ki lesz a következő?

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 4., hétfő 17:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 4., hétfő 17:40
Akkor hülyébbek vagyunk mint a BarcaLiamGallagher írta:Pont azon gondolkodtam ma,hogy mi van akkor,ha Jesús megy el és marad egy López,Iker,Navas kapus 3-as...Azért ez kicsit erős lenne!
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. augusztus 4., hétfő 17:39
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 4., hétfő 16:50
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 4., hétfő 16:49
Tehát szerinted ez az oldal megbízhatatlan híreket rak ki. Akkor minek vagy itt a fórumán?realblanco írta:Jé és nem Diego López távozott? Akkor mégse lehet hinni az abszolút megbízható híráradatnak?Hogy mik vannak... egy világ omlott össze bennem...
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 4., hétfő 16:45
Én azon csodálkozom, hogy téged nem küldtek még pihenni.realblanco írta:Jé és nem Diego López távozott? Akkor mégse lehet hinni az abszolút megbízható híráradatnak?Hogy mik vannak... egy világ omlott össze bennem...
HozzászólásSzerző: realblanco » 2014. augusztus 4., hétfő 16:44
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 4., hétfő 16:43
MorataMartin írta:Nagy szentségtörés lenne ha az mondom én Cristiano Ronaldót jobb játékosnak tartom, mint a brazil Ronaldo volt?
MorataMartin írta: Hanem is tartom jobbnak Crt Ronaldónál
HozzászólásSzerző: Zsoc » 2014. augusztus 4., hétfő 15:46
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. augusztus 4., hétfő 15:40
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 4., hétfő 15:34
Apró kiegészítésnek annyit, hogy CR testalkata atletikusabb, őt jóval könnyebb kibillenteni az egyensúlyából mint az öreget. Ettől függetlenül egyetértek veled.hehe írta: céronaldonak annyi előnye/szerencséje van (bár sztem inkább tudatos), hogy ő inkább lefekszik, ha érzi a kontaktot és megelégszik a szabival, míg ronaldo ment előre ösztönből, mint egy gyerek, aki meglátta nyáron a fagyiárust. céronaldot meggyőződésem, hogy ezért kerülték el a súlyos sérülések, míg ronaldo túl jó volt, mást nem lehetett vele kezdeni, csak hogy agyonrúgják.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 4., hétfő 15:29
mi ez a baromság már megintattareal írta:Még szerencse, hogy hehe nincs fent...MorataMartin írta:Nagy szentségtörés lenne ha az mondom én Cristiano Ronaldót jobb játékosnak tartom, mint a brazil Ronaldo volt?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 4., hétfő 15:22
A fenomén maga volt a foci, ami szép ebben a játékban azt tőle láthattad. Nála jobb képességű csatár nem biztos (sőt..) hogy fog már születni. CR a tökéletes 21. századi focista, erősebb, gyorsabb, gólerősebb, akaratosabb mint a többi. Ízlés dolga, nálam a brazil erényei sokkal többet érnek, ha van két jegy előttem az asztalon, biztos azt veszem amelyik a brazil meccsére visz, még ha 3x drágább is.MorataMartin írta:Nagy szentségtörés lenne ha az mondom én Cristiano Ronaldót jobb játékosnak tartom, mint a brazil Ronaldo volt?
HozzászólásSzerző: pavel » 2014. augusztus 4., hétfő 15:14
Neked nem is sikerült megállnod!matador írta:Ne haragudj, nehéz ezt személyeskedés nélkül, de amennyi blődséget kommentbe öntöttél... Hát tartod a színvonalat, na.MorataMartin írta:Nagy szentségtörés lenne ha az mondom én Cristiano Ronaldót jobb játékosnak tartom, mint a brazil Ronaldo volt?
HozzászólásSzerző: matador » 2014. augusztus 4., hétfő 15:03
Ne haragudj, nehéz ezt személyeskedés nélkül, de amennyi blődséget kommentbe öntöttél... Hát tartod a színvonalat, na.MorataMartin írta:Nagy szentségtörés lenne ha az mondom én Cristiano Ronaldót jobb játékosnak tartom, mint a brazil Ronaldo volt?
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 4., hétfő 14:44
Még szerencse, hogy hehe nincs fent...MorataMartin írta:Nagy szentségtörés lenne ha az mondom én Cristiano Ronaldót jobb játékosnak tartom, mint a brazil Ronaldo volt?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 4., hétfő 14:42
A statokkal nem lehet vitatkozni, a skillekkel már igen. És meg is teszemha skilleket,statokat nézünk akkor nyilván Cé és Messi a jobb,
Egy Top Marcival és Carvajallal nálam sima lehetne az öt védős rendszer bizonyos meccseken, ami dinamikusan változik támadáskor és védekezéskor.főleg hogy szét lenne szedve mindenki tőlünk, hogy egy real madrid 5 védővel játszik.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 4., hétfő 14:39
MorataMartin írta:Nagy szentségtörés lenne ha az mondom én Cristiano Ronaldót jobb játékosnak tartom, mint a brazil Ronaldo volt?
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. augusztus 4., hétfő 14:37
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. augusztus 4., hétfő 14:26
elől meg hátulR.M.C.F írta:a lehetőségek sokasága,az meg adott.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem