Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 3., vasárnap 15:29

A cikkben lévő instagram üzenet lényege, hogy Di Mariának és/vagy a nejének tele lett a puttonya a kommentelőkkel, akik úgy kritizálják Angelt, hogy legalább egy minimális fogalmuk lenne arról, hogy mi folyik körülötte.

A bevágott idézetet még dekódolgatom, az egy picit bonyolultabb, de a lényeg olyasmi, hogy vannak olyan főnökök a futball környezetében, akik kezdik látni és értékelni egy csúcson lévő játékos munkáját, és szeretnék megvásárolni, és hogy a foci mindig ilyen, játékosokat adnak el és vásárolnak.

*szerk: ez esetben tényleg tökmindegy :)

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 3., vasárnap 15:28

teljesen mindegy. fake. nem az ő instagramja

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 3., vasárnap 15:10

ez mit jelent? valaki esetleg röviden összefoglalná?
hay algo que muchos como vos no entienden. Por más contrato que haya con un club el tema acá es otro! No es muy difícil entender que dentro del ambiente del fútbol hay dirigentes que empiezan a ver y valorar el trabajo de un jugador en la cancha, cuando les gusta hacen lo posible por comprarlo, y si el club tiene ganas (o muchas ganas) lo vende. El fútbol se maneja así comprando y vendiendo jugadores todo el tiempo. Al margen de esto, no hay nada dicho, entonces porque lo juzgan sí Ángel pertenece hoy día al club!? Y en caso de una venta, es para crucificarlo después de todo el esfuerzo y sacrificio que demostró?
és ezt is Di Maria felesége íra, érdekelne mit jelent. A google nem valami érthető.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 3., vasárnap 12:12

Kagawa tökéletesen passzolna az Atletico rendszerébe, ha nem a szélen fogják játszatni. Jó vétel lenne.

Amúgy meg mindenki meg fog minket répázni jövőre, mindenhonnét ki fogunk esni 0 ponttal, 150 kapott góllal. :( :(
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 3., vasárnap 12:03

Nem lenne rossz Kagawa, csak Manchesterben nem tudták normálisan alkalmazni. A pálya közepén érzi jól magát, ott meg rendre a bal oldalon játszott...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 3., vasárnap 11:42

dannen írta:
ziro4vr írta:Miért nem?
nyilván mert jó játékosnak tartom :) pl. griezmannt csak pár meccsen láttam, de kagawa minimum olyan tehetséges. az már más kérdés, hogy manu-ban mennyire nem tudott kiteljesedni.
Szerintem Kagawan egy jókorát emelt a dortmundi rendszer és Klopp, egy technikás, jó játékos de nem több. Egy diego, sosa pároshoz képest előrelépés egy kagawa, griezmann, de tovàbbra sem a játékosállományuk a leglényegesebb.
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 3., vasárnap 11:28

dannen írta:
ziro4vr írta:Miért nem?
nyilván mert jó játékosnak tartom :) pl. griezmannt csak pár meccsen láttam, de kagawa minimum olyan tehetséges. az már más kérdés, hogy manu-ban mennyire nem tudott kiteljesedni.
Én úgy vagyok vele, hogy menjen csak oda. Legalább lesz egy Atletico, ami évekig fenn tud maradni. Tény, a mi dolgunkat is meg tudják majd nehezíteni, de a barcáét is. Eddig mondogatták, hogy 2 csapatos a spanyol bajnokság, hát nem... az Atletico is veszélyes tud lenni bárkire. Legyenek is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 3., vasárnap 10:27

dannen írta:a daily mail szerint az atleti fontolgatja, hogy rámozduljon kagawara. valószínűleg kacsa, de ennek nagyon nem örülnék. :coffee:
Miért nem?
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 3., vasárnap 2:20

Ancelotti: Beszéltem Khedirával és Di Maríával, és emlékeztettem őket, hogy augusztus ötödikén csatlakozniuk kell hozzánk.
Ancelotti ismet trollkodik :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 2., szombat 19:42

palesz77 írta:
LuizNazario írta: Gondoljunk bele mi lett volna ha Beckham helyett őt hozzuk.:) (Ronaldinho)
Akkor most nagy eséllyel én is Madridistaként osztanám itt az észt.. :D
Ami kesik nem mulik :mrgreen:
Junius 7-en egyutt fogod velunk unnepelni a 11. megnyereset :iszunk:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 2., szombat 19:33

LuizNazario írta: Pogbát 80alatt nem adnák az biztos,a legnagyobb értékük és a legnagyobb talentum most a piacon.80-85 be esetleg el lehetne hozni szerintem.Jobb lenne most mint jövőre a Barcelonával harcolni érte..
Kétlem, hogy ettől tartani kéne - bár aztán az utóbbi évek alapján ki tudja.. :lol:
Egy az, hogy sanszos, hogy nem is igazolhatunk majd jövőre, de ha mégis, akkor meg szerintem a Koke-Reus kettősre fogunk rárepülni. Pogba ha eligazol, akkor vagy a PSG-be megy, vagy hozzátok szerintem.

Amúgy kicsit túl van magasztalva a srác érzésem szerint.. Egyelőre nekem a játéka nagyon hasonlít Di Mariaéra, legalábbis olyan szempontból, hogy egy csodás megoldásra jut egy feleslegesen eladott labda nála is. (Mondju kezt csak a VB alapján mondom, de gondolom a Juvéban is hasonlóan játszik.) Persze ezt még van ideje kinőni, de ha nem sikerül, akkor sosem fog Yaya, vagy Vieira szintjére felérni.
LuizNazario írta: Gondoljunk bele mi lett volna ha Beckham helyett őt hozzuk.:) (Ronaldinho)
Akkor most nagy eséllyel én is Madridistaként osztanám itt az észt.. :D

u.i.: Remélem jól idéztem, és ez a te írásod.. Csak az eredeti hsz kicsit furán van megírva, úgyhogy nem vagyok benne biztos, hogy a tied a hsz..

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 2., szombat 19:20

Szerintem nem azzal van itt a baja a többségnek, hogy rosszabb játékos mint DM.
Nem illik.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. augusztus 2., szombat 18:54

James leigazolása marketing szempontból is fontos döntés volt,de nem hiszem,hogy emiatt döntöttünk mellette. Szakmailag is mégerte őt elhozni,egyáltalán nem rosszabb játékos,mint Di Maria. Majd meglátjátok :)
:goat:

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. augusztus 2., szombat 18:44

h3x0r írta:...
Ahogy CS0kival ezt már korábban is taglaltuk, ez teljesen így van. James reklámigazolás volt. Annyival egészíteném még ki h3x0r hozzászólását, hogy az is fontos, hogy dél-amerikai.
Tavaly a Premier League és ezzel a távol-keleti piacra való betörés végett jött Bale (persze más oka is volt), most a dél-amerikai piac miatt jött James, és valószínűleg főleg ezért jön majd Navas is.
Ha Suárez körül nem harapódznak el az indulatok (bocs, ezt kellett :mrgreen: ), akkor valószínűleg ő jött volna, és ő legalább tényleg posztra jött volna. Meglátjuk, mit hoz James.
Engem nem lepne meg még egy kiegészítő csatár igazolása. Egy komolyabb középpályás érkezése már inkább.

LuizNazario
Kedvenc játékosaid: Ronaldo09,Cr7,Redondo