De majd hatha Keylor!!
Megy a meccs!
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Megy a meccs!
Ikerrel amugy azota vannak folyamatosan ilyen olyan problemak, miota osszeszurte a levet azzal a viperaval.
Es ugy latszik meg a kovetkezo szezonban is szitja majd a feszkot a jelenletevel, es csinalja a szebbnel szebb szerencsetlenkedeseket, arrol nem is beszelve hogy csukott szemmel kell neznem tovabbra is az osszes ellenfel pontrugast.
De majd hatha Keylor!!
De majd hatha Keylor!!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
López védte volna a második gólt. Vagy jött volna és elöklözi mivel magabiztosabban jön ki a labdákra mint Iker, vagy pedig maradt volna a vonalon de mivel ő magasabb és hosszabb a keze így kiszedte volna abban az esetben is. Ez van. Pöcs kivan a legendákkal amúgy. Raúlnál is ez volt a helyzet. Jó, köszi meg térdreborulás meg minden, de ha nem megy már úgy mint régen akkor viszlát. Raúlt amikor megláttam 52 évesen a kezdőben úgy,h már a labdába alig bírt belerúgni néha felment a pumpa na. Viszont baszki pl Guti még simán maradhatott volna mivel kezdő amúgy se nagyon volt az utolsó évben, de amikor bejött a játékon mindig tudott lenditeni, hiába kakák meg céerek játszottak mellette. Csak benne volt annyi,h felismerje a helyzetet. Raúl meg villákat utált ki innen. Most meg Casillas sem akarja tudomásul venni a helyzetet.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
helyettük jön fantomasz és néztek e már férfinak vászkezhehe írta:második félidőben jön a céronaldo-benzema-kroos-hamesz sor, oszt fasz.
![]()
oh wait.
Nem illik.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Pedig kötelező az ilyen kupák behúzása.Nalam az is felkeszulesi meccsnek szamit...
Szerk:
helyettük jön fantomasz és néztek e már férfinak vászkez
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2014. augusztus 2., szombat 23:03-kor.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
BlancoMark írta:Carlo eléggé lazán veszi ezt a tornát, de nem is baj, majd akkor van probléma ha a Sevilla ellen is ilyen eredménnyel fordulunk.![]()
Egyébként hogy lehet hogy addig nem lesz több meccsünk?
Nalam az is felkeszulesi meccsnek szamit...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- h3x0r
C8 (nappal Minimax)BojanKiki írta:Hol adják?
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
De az a súlypontemelkedés is... Szinte semmi...
- BlancoMark
Carlo eléggé lazán veszi ezt a tornát, de nem is baj, majd akkor van probléma ha a Sevilla ellen is ilyen eredménnyel fordulunk.
-
BojanKiki
- Kedvenc játékosaid: Busquets, Iniesta, Bartra
- Kedvenc csapatod: Barca
Hol adják?
Azt meg nehezen hiszem el, hogy pont Young duplázik. Ennél még egy Welbeck vagy egy Nani duplát is jobban viselnék, pedig őket se tartom sokra.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Micsoda egy madár ez az Twin Casillas
- Galacticos
igazad van.MyStiQ írta:Az első az övé volt, ott nincs vita. De itt ami lassításokat láttam, elég jól tekerte középre az a világtalan Young. Pont olyan helyre, ahova ha kijön, lehet csak a csatár fejét üti le, ha meg marad a vonalon, akkor döntenie kell: marad középen vagy eldől, megkockáztatva azt, hogy eléri a támadó. Nehéz dolog ez.
de ő egy harmadik opciót választott, maradt állva a vonalon és nézte a labdát, várva azt hogy rooney ha beleér maximum telibefejeli.
kijön öklöz, vagy eldől valamerre hátha de nem is valamerre hanem inkább arra amerre úgy menne a labda ha nem ér bele senki.
a támadónak is így kell érkeznie egy beadásra hogy nem ér bele előtte senki, ezért van az hogy csomószor látszik a fejelő/lövő mozdulat a támadótól mikor a védő már rég eltakarította onnan a labdát. szerintem neki is így kellett volna tennie.
ez tipikusan aza félmegoldás volt tőle amit a kijöveteleknél szokott, nem is marad a vonalon de ki se jön, megáll félúton.
MyStiQ írta:Én személy szerint bízok benne, hogy Navas megkapja az esélyt, mert onnantól kezdve megvan a kapusunk pár évre. Jövőre mehet Casillas is, elhozzuk Casillát, aztán pár drukkernek fel se tűnik, hogy egy betűvel kevesebb van a mezen.
ááá bl döntő meg a vb királykodás óta nem mer ez már kijönniKAG írta:MyStiQ írta:Muszáj rákérdeznem: mit kellett volna tennie, látván azt, hogy van középen egy berepülő ember?
Egyik gólt a rövidre kapta, másiknál meg jönnie kellett volna vélemény szerint öklözni.![]()
csak attól félek hogy elmegy az emberen a szuperkupa is majd
Én személy szerint bízok benne, hogy Navas megkapja az esélyt, mert onnantól kezdve megvan a kapusunk pár évre. Jövőre mehet Casillas is, elhozzuk Casillát, aztán pár drukkernek fel se tűnik, hogy egy betűvel kevesebb van a mezen.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Azon nem változtat ez a két gól,hogy szerintem Casillas már nem az a Casillas,aki képes egy Real Madrid szinten teljesíteni. Továbbra is azt mondom,hogy nagy hiba Lopez eladása...
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nem írtam eddig kapustémával kapcsolatban,mert így is elég nagy fight ment a fórumon,de már csak leírom a véleményem. Dühös vagyok a vezetőségre,amiért Lopezt elüldözik Cassillas miatt,főleg,ha arra gondolok,hogy esetleg végig kezdő lesz a szezonban...
Az első az övé volt, ott nincs vita. De itt ami lassításokat láttam, elég jól tekerte középre az a világtalan Young. Pont olyan helyre, ahova ha kijön, lehet csak a csatár fejét üti le, ha meg marad a vonalon, akkor döntenie kell: marad középen vagy eldől, megkockáztatva azt, hogy eléri a támadó. Nehéz dolog ez.KAG írta:MyStiQ írta:Muszáj rákérdeznem: mit kellett volna tennie, látván azt, hogy van középen egy berepülő ember?
Egyik gólt a rövidre kapta, másiknál meg jönnie kellett volna vélemény szerint öklözni.![]()
- Galacticos
azért az egyáltalán nem kapushiba voltMythos90 írta: Van der Saar is kapott ilyesmit Villától a bl döntőben.
beszopott a rövidre egy lapos lövést.Mythos90 írta:Az első gólt nem láttam,