Meglátjuk. Az Arsenal focija elvileg kedvez neki, de az Arsenal az idén is kipurcant, mint minden évben.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:41
Alexis a PL legjobbja lesz. Nagyon nem bírom a tagot, de veszettül jó játékos, és a barcában tényleg vissza volt fogva. Amikor Messi nem játszott (ugye az előző szezonban ez többször is volt), akkor simán a hátára vette az egész csapatot. Olyan megindulásai voltak, hogy hihetetlen. A PL-ben ráadásul lesz helye is megcsinálni ezeket. Az Arsenal nagyon jól járt vele.Anthony írta:nem tudtam, hogy az Udine is a Premier Leagueben szerepel
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:39
Egy szóval sem mondtam . Csak érveltem hehe állításai mellett , de egyszerűbb volt ezt írni , mint valamit felhozni ellene. Vagy a te állításodat alá támasztaniAnthony írta:nem tudtam, hogy az Udine is a Premier Leagueben szerepel
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:35
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:33
Nem lát bele többet. Aki nézte az Udinében az tudja miről beszél hehe .Anthony írta:nem ez a lényeghehe írta:ja angliában mindenki gyors meg tud focizni, nem is értem pl céronaldo hogy tudott kitűnni![]()
meg sorra nyerik a kupákat mindenütt, annyira faszák
szerintem többet látsz bele a csávóba, mint amit tud
(pedig nem is brezil)
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:27
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:27
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:24
nem ez a lényeghehe írta:ja angliában mindenki gyors meg tud focizni, nem is értem pl céronaldo hogy tudott kitűnni![]()
meg sorra nyerik a kupákat mindenütt, annyira faszák
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:23
Whaaat? De hát Pep előtt nem is volt Barca..RealMiki írta: Az itteni barcások ismerik a pontos sztorit,
Milyen gólt lőtt? Meg hogy játszik?hehe írta:fálkáóóó százmillióóóóóóóóóó éuróóóóóóóó
vegyük meeeeeg
Hát, ha olyan szabadságot fog kapni, mint a VB-n, akkor szerintem simán a Pl egyik legjobbja lesz rövid időn belül.. Nagyon jó játékos ő, csak mi nem tudtuk "használni".Anthony írta:Szerintem Alexis nem lesz óriási durranás az Arsenalba se. Angliába semmit sem ér a gyorsasága, ott mindenki gyors, és még fizikailag is el fogják nyomni. Özil szindróma, az elején a váltás miatt jobban fog menni neki, de később már csak kis csapatok ellen fog villogni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:21
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:07
biztos vagy ebben?RealMiki írta: Az itteni barcások ismerik a pontos sztorit,
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:04
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 3., vasárnap 17:58
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. augusztus 3., vasárnap 17:52
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 3., vasárnap 17:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 3., vasárnap 17:51
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 3., vasárnap 17:45
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 3., vasárnap 17:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 3., vasárnap 17:21
Ezt senki sem tagadta. Moyes nem való nagy csapat padjára, Van Gaal viszont jó választás a csapat elitbe való visszajuttatására. De azért nem kell istenként kezelni, mert mások a módszerei mint az átlagnak és bízik a fiatalokban.numberone1 írta:de majd neglatjatok zonhorazni lehet a kulombseget Moyes utan.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem