Egy szóval sem mondtam . Csak érveltem hehe állításai mellett , de egyszerűbb volt ezt írni , mint valamit felhozni ellene. Vagy a te állításodat alá támasztaniAnthony írta:nem tudtam, hogy az Udine is a Premier Leagueben szerepel

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:39
Egy szóval sem mondtam . Csak érveltem hehe állításai mellett , de egyszerűbb volt ezt írni , mint valamit felhozni ellene. Vagy a te állításodat alá támasztaniAnthony írta:nem tudtam, hogy az Udine is a Premier Leagueben szerepel
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:35
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:33
Nem lát bele többet. Aki nézte az Udinében az tudja miről beszél hehe .Anthony írta:nem ez a lényeghehe írta:ja angliában mindenki gyors meg tud focizni, nem is értem pl céronaldo hogy tudott kitűnni![]()
meg sorra nyerik a kupákat mindenütt, annyira faszák
szerintem többet látsz bele a csávóba, mint amit tud
(pedig nem is brezil)
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:27
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:27
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:24
nem ez a lényeghehe írta:ja angliában mindenki gyors meg tud focizni, nem is értem pl céronaldo hogy tudott kitűnni![]()
meg sorra nyerik a kupákat mindenütt, annyira faszák
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:23
Whaaat? De hát Pep előtt nem is volt Barca..RealMiki írta: Az itteni barcások ismerik a pontos sztorit,
Milyen gólt lőtt? Meg hogy játszik?hehe írta:fálkáóóó százmillióóóóóóóóóó éuróóóóóóóó
vegyük meeeeeg
Hát, ha olyan szabadságot fog kapni, mint a VB-n, akkor szerintem simán a Pl egyik legjobbja lesz rövid időn belül.. Nagyon jó játékos ő, csak mi nem tudtuk "használni".Anthony írta:Szerintem Alexis nem lesz óriási durranás az Arsenalba se. Angliába semmit sem ér a gyorsasága, ott mindenki gyors, és még fizikailag is el fogják nyomni. Özil szindróma, az elején a váltás miatt jobban fog menni neki, de később már csak kis csapatok ellen fog villogni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:21
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:07
biztos vagy ebben?RealMiki írta: Az itteni barcások ismerik a pontos sztorit,
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:04
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 3., vasárnap 17:58
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. augusztus 3., vasárnap 17:52
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 3., vasárnap 17:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 3., vasárnap 17:51
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 3., vasárnap 17:45
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 3., vasárnap 17:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 3., vasárnap 17:21
Ezt senki sem tagadta. Moyes nem való nagy csapat padjára, Van Gaal viszont jó választás a csapat elitbe való visszajuttatására. De azért nem kell istenként kezelni, mert mások a módszerei mint az átlagnak és bízik a fiatalokban.numberone1 írta:de majd neglatjatok zonhorazni lehet a kulombseget Moyes utan.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 3., vasárnap 17:11
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 3., vasárnap 17:04
Chile, Mexiko hol volt szedett vedett, Costa Rica addig nem volt szedett vedett amig utotte a nagyokat.ziro4vr írta:A vbn a sok szedett-vedett, null összhangos, kapkodósan összerakott csapat mellett ki tudott tűnni, de valóban túlzás hirtelen megint istenkênt tisztelni. Az meg nem tudom miért forradalmi, hogy kapust cserél egy tizipárbaj elõtt. Váratlan, merész de ennyi.wxyz írta:Kezd már sok lenni a Van Gaal hype!
Ahogy nyerik a felkészülési meccseket megy a duma, hogy mekkora edző és milyen jó lesz a MU.
Jó edző, de a vbn eléggé kijött neki a lépés és a holland válogatott nagyon feküdt neki.
A Manchesterben pedig még mindig Youngok, Welbeckek játszanak
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem