Nyerhettünk volna többel is, voltak elszórakozott helyzetek, ezek a közeljövőben remélhetőleg bemennek.
Mondjuk ez a Beto is jól védett ma, kb. élete top 10-es védésébe a James löket simán beférne.
De hát ellenünk ez így megy.

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 12., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 3., vasárnap 15:03
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 3., vasárnap 14:45
jövőre már nem is megyünk amerikába. BACK TO CHINA MADAFAKA!!Gascoigne írta:Tényleg nincs jelentősége, de értelme sem. Ha azért utazunk a világ másik felére, hogy a klubot népszerűsítsük, utána meg a motiválatlan és felkészületlen B-csapattal lejáratjuk magunkat az USA történetének legnézettebb focimeccsén (ha jól értettem a hírt), azzal nem hogy használunk, de kifejezetten ártunk a célunknak.Kerlon írta:Csak engem hagy hidegen, hogy kikaptunk 3 olyan csapattól, akik full kerettel nyomják már legalább 1-2 héttel előrébb járva, mint mi? Felkavart kezdők, legtöbb támadó hiányzott vagy későn csatlakozott, kényszer megoldások... Igazából szerintem most kezdődik még csak igazán a felkészülésünk, ez volt az alapozás. Most még ki lehet kapni.
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. augusztus 3., vasárnap 14:32
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 3., vasárnap 14:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 3., vasárnap 13:53
Persze, gondolom nem éri meg el menni két hétre...Gascoigne írta:Tényleg nincs jelentősége, de értelme sem. Ha azért utazunk a világ másik felére, hogy a klubot népszerűsítsük, utána meg a motiválatlan és felkészületlen B-csapattal lejáratjuk magunkat az USA történetének legnézettebb focimeccsén (ha jól értettem a hírt), azzal nem hogy használunk, de kifejezetten ártunk a célunknak.Kerlon írta:Csak engem hagy hidegen, hogy kikaptunk 3 olyan csapattól, akik full kerettel nyomják már legalább 1-2 héttel előrébb járva, mint mi? Felkavart kezdők, legtöbb támadó hiányzott vagy későn csatlakozott, kényszer megoldások... Igazából szerintem most kezdődik még csak igazán a felkészülésünk, ez volt az alapozás. Most még ki lehet kapni.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. augusztus 3., vasárnap 13:30
Tényleg nincs jelentősége, de értelme sem. Ha azért utazunk a világ másik felére, hogy a klubot népszerűsítsük, utána meg a motiválatlan és felkészületlen B-csapattal lejáratjuk magunkat az USA történetének legnézettebb focimeccsén (ha jól értettem a hírt), azzal nem hogy használunk, de kifejezetten ártunk a célunknak.Kerlon írta:Csak engem hagy hidegen, hogy kikaptunk 3 olyan csapattól, akik full kerettel nyomják már legalább 1-2 héttel előrébb járva, mint mi? Felkavart kezdők, legtöbb támadó hiányzott vagy későn csatlakozott, kényszer megoldások... Igazából szerintem most kezdődik még csak igazán a felkészülésünk, ez volt az alapozás. Most még ki lehet kapni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 3., vasárnap 13:21
2 hónap múlva szerintem ezeket a csapatok 2-3 góllal vernénk. A Rómának mondjuk örülnék a BL-ben.MyStiQ írta:Ez nem elvárás, ez kurvára így is lesz.én úgy érzem sokaknak elszálltak az elvárásai a tavalyi bl + kupa kombóval, és ehhez hozzáadva a jó igazolásokat már azt várják, hogy 38 győzelemmel hozzuk le a bajnokságot, átlagban 3-4 gólos különbséggel.![]()
A tegnapi kezdőnk így nézett ki:
Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Nacho, Carvajal, Illarramendi, Xabi Alonso, Modric, Bale és Isco.
A gálakezdőnknek meg valami ilyesmit vár a többség:
Navas - Marcelo, Varane, Ramos, Carvajal - James, Modric, Kroos - Cé, Benzema, Bale.
Közülük tegnap Ramos, Carvajal, Modric, Cé és Bale volt bevethető...
Egyébként meg az Inter ellen uraltuk a meccset még a sok fiatallal is, a Roma ellen is kézben volt a dolog, amíg a felnőtt keret tagjai voltak többségben, a tegnapi meg gyakorlatilag Casillas gyenge napja miatt ment el, mindez úgy, hogy elég érdekes felállásban nyomtuk.
Én egyáltalán nem aggódok, kibaszott erősek leszünk.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 3., vasárnap 12:56
Ez nem elvárás, ez kurvára így is lesz.én úgy érzem sokaknak elszálltak az elvárásai a tavalyi bl + kupa kombóval, és ehhez hozzáadva a jó igazolásokat már azt várják, hogy 38 győzelemmel hozzuk le a bajnokságot, átlagban 3-4 gólos különbséggel.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. augusztus 3., vasárnap 12:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 3., vasárnap 12:41
Adtunk egy rakat válogatottat, minden más bajnokság előbb befejeződött és még volt egy BL döntő is. Szerinted?Anthony írta:Miért van ez minden évben, hogy más csapatt "full kerettel" játszik ellenünk, és "1-2 héttel előbbre tartanak a felkészülésben", mint mi?
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 3., vasárnap 12:39
mert a többi csapat nem volt érdekelt a végső elszámolásoknál egyik sorozatban se.Anthony írta:Miért van ez minden évben, hogy más csapatt "full kerettel" játszik ellenünk, és "1-2 héttel előbbre tartanak a felkészülésben", mint mi?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 3., vasárnap 12:35
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 3., vasárnap 12:27
Tavaly hajnalba is felkeltem, hogy megnézzem a meccseket, de most valahogy nem tudott érdekelni pont ezért amit Te is leirtál. Van, hogy visszanézem a meccseket, meg 1-2 játékos összefoglalóját és kb ennyi.Kerlon írta:Csak engem hagy hidegen, hogy kikaptunk 3 olyan csapattól, akik full kerettel nyomják már legalább 1-2 héttel előrébb járva, mint mi? Felkavart kezdők, legtöbb támadó hiányzott vagy későn csatlakozott, kényszer megoldások... Igazából szerintem most kezdődik még csak igazán a felkészülésünk, ez volt az alapozás. Most még ki lehet kapni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 3., vasárnap 12:22
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 3., vasárnap 12:11
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. augusztus 3., vasárnap 11:35
Régen elfogyott, a hollandok ellen már teljesen egyértelmű volt, hogy ez egy állandó dolog, amit ott, azon a meccsen leművelt, a testbeszéde hihetetlen volt.RealMiki írta:@Galacticos:
Igazad van a kapusposztot illetően.
Nem láttam a meccset, de ha Casillasnak elfogyott az önbizalma, akkor tényleg vége.
Ideje a befejezésnek.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 3., vasárnap 10:49
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2014. augusztus 3., vasárnap 9:51
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 3., vasárnap 8:39
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem