égjenek azok a mezek.

amúgy ez elég nagy geciség volt tőle. tudom, hogy hány évet lehúzott a chelsea-ben meg minden, de épp ezért nem kellett volna a citybe elmennie. gg lampi.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 6., szerda 15:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 6., szerda 15:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 5., kedd 15:14
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 5., kedd 15:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 5., kedd 15:05
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 5., kedd 14:35
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 4., hétfő 15:04
wenger meg már óbégat, hogy ezek a city tulajú csapatok, hogy játsszák ki okosba a pénzügyi fair playt, ahogy a többi klub azért van, hogy kiszolgálják a zászlóshajó mancitytRealista24 írta:Szegény réj, ez jobban fájhat neki, mint a végleges.BBeno írta:Elég tuti. Pellegrini maga mondta, nyilatkozta
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 4., hétfő 14:37
Szegény réj, ez jobban fájhat neki, mint a végleges.BBeno írta:Elég tuti. Pellegrini maga mondta, nyilatkozta
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 4., hétfő 14:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 3., vasárnap 22:17
Akkor ez hivatalos lett, nem?BBeno írta:nevetnék ha ez lenne a vége mert én hoztam fel opcióként hogy lampard a cityben köthet ki és erre mondta raisen hogy soha a büd9s életbe nem történhet meg ilyen![]()
![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. augusztus 3., vasárnap 21:47
Hát Chamberssel tuti erősödtünk. Engem lenyűgözött a srác. 15 éves befektetés megért 16 milliót szerintem.Anthony írta:Ha Campbell beválik csatárposzton az sokat lendíthet rajtuk az biztos.
A védelmen mit erősítettek Debuchyn kívül? (aki egy jómunkásember, de annyi)
A konkurenciával van a "baj". A Chelsea, City keret brutális, a MU is az lehet, ott a Pool is.
Apropo a City mit csinál, nem nagyon ugrálnak eddig az átigazolási piacon? Meg vagyok lepődve
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. augusztus 3., vasárnap 21:45
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 3., vasárnap 19:41
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 3., vasárnap 19:36
Miért mit kellett volna erősíteni?Merte és Kosi tökéletes középre, balra meg ott van Gibbs!Még így is a kispadon van egy Vermaelen...ha ő megy akkor jöhet még valaki!(Ma Hummels érkezéséről pletykáltak, de ez nem valószínű)Egy vkp érkezése várható még!A védelmen mit erősítettek Debuchyn kívül? (aki egy jómunkásember, de annyi
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 3., vasárnap 19:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 3., vasárnap 19:09
Miután akkora sérüléshullám volt a csapatnál, hogy azt egyik nagycsapat se bírná ki, így érthető volt a visszaesés. Teljesen új erőnléti edzők érkeztek elvileg a nyár elején a csapathoz, tehát valamilyen változás biztos lesz náluk. Én mindenesetre nem írnám le őket, mert most már veszélyesek lehetnek. Rengetek támadóval rendelkeznek, akik között azért van egy Joel Campbell is, aki ha nem is a legmagasabb szinten, de mindig bizonyított. Cserepadról olyanok jöhetnek majd be, mint Cazorla, Walcott vagy OX, Podolski. Attól függ, hogy milyen kezdővel áll fel Wenger. A védelmet felfrissítették, a kapuban meg eddig se voltak rosszak. Alexis meg megteremtheti a különbséget.Anthony írta: de az Arsenal az idén is kipurcant, mint minden évben.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. augusztus 3., vasárnap 19:04
Na így már érte mit akartálAnthony írta:Én csak azt akarom mondani, hogy szerintem nem biztos, hogy a PL a legmegfelelőbb közeg neki. Az olasz meg a spanyol fociban sok az álldogálás, a PL-ben szerintem sokkal nagyobb az iram. Ha a szezon végén megválasztják a legjobb játékosnak, akkor tévedtem
Meglátjuk. Az Arsenal focija elvileg kedvez neki, de az Arsenal az idén is kipurcant, mint minden évben.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:41
Alexis a PL legjobbja lesz. Nagyon nem bírom a tagot, de veszettül jó játékos, és a barcában tényleg vissza volt fogva. Amikor Messi nem játszott (ugye az előző szezonban ez többször is volt), akkor simán a hátára vette az egész csapatot. Olyan megindulásai voltak, hogy hihetetlen. A PL-ben ráadásul lesz helye is megcsinálni ezeket. Az Arsenal nagyon jól járt vele.Anthony írta:nem tudtam, hogy az Udine is a Premier Leagueben szerepel
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:39
Egy szóval sem mondtam . Csak érveltem hehe állításai mellett , de egyszerűbb volt ezt írni , mint valamit felhozni ellene. Vagy a te állításodat alá támasztaniAnthony írta:nem tudtam, hogy az Udine is a Premier Leagueben szerepel
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem