Kétlem, hogy ettől tartani kéne - bár aztán az utóbbi évek alapján ki tudja..LuizNazario írta: Pogbát 80alatt nem adnák az biztos,a legnagyobb értékük és a legnagyobb talentum most a piacon.80-85 be esetleg el lehetne hozni szerintem.Jobb lenne most mint jövőre a Barcelonával harcolni érte..

Egy az, hogy sanszos, hogy nem is igazolhatunk majd jövőre, de ha mégis, akkor meg szerintem a Koke-Reus kettősre fogunk rárepülni. Pogba ha eligazol, akkor vagy a PSG-be megy, vagy hozzátok szerintem.
Amúgy kicsit túl van magasztalva a srác érzésem szerint.. Egyelőre nekem a játéka nagyon hasonlít Di Mariaéra, legalábbis olyan szempontból, hogy egy csodás megoldásra jut egy feleslegesen eladott labda nála is. (Mondju kezt csak a VB alapján mondom, de gondolom a Juvéban is hasonlóan játszik.) Persze ezt még van ideje kinőni, de ha nem sikerül, akkor sosem fog Yaya, vagy Vieira szintjére felérni.
Akkor most nagy eséllyel én is Madridistaként osztanám itt az észt..LuizNazario írta: Gondoljunk bele mi lett volna ha Beckham helyett őt hozzuk.(Ronaldinho)

u.i.: Remélem jól idéztem, és ez a te írásod.. Csak az eredeti hsz kicsit furán van megírva, úgyhogy nem vagyok benne biztos, hogy a tied a hsz..