Nem, ez tény.realblanco írta:Jaja ezt írta az NSO akkor az úgy is van![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Én valahogy nem tudom elképzelni, hogy a Lopez-Casillas párharcból Casillas kerül ki győztesen, aztán mégis a padra kerül Navas mellett...
Szerintem Casillas lesz fixen a kapus jövőre.
Szerintem Casillas lesz fixen a kapus jövőre.
-
Jaja ezt írta az NSO akkor az úgy is van

- Galacticos
de azért mert lopez elmegy, és navas csak most jött.realblanco írta:Gondolom azon se gondolkozott el még senki, hogy miért Casillas fog játszani az első tétmeccsen

casillas a múlt, ha madridista, ha nem.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Navast biztos azért igazolták le, mert az edzői stáb teljes mértékben meg van elégedve a kapusokkal.

-
gusztustalan hogy madridistának érzik magukat azok, akik úgy beszélnek Casillasról, mintha egy utolsó senki lenne. Hányok tőle, hogy egy kalap alá sorolnak az ilyenekkel, rombolják a madridistákról alkotott véleményt.
Gondolom azon se gondolkozott el még senki, hogy miért Casillas fog játszani az első tétmeccsen, talán esetleg az edzői stáb más véleményen van, mint a sok okoskodó divat, tudom ők nem értenek hozzá, ti igen... hát gratulálok
Gondolom azon se gondolkozott el még senki, hogy miért Casillas fog játszani az első tétmeccsen, talán esetleg az edzői stáb más véleményen van, mint a sok okoskodó divat, tudom ők nem értenek hozzá, ti igen... hát gratulálok

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realblanco 2014. augusztus 3., vasárnap 20:23-kor.
Nem. Ilyet sosem mondanék. Azt már inkább, hogy Keylor a neve, bravúr a kenyere.ziro4vr írta:Ahogy Misztik mondaná, Keylor a neve kezdőkapuba vele

- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
úgy látom te is agysebész vagy, mert navasról szólt az idézett mondatom.numberone1 írta:12 evesek nem lathattak fenykoraban, csak a mostani balfaszkodasait, tehat ez itt megbukott.Boky írta:
már várom a fb posztok alatt a sok 12 éves agysebész véleményét, hogy ki ez, minek ide:
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
12 evesek nem lathattak fenykoraban, csak a mostani balfaszkodasait, tehat ez itt megbukott.Boky írta:
már várom a fb posztok alatt a sok 12 éves agysebész véleményét, hogy ki ez, minek ide:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ha Khedira megy akkor szerintem jön egy kp-s cserének. Ilyen olcsóbb, de viszonylag jó játékos. Ha lehetne tippelni azt mondanám, hogy a herceg maradni fog, és annyi fog történni, hogy DM távozik. De a számra csapok!morraag írta:Örülök az érkezésének nagyon. Ezzel szerintem a mi átigazolási időszakunknak vége. Szvsz már csak távozó lesz.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
nagyon fontos (és jó) igazolás, nálam top3as kapus.Boky írta:Zsoc írta:Navas Offisöl
jobb lett volna, ha lopez marad és casillas megy, de hát ez van, ha casillas el tudja magát foglalni a padon, akkor nincs para.[\quote]
Ki a másik kettő a top 3 ból?
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ramos, Ronaldo
Örülök az érkezésének nagyon. Ezzel szerintem a mi átigazolási időszakunknak vége. Szvsz már csak távozó lesz.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Már csak egy topik kéne neki

- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
nagyon fontos (és jó) igazolás, nálam top3as kapus.Zsoc írta:Navas Offisöl
jobb lett volna, ha lopez marad és casillas megy, de hát ez van, ha casillas el tudja magát foglalni a padon, akkor nincs para.
már várom a fb posztok alatt a sok 12 éves agysebész véleményét, hogy ki ez, minek ide, casillas a legjobb kapus úgysem fog mellette szóhoz jutni

szerk:
Ez + motiválció lesz Iker Casillas-nak..
Viszont az is hivatalos h nincs rotalas...Casillas lesz az 1.szamu kapus:)
López is motíváció volt lényegtelen felesleges igazolás
mi a pöcsnek.........

- Bullet T
De Gea a madridi kapuskérdésről: “Iker Casillas és Diego López is nagyszerű kapusok, akik egészséges versenyben vannak egymással, de mindig az edzőé az utolsó szó, meglátjuk, ki fog játszani” Forrás: Madridom.hu
Komolyan mondom lassan oda jutunk, hogy felesleges az ilyen iterjukat közzétenni, akárkit kérdeznek akarmiről olyan sablon választ ad, amit kb egy 8 éves kisgyerek is tudna adni....
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Egyreszt Kagava bevalhat, ha egy csatar moge beillesztik, talan olcson megtudnak szerezni. A masik ami miatt jol jarnanak vele, betudnanak torni az azsiai piacra. Akar eleg jo penzt is csinalhatnak belole.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Azért köszi.Rasta írta:A cikkben lévő instagram üzenet lényege, hogy Di Mariának és/vagy a nejének tele lett a puttonya a kommentelőkkel, akik úgy kritizálják Angelt, hogy legalább egy minimális fogalmuk lenne arról, hogy mi folyik körülötte.
A bevágott idézetet még dekódolgatom, az egy picit bonyolultabb, de a lényeg olyasmi, hogy vannak olyan főnökök a futball környezetében, akik kezdik látni és értékelni egy csúcson lévő játékos munkáját, és szeretnék megvásárolni, és hogy a foci mindig ilyen, játékosokat adnak el és vásárolnak.
*szerk: ez esetben tényleg tökmindegy

Utána jártam, elég "hivatalosnak" tűnt, de úgynézki tévedtem.