Boky írta:...az már más kérdés, hogy a szurkolók / edzők meg voltak elégedve valdessel

én az voltam, madrid szurkolóként

...
Na azért Valdésszel nem volt probléma, ha jobban végiggondolod nem sok jobb kapus volt nála, egy Van der Sar, Buffon, Casillas trió mellett eltörpült, de ha azt is figyelembe vesszük, hogy lábbal is milyen kvalitások kellettek (mert ugye sokszor játékba hozták), akkor még inkább szűkült a kör és a végére Victor maradt a logikus választás. Azért nem véletlen, hogy 4 edző közül egy sem akarta elhajtani, meg Rüstüt szorította ki a karrierje elején.
A potyái meg engem annyira nem zavartak, formaidőzítés szempontjából ideális volt, a nagyobb meccsekre szinte mindig összekapta magát (kivétel a Bayern ellen, de ott az egész védelem katasztrófa volt...).
A mostani igazolásainkról: Ter Stegen leginkább Enkére, Bravo pedig Rüstüre emlékeztet, kérdés melyikőjük válik majd be, ha egyáltalán beválnak majd
Hogy azért ne csak offoljak: Navasszal jó üzletet kötöttetek, tapasztalt és ráadásul a La Ligában bizonyított, szóval könnyen beépülhet, pár évig (vagy tovább is?) bőven jó megoldás a posztra.