Szerintem azért emlékszel másképpen, mert RMCF folyton ezt hangoztatta, és elég volt, hogy meggyőzzön Téged. Voltak cikkek, hogy Capelló padra ültetné Casillast, mert látja a hibáit, és López jobb lábbal, ÉS (most jön a lényeg) MAGASABB. (Mind Capellónak, mind Mourinhonak az egyik érve az volt, hogy Casillas nem elég magas...) Csak mivel Casillas kiválóan védett az olasz tréner alatt, és arról is voltak hírek, hogy felülről szóltak, hogy Casillas érinthetetlen. Végül egy bajnoki cím lett belőle. De régen is volt.Géci írta:Capelló részben lehet igazad van. Nekem máshogy rémlik. Didát meg Ikert nem említettem egy lapon, csak azt mondtam, hogy az öreg Vecchi 1000 éve kapusedző, és, hogy Dida szintű kapusokat nevelt ki...RealMiki írta:@Géci:
Capello nem azt mondta, hogy Lopez jobb Ikernél.
Hanem azt, hogy Lopez remek kapus és hatalmas balszerencse, hogy egy Iker van előtte a sorban.
Didát és Casillast egy szinten említeni pedig elég meredek.

Szóval újságírói találgatások voltak, mivel anno Bodo Illgnert is azért igazoltatta le állítólag, mert Santi Cañizares pár centivel alacsonyabb volt a kelleténél. De Ő maga sosem mondott ilyet. Ellenben sikeresen összekeverte Illgnert Casillasszal.

Most meg olvasom, hogy mit írt Arbeloa. Emlékezve még, hogy mi történt Casillasszal... Remélem nem ezért van még 3 kapusunk.

Nem gondoltam komolyan, nyugi.