Amúgy meg mindenki meg fog minket répázni jövőre, mindenhonnét ki fogunk esni 0 ponttal, 150 kapott góllal.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 3., vasárnap 12:12
HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 3., vasárnap 12:03
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 3., vasárnap 11:42
Szerintem Kagawan egy jókorát emelt a dortmundi rendszer és Klopp, egy technikás, jó játékos de nem több. Egy diego, sosa pároshoz képest előrelépés egy kagawa, griezmann, de tovàbbra sem a játékosállományuk a leglényegesebb.dannen írta:nyilván mert jó játékosnak tartomziro4vr írta:Miért nem?pl. griezmannt csak pár meccsen láttam, de kagawa minimum olyan tehetséges. az már más kérdés, hogy manu-ban mennyire nem tudott kiteljesedni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 3., vasárnap 11:28
Én úgy vagyok vele, hogy menjen csak oda. Legalább lesz egy Atletico, ami évekig fenn tud maradni. Tény, a mi dolgunkat is meg tudják majd nehezíteni, de a barcáét is. Eddig mondogatták, hogy 2 csapatos a spanyol bajnokság, hát nem... az Atletico is veszélyes tud lenni bárkire. Legyenek is.dannen írta:nyilván mert jó játékosnak tartomziro4vr írta:Miért nem?pl. griezmannt csak pár meccsen láttam, de kagawa minimum olyan tehetséges. az már más kérdés, hogy manu-ban mennyire nem tudott kiteljesedni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 3., vasárnap 10:27
Miért nem?dannen írta:a daily mail szerint az atleti fontolgatja, hogy rámozduljon kagawara. valószínűleg kacsa, de ennek nagyon nem örülnék.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 3., vasárnap 2:20
Ancelotti ismet trollkodikAncelotti: Beszéltem Khedirával és Di Maríával, és emlékeztettem őket, hogy augusztus ötödikén csatlakozniuk kell hozzánk.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 2., szombat 19:42
Ami kesik nem mulikpalesz77 írta:Akkor most nagy eséllyel én is Madridistaként osztanám itt az észt..LuizNazario írta: Gondoljunk bele mi lett volna ha Beckham helyett őt hozzuk.(Ronaldinho)
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 2., szombat 19:33
Kétlem, hogy ettől tartani kéne - bár aztán az utóbbi évek alapján ki tudja..LuizNazario írta: Pogbát 80alatt nem adnák az biztos,a legnagyobb értékük és a legnagyobb talentum most a piacon.80-85 be esetleg el lehetne hozni szerintem.Jobb lenne most mint jövőre a Barcelonával harcolni érte..
Akkor most nagy eséllyel én is Madridistaként osztanám itt az észt..LuizNazario írta: Gondoljunk bele mi lett volna ha Beckham helyett őt hozzuk.(Ronaldinho)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 2., szombat 19:20
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. augusztus 2., szombat 18:54
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. augusztus 2., szombat 18:44
Ahogy CS0kival ezt már korábban is taglaltuk, ez teljesen így van. James reklámigazolás volt. Annyival egészíteném még ki h3x0r hozzászólását, hogy az is fontos, hogy dél-amerikai.h3x0r írta:...
HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 2., szombat 18:21
hala real írta:Pogbát 80alatt nem adnák az biztos,a legnagyobb értékük és a legnagyobb talentum most a piacon.80-85 be esetleg el lehetne hozni szerintem.Jobb lenne most mint jövőre a Barcelonával harcolni érte,főleg hogy ezekből mostanában rendre rosszul jövünk ki hála a varázslatosra sikerült korszakuknak.Persze nem tudom Pogba hova vágyna inkább és itt van Zidane is de külömben is szeretnek alánktenni és az hogy Pogba hova fog igazolni szerintem annyira döntő lesz mint annak idején Ronaldinho.Gondoljunk bele mi lett volna ha Beckham helyett őt hozzuk.:)Csak annyit változott a foci,hogy most ez a poszt a leginkább döntő.KAG írta:Pogba szerinted hol jönne 60-65 körül, ha eladták már Vidalt a MU-nak?
