Én is reménykedek, szerintem az Ő helyzetében logikus lépés lenne, ha maradna. Új edző, új felfogás, új rendszer...egy jó előszezonnal stabil kezdő is lehet, amit képességei alapján megérdemel.
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. május 31., péntek 22:31
CS0ki írta:De ha ennyire képben vagy a nagyvilággal, azt azért tudhatnád, hogy a Monaco tulaja nem az olajból gazdagodott meg, szóval őt nem igazán érinti ha elfogy.
Én is reménykedek, szerintem az Ő helyzetében logikus lépés lenne, ha maradna. Új edző, új felfogás, új rendszer...egy jó előszezonnal stabil kezdő is lehet, amit képességei alapján megérdemel.CS0ki írta:Mindenesetre Modric elég kapós lett a hírekben, Inter is vinné, Mourinho is...Remélhetőleg marad a seggén.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 31., péntek 22:23
De ha ennyire képben vagy a nagyvilággal, azt azért tudhatnád, hogy a Monaco tulaja nem az olajból gazdagodott meg, szóval őt nem igazán érinti ha elfogy.Az ilyen emberek nem szórják eszetlenül a pénzt, ezt csak te és a hozzád hasonlók hiszik el. Persze van benne szórakozás is, de nem csak erről szól a dolog. Az olaj egyszer elfogy, így más bevétel után kell nézni. A klub megvétele megkönnyíti a terjeszkedést Monacoban
Ha magadtól nem látod a különbséget...nem én fogom mindenesetre megmagyarázni neked.Már hogyne lehetne. Ugyanolyan dolgozó mindkettő
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 31., péntek 21:24
Már hogyne lehetne. Ugyanolyan dolgozó mindkettőCS0ki írta:Bocs,de ez nagyon szar példa. Egy focistát nem lehet hasonlítani egy sima dolgozóhoz.
Az ilyen emberek nem szórják eszetlenül a pénzt, ezt csak te és a hozzád hasonlók hiszik el. Persze van benne szórakozás is, de nem csak erről szól a dolog. Az olaj egyszer elfogy, így más bevétel után kell nézni. A klub megvétele megkönnyíti a terjeszkedést MonacobanCS0ki írta:Nem, te hiszed csak ezt....Sokan elköltenek még többet is sok hülyesége. Van olyan tulajdonos, akinek csak üzlet, van akinek szenvedély, hobbi.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 31., péntek 21:12
Egyébként a tulajt megértem, sok szempontból remek választás volt.halál jó biznisz volt megvenni a monacot. adózás kb nincsen. beleöl most 150-200 milliót a tulaj pár év alatt és 5-10 éven belül megtérül. főleg ha csapat lesz belőlük... élni meg monacoban... nincs is jobb.
Bocs,de ez nagyon szar példa. Egy focistát nem lehet hasonlítani egy sima dolgozóhoz.Ezt azért megnézném, tegyük fel dolgozol egy pesti jól menő cégnél, karrierlehetőség adott, de bejelentkezik egy beregsurányi cég, ami duplaannyit fizetne, ne mond már, hogy nem fogadnád el.
Nem, te hiszed csak ezt....Sokan elköltenek még többet is sok hülyesége. Van olyan tulajdonos, akinek csak üzlet, van akinek szenvedély, hobbi.Azt csak te hiszed. Gazdag emberek 100 milliókat nem fognak szórakozásból eldobálni ilyenekre. Ez is üzlet.
Nem mindenkinek. De még a focisták között is többen vannak azok, akiknek nem a pénz a mindene.Csak képzeld el, hogy ő nem annyiból él meg mint te, más életszínvonalhoz van már szokva. Többe kerül neki a heti benzinpénz, mint neked a havi sőt lehet évi fenntartásod. Emellett még van 6-7 éve a fociban, addig meg kell magát szednie, ki tudja mi lesz vele utána. Ezzel nem akarom védeni, mert tényleg szakmailag nem jó üzletet csinált, de hát ebben a mai világban a legfontosabb a pénz.
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. május 31., péntek 21:03
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 31., péntek 20:54
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 31., péntek 20:49
Csak képzeld el, hogy ő nem annyiból él meg mint te, más életszínvonalhoz van már szokva. Többe kerül neki a heti benzinpénz, mint neked a havi sőt lehet évi fenntartásod. Emellett még van 6-7 éve a fociban, addig meg kell magát szednie, ki tudja mi lesz vele utána. Ezzel nem akarom védeni, mert tényleg szakmailag nem jó üzletet csinált, de hát ebben a mai világban a legfontosabb a pénz.Kerlon írta:is összegnél komolynak számít az a 150ezer, de ahol milliárdok röpködnek ott már nem.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 31., péntek 20:41
Azt csak te hiszed. Gazdag emberek 100 milliókat nem fognak szórakozásból eldobálni ilyenekre. Ez is üzlet. Itt nem csak a klub bevételeire kell gondolni. A klub csak egy terjeszkedés része Monacoban. Plusz ha sikeres lesz klub az növeli a tulaj nevét, így a többi cége értéke is emelkedikKerlon írta:Az életbe nem fog az megtérülni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 31., péntek 20:41
Tegyük fel, hogy. Bejelentkezik érted a Monaco 500ezer forintos fizuval, ahol relatíve semmi komolyat nem tudsz elérni a csapattal vagy bejelentkezik érted pl. a Real/Chelsea/City 350ezer forintos fizuval, de elérhetsz komoly dolgokat(amivel prémiumokra és hírnévre is tehetsz szert, amiből még több pénzed lehet). Az egyik helyen van jövőd a másikon meg csak keresel és bizonytalan meddig fizet a tulaj. Kis összegnél komolynak számít az a 150ezer, de ahol milliárdok röpködnek ott már nem. Nem arról van szó, hogy jól megtudsz élni belőle vagy sem, hanem hogy mennyivel többet tudsz elherdálni...Ezt azért megnézném, tegyük fel dolgozol egy pesti jól menő cégnél, karrierlehetőség adott, de bejelentkezik egy beregsurányi cég, ami duplaannyit fizetne, ne mond már, hogy nem fogadnád el.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 31., péntek 20:39
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 31., péntek 20:34
Valószínű nem is a profit miatt vett csapatot...Jön neki máshonnét a della, ez csak olyan manapság divat úri hobbi, van mert megtehetem.Kerlon írta:Esélytelen, hogy ezeket az összegeket a fociból visszanyerje az orosz... Meg is érdemli. Inkább valami normális szisztémából építkezne.
Ezt azért megnézném, tegyük fel dolgozol egy pesti jól menő cégnél, karrierlehetőség adott, de bejelentkezik egy beregsurányi cég, ami duplaannyit fizetne, ne mond már, hogy nem fogadnád el.Kerlon írta:Ne legyetek már agyhalottak. Inkább fociznék évi 7 millió euróért Angliában a Citynél vagy a Chelseanél, mint Monacoban évi 14 milláért... Bár lehet lehet megélhetési gondokkal küszködnék, ezért a cselekedetemért...
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem