Hát nem tudom, mondom én fordított esetbe nem papmognék. Ez a 2 hónap nagyon sok, főleg hogy edzésre se járhat. Alsóhangon is november vége, december mire betud illeszkedni. Ráadásul Enrique alapemberként számol vele szerintem.Remy írta:[Ha jól tudom még nem volt a barca játékosa, amikor eltiltották. Ha nem igazoltátok volna le, akkor jogos lenne a büntetés...amúgy meg visszeső, tehát jogos. Nem kell ezt szépíteni.
Real Madrid vs. Barcelona
-
BojanKiki
- Kedvenc játékosaid: Busquets, Iniesta, Bartra
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha jól tudom még nem volt a barca játékosa, amikor eltiltották. Ha nem igazoltátok volna le, akkor jogos lenne a büntetés...BojanKiki írta:Én amúgy nem tartanám akkor uefalonának, ha eltörölnék az eltiltást. Alapból elég durva a büntetés, de a Barcának mi köze ahhoz hogy Uruguay színeibe mit csinál? Tiltsák el félévre a válogatottól. Fordított esetbe is így gondolnám.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
BojanKiki
- Kedvenc játékosaid: Busquets, Iniesta, Bartra
- Kedvenc csapatod: Barca
Én amúgy nem tartanám akkor uefalonának, ha eltörölnék az eltiltást. Alapból elég durva a büntetés, de a Barcának mi köze ahhoz hogy Uruguay színeibe mit csinál? Tiltsák el félévre a válogatottól. Fordított esetbe is így gondolnám.
Más: Valamelyik topicba említette valaki, hogyha Ronaldinho, anno a Realba megy akkor lehet most blanco lenne.
Anno nálam is ő volt a legnagyobb érv persze sokminden más mellett. Kegyetlenül hiányzik az öreg. Szerintem olyan jó nemvolt mint Ronaldo vagy Messi (2005-2006-ba igen), de ez az ember valami olyat adott a pályán ami megfizethetetlen volt. Nemszeretem a totál elfogult szurkolókat, azt se ha valaki nagyon az, de ha R10 visszajönne (most nincs klubja), akkor én lennék a legboldogabb a világon. Kora alapján még jó is lehetne, dehát a lejtőről nehéz a visszaút.
https://www.youtube.com/watch?v=7ablCfVup94
Más: Valamelyik topicba említette valaki, hogyha Ronaldinho, anno a Realba megy akkor lehet most blanco lenne.
https://www.youtube.com/watch?v=7ablCfVup94
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BojanKiki 2014. augusztus 5., kedd 1:06-kor.
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Az alapozást elvégzi otthon, ebben egészen biztos vagyok, tuti meccsre kész állapotban lesz, mire lejár a büntetés. De a formája gondolom hagyna kivetnivalót maga után, plusz a csapattal se lesz összeszokva - lehet te is erre gondoltál elsősorban - úgyhogy én se játszatnám - legalábbis egész meccsen biztos nem.Dupla D írta:az előtt járna le épp a büntetése, és edzés nélkül nem hinném, hogy betennék.
De remélem, hogy nem kell majd ezen agyalni a Classico előtt, mert addigra már össze lesz szokva mindenkivel annyit játszhat..
hogyne, nem edzett még a társakkal, jobb esetben max 1-2 edzésen oszt kezdőbe vele, tök logikusnak tűnikpalesz77 írta:Azon az eredeti büntetés szerint is játszhatna már ha jól rémlik..Dupla D írta: persze, hiszen a Clásicón már játszania kell.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
az előtt járna le épp a büntetése, és edzés nélkül nem hinném, hogy betennék.palesz77 írta:Azon az eredeti büntetés szerint is játszhatna már ha jól rémlik..Dupla D írta: persze, hiszen a Clásicón már játszania kell.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
palesz77
Azon az eredeti büntetés szerint is játszhatna már ha jól rémlik..Dupla D írta: persze, hiszen a Clásicón már játszania kell.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
persze, hiszen a Clásicón már játszania kell.palesz77 írta:Szerintem csak csökkenteni fogják, de el nem törlik. Olvastam olyat, hogy a várható eltiltás az 2 hónap lesz, és edzeni járhat majd ez idő alatt is. Remélem tényleg hasonló lesz..
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
palesz77
Most pénteken lesz a tárgyalás, az rögtön lefolyik majd, és kiderül az ítélet, vagy ez sok napos procedúra szokott lenni? Nem tudja valaki? (Vagy ezért írtad a 15-öt, mert te tudod, és tovább tart? )BBCKPH írta:ez csak a Fifa döntése, a Sportdöntő-bíróságra vár a Barca.
ezzel csak megerősítették a dolgot, a CAS még mindig beleszólhat. ez augusztus 15.-e körül derül ki.
Szerintem csak csökkenteni fogják, de el nem törlik. Olvastam olyat, hogy a várható eltiltás az 2 hónap lesz, és edzeni járhat majd ez idő alatt is. Remélem tényleg hasonló lesz..Banán írta:azért érdekes lenne, ha ezek után eltörölnék, azt hiszem már most másodszor erősítették meg a döntést
Nem lesz egy villámléptű védelem akkor...'shutterisland írta:marquinhos nem jön, így vermaelen érkezhet.
Mathieu, Pique, Vermaelen és Bartra, mindegyikük elég lomha játékos.
azért érdekes lenne, ha ezek után eltörölnék, azt hiszem már most másodszor erősítették meg a döntést
ez csak a Fifa döntése, a Sportdöntő-bíróságra vár a Barca.
ezzel csak megerősítették a dolgot, a CAS még mindig beleszólhat. ez augusztus 15.-e körül derül ki.
Marad Suárez büntetése link
-
palesz77
Azért LE ennyire nem hülye, ezt csak a 'goal.com' találta ki. Már csak maga a felállás is elég életképtelen, de ha az nem is, akkor egy 3 védős rendszerben Alba hátul? Hagyjuk már..wZoLee7 írta:Szerintem ez kb nulla védelmet jelente
Hát, ha még a felállás egész hasonló is volt a legutóbbi meccsen - legalábbis az első félidőben -, a játékosok elosztása akkor is kabaré ezen a képen.. De szerintem a felállás se marad ilyen, mert így nagyon nem ment a játék, a második félidőre, amikor váltott LE sokkal jobbak lettünk.h3x0r írta:Mi kulonbseg van a mostani es e kozott a felallas kozott?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
a képen Alba és Cuadrado nem egy poszt...ha meg Rakiticet arra fogják kényszeríteni, hogy inkább hátra a védő sorba lépjen akkor ő se sokáig lesz ott
- h3x0r
Mi kulonbseg van a mostani es e kozott a felallas kozott?wZoLee7 írta:Szerintem ez kb nulla védelmet jelente
A ket kozephatved ugyanugy hatul maradna, bal oldalt Alba regen es most is felmenne a tamadasokkal, mint ahogy a jobb szelen Dani Alves (Cuadrado) is. Ja meg Busquets/Rakitic tamadasnal most is a ket KH melle huzodna.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
xavi maradra írtamh3x0r írta:Lemaradtam valamirol?ziro4vr írta:Nem tudom mennyire tehetséges Thiago öccse, de akkor ezek szerint nem is fogom megtudni...
Nem illik.
- h3x0r
Lemaradtam valamirol?ziro4vr írta:Nem tudom mennyire tehetséges Thiago öccse, de akkor ezek szerint nem is fogom megtudni...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem tudom mennyire tehetséges Thiago öccse, de akkor ezek szerint nem is fogom megtudni...
Nem illik.