Khedira meg a végén a nyakunkon marad. Egyre kevesebb cikk jön róla hétről-hétre
az ára nincs összefüggésben azzal, hogy vidalt már eladták. ha mozdítható, akkor szerintem ekörül lesz.
a herceg meg a végén innen vonul vissza.:Đ
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. augusztus 2., szombat 18:01
KAG írta:Pogba szerinted hol jönne 60-65 körül, ha eladták már Vidalt a MU-nak?
Khedira meg a végén a nyakunkon marad. Egyre kevesebb cikk jön róla hétről-hétre
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. augusztus 2., szombat 17:57
hala real írta:most vagyunk kb -70-ben , dm-ért jönne 80, pogba 60-65 körül lenne, plusz ha khedira is elmegy 20-25-be, bőven jók lennénk...KAG írta:Ja, aztán mínusz százban zárjuk az évet.
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. augusztus 2., szombat 17:45
most vagyunk kb -70-ben , dm-ért jönne 80, pogba 60-65 körül lenne, plusz ha khedira is elmegy 20-25-be, bőven jók lennénk...KAG írta:Ja, aztán mínusz százban zárjuk az évet.
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. augusztus 2., szombat 17:39
De szép is lenne...Pogba Kroos Modric álomközéppálya.Titokban még mindig reménykedek Perez a Di mariaért kapott pénzt belefekteti
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. augusztus 2., szombat 17:39
HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 2., szombat 17:30
De szép is lenne...Pogba Kroos Modric álomközéppálya.Titokban még mindig reménykedek Perez a Di mariaért kapott pénzt belefektetiMyStiQ írta:Pogba a mi játékosunk lesz, nem kell beszarni.Hámeszt lehet el tudtuk volna hozni 2 év múlva is, mikor CR lehet itt se lesz már, Pogbára lehet most lett volna a legnagyobb az esély. De ez már csak fikció.
HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 2., szombat 17:26
Teljes mértékben egyetértek.h3x0r írta:Igaz hogy elhozhattuk volna 1 vagy 2 ev mulva is, raadasul valoszinuleg meg olcsobb is lett volna. Viszont most se CSAK a jatektudasa miatt vettuk meg, hanem a mediaerteke miatt is, sott, valoszinuleg ez volt a donto szempont. Most meg mindenkinek friss az emlek, itt van ez a kolumbiai gyerek, jol jatszott a VB-n, VB golkiraly, szimpatikus kolyok, megvette a Real Madrid, 80 millio, stb. Most mindenki tudja hogy kirol van szo, meg a focit ritkan nezo ismeroseim is. Ha a marketing szempontjabol fel akarjuk epiteni a sracot, akkor most kellett elhozzuk. Jovore vagy 2 ev mar nem lesz ekkora a media altal generalt hirveres korulotte.ziro4vr írta:Hámeszt lehet el tudtuk volna hozni 2 év múlva is, mikor CR lehet itt se lesz már
Persze, en se szeretnem azt, hogy csak nev es marketing osszeg alapjan igazoljunk, viszont a hosszutavu mukodesben ez IS fontos.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 2., szombat 17:12
Igaz hogy elhozhattuk volna 1 vagy 2 ev mulva is, raadasul valoszinuleg meg olcsobb is lett volna. Viszont most se CSAK a jatektudasa miatt vettuk meg, hanem a mediaerteke miatt is, sott, valoszinuleg ez volt a donto szempont. Most meg mindenkinek friss az emlek, itt van ez a kolumbiai gyerek, jol jatszott a VB-n, VB golkiraly, szimpatikus kolyok, megvette a Real Madrid, 80 millio, stb. Most mindenki tudja hogy kirol van szo, meg a focit ritkan nezo ismeroseim is. Ha a marketing szempontjabol fel akarjuk epiteni a sracot, akkor most kellett elhozzuk. Jovore vagy 2 ev mar nem lesz ekkora a media altal generalt hirveres korulotte.ziro4vr írta:Hámeszt lehet el tudtuk volna hozni 2 év múlva is, mikor CR lehet itt se lesz már
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem