José fckn Mourinho :ĐBár mondjuk kíváncsi lennék ki az, aki odamerne menni és megmondani, hogy figyelj öreg, ez neked már nem megy, keress másik kihívás

Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kicsit offolok én is:Fuentealbilla írta:Hát ennek az országnak 100 milliárd forint elég nagy tétel. Had ne mondjam mennyi értelmesebb dologra el lehetne költeni mint arra a bohóckodásra amit címeres mezbe művelnek itthon foci címén, nem beszélve arról mennyit lopnak majd szét ebből a pénzből...sentry írta: az új Puskás is 90-100 milliárd lesz. Szóval lehet ez sok pénz neked, de egy országnak annyira nem nagy tétel.
Bocsi az OFF-ért...
Hát ne haragudj, de szerintem fogalmad sincs ebben az országban mekkora tételekről van szó. Én sem tudtam pontosan, de elég nézni a hírek, hogy csak 1-1 építkezésre, támogatásra mennyi pénzt adnak, ha logikusan gondolkodsz, rájössz, hogy 100 milliárdból semmit nem lehet elérni. Elég belegondolni mennyi pénz megy nyugdíjakra havonta, mennyit fizetünk be adónak, stb...
"az ÁKK adatai szerint egyetlen hónap leforgása alatt 845,6 milliárd forinttal növelték az adósságot a megnövelt kibocsátással." Előtte hónapban csökkent 450 milliárddal..
Az a 100 milliárd forint egy országnak lóf..sz... De alapól 100 milliárd forint, él 10 millió ember itt, oszd el, nézd meg mennyi jutna mindenkinek... Nemhogy gazdaságot helyreállítani.
"A januári órási ugrást követően februárban tovább hízott központi költségvetés bruttó adóssága, így az elérte a 22 934,8 milliárd forintot"
Na, de offból áttérve a Bernabeura és a Fly Emirates-re, akárhogy teszik egymás mellé a két nevet, annyira nem hangzik rosszul, mint a Coca Cola, vagy Microsoft Bernabeu, sőt... Fly Bernabeu.. Nekem tetszene is. Adhatják a pénzt

Köszönjük mester.Anthony írta:Hierro győzte meg Casillast a maradásról. Köszönjük amigo![]()
(ezért kár volt visszahozni)

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hierro győzte meg Casillast a maradásról. Köszönjük amigo

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az adidas munkatársa:
"Messze van a valóságtól az a szám, amit közöltek. Jelentős szám fogy, de közel sem igaz."
Mindezt James fél millió eladott mezével kapcsolatban mondták el...szóval aki megint felhozza kapja az instant két hetet
"Messze van a valóságtól az a szám, amit közöltek. Jelentős szám fogy, de közel sem igaz."
Mindezt James fél millió eladott mezével kapcsolatban mondták el...szóval aki megint felhozza kapja az instant két hetet

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Fuentealbilla
Hát ennek az országnak 100 milliárd forint elég nagy tétel. Had ne mondjam mennyi értelmesebb dologra el lehetne költeni mint arra a bohóckodásra amit címeres mezbe művelnek itthon foci címén, nem beszélve arról mennyit lopnak majd szét ebből a pénzből...sentry írta: az új Puskás is 90-100 milliárd lesz. Szóval lehet ez sok pénz neked, de egy országnak annyira nem nagy tétel.
Bocsi az OFF-ért...
Azért ezt ugye nem gondoltad komolyan?! Nem tudok konkrét szegény országok éves költségvetéséről számokat, de a 170 milliárd forinttal azonnal nem sokat segítesz. Persze tuti javulna de nah. Pl ha jól emlékszem Brazíliában is azon ment a vita hogy 500 milliárd forintért építenek stadionokat, az új Puskás is 90-100 milliárd lesz. Szóval lehet ez sok pénz neked, de egy országnak annyira nem nagy tétel.ikarus93 írta:Hihetetlen milyen nagy pénzek ezek. Szerintem abból az 550 millió euróból, amit a MU kap, egy szegényebb ország gazdaságát azonnal helyre lehetne rakni.
Egyértelmű. Szerintem is ez csak pöcsméregetés, hogy ők ezt is megtehetik. Ha már reklám. Samsung vs Apple (2 éves cikk)dzsi91 írta:Szerintem nem feltétlenül kell logikát keresni az ilyen Emirates/Bernabeu meg adidas/Mu dolgokban, ezek a vállalatok (szerintem) már azon a szinten vannak ahol nem az anyagi haszon a legfontosabb (fontos persze de már annyi van ,hogy lehet a saját ego-val is foglalkozni...) hanem a Presztízs, a farok méregetés
Szóval inkább ne is nézz utána ikarus, hogy egy cég mekkora profitot termel egy évben, vagy mennyit költ egy komoly cég reklámokra, mert elbőgöd magad. De előtte nézz utána mennyit költ egy nyugati ország.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem nem feltétlenül kell logikát keresni az ilyen Emirates/Bernabeu meg adidas/Mu dolgokban, ezek a vállalatok (szerintem) már azon a szinten vannak ahol nem az anyagi haszon a legfontosabb (fontos persze de már annyi van ,hogy lehet a saját ego-val is foglalkozni...) hanem a Presztízs, a farok méregetés.De ez csak az én véleményem, Mi szüksége van már mondjuk egy Coca Cola-nak hogy kiadjon több száz millát azért ,hogy felírjuk a Bernabeura? Van még ember a világon aki nem ismeri őket? Vagy attól majd megszomjazik valaki?
Az én mezei agyamnak ez szimplán farok méregetés, aztán lehet ,hogy 10szer annyian akarnak majd Colá-t inni ha mondjuk rajta lenne a mezünkön...
Az én mezei agyamnak ez szimplán farok méregetés, aztán lehet ,hogy 10szer annyian akarnak majd Colá-t inni ha mondjuk rajta lenne a mezünkön...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ikarus93
Hihetetlen milyen nagy pénzek ezek. Szerintem abból az 550 millió euróból, amit a MU kap, egy szegényebb ország gazdaságát azonnal helyre lehetne rakni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
tuti valaki nagyot kamuzik, nincs az az Istem, hogy ennyit fizessenek.. évente ráadásul..honnan jönne vissza ennyi pénz nekik... de aztán remélem én vagyok a hülye

Gondolom kipengetik az új stadion árát, cserében mondjuk 10-15 évre marad a név fixen Emirates. Nem 1-2 éves időtartamban kell gondolkodni, ez biztosan hosszabb távú befektetés lesz.
A Man United is kötött egy 550 milliós szerződést mez szponzorációra nem is olyan régen. Ők 7 év alatt kapnak ennyit...
A Man United is kötött egy 550 milliós szerződést mez szponzorációra nem is olyan régen. Ők 7 év alatt kapnak ennyit...
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Ez még egy Emirates-szintű légitársaságnak is hatalmas összeg, komolyan létezhet, hogy ez megéri nekik? Ha igaz, részünkről simán bele kell vágni, még csak annyira kínosan se hangzik a név.

Szép is lenne ez a 160, de természetesen nincs rá esély, hogy igaz is legyen...Egy stadion szponzorációjáért ekkora összeget még távolról megközelítőleg se adnak.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Minden országba akarnak egy stadiont a saját nevükkel? Talán lassan a PSG stadionját is átnevezik.h3x0r írta: Szerintem ez az evi 160 millio euro egyszeruen irrealis. Regebben volt valami hir, hogy 10 even keresztul evi 50-et szeretnenk kapni, de meg igy se nagyon voltak jelentkezok. Erre fel jon az Emirates es 160-at ad? Ez egyaltalan nem logikus. Jo hogy Real Madrid, nagy marka meg minden, de ez akkor is rengeteg penz, ennyit nem tudsz visszahozni.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Igen, szerintem is kacsa. De ettől függetlenül még reménykedhetek.h3x0r írta: Szerintem ez az evi 160 millio euro egyszeruen irrealis. Regebben volt valami hir, hogy 10 even keresztul evi 50-et szeretnenk kapni, de meg igy se nagyon voltak jelentkezok. Erre fel jon az Emirates es 160-at ad? Ez egyaltalan nem logikus. Jo hogy Real Madrid, nagy marka meg minden, de ez akkor is rengeteg penz, ennyit nem tudsz visszahozni.

- h3x0r
Szerintem ez az evi 160 millio euro egyszeruen irrealis. Regebben volt valami hir, hogy 10 even keresztul evi 50-et szeretnenk kapni, de meg igy se nagyon voltak jelentkezok. Erre fel jon az Emirates es 160-at ad? Ez egyaltalan nem logikus. Jo hogy Real Madrid, nagy marka meg minden, de ez akkor is rengeteg penz, ennyit nem tudsz visszahozni.volt írta:Hát ez remélem igaz, hatalmas összeg. Nem is értem ez miért éri meg a Emirates légitársaságnak.Spanyol források szerint az Emirates légitársaság fogja szponzorálni az új Bernabéu felépítését. A légitársaság egészen elképesztő, 160 milliós összeget fizet majd a Real Madridnak évente. Ezzel az építkezés teljes összege csaknem 3 év alatt megtérül majd. Cserébe a társaság természetesen elvárja, hogy az új stadion viselje a nevüket valamilyen formában. A Real Madrid ezelőtt más cégekkel is egyezkedett, így a Microsofttal és a Coca-Colával is, ám a tárgyalások minden esetben zsákutcába értek. Forrás: Madridom.hu
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
vagy csak simán Fly Emirates Bernabeu... :Đ

Estadio Santiago Fly.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Az brutalis. Nem szarral gurigaznak az arabok.volt írta:Hát ez remélem igaz, hatalmas összeg. Nem is értem ez miért éri meg a Emirates légitársaságnak.Spanyol források szerint az Emirates légitársaság fogja szponzorálni az új Bernabéu felépítését. A légitársaság egészen elképesztő, 160 milliós összeget fizet majd a Real Madridnak évente. Ezzel az építkezés teljes összege csaknem 3 év alatt megtérül majd. Cserébe a társaság természetesen elvárja, hogy az új stadion viselje a nevüket valamilyen formában. A Real Madrid ezelőtt más cégekkel is egyezkedett, így a Microsofttal és a Coca-Colával is, ám a tárgyalások minden esetben zsákutcába értek. Forrás: Madridom.hu

Fly Bernabeu... Jo lesz?

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Galacticos
épp ez a lényeg, hogy már harmadik éve összeírom hogy hány emberrel és kikkel hoztak minket szóba, aztán szeptember elsején belinkelem.BojanKiki írta:Szerintem ezeknek legalább a fele csak kacsa volt, és biztos hogy van 3-4 olyan, akit megpróbáltatok megszerezni, de a sajtó nem szagolta ki.Galacticos írta: na kit hagytam ki?
eddig 32/3.
a többieknek kösz beírtam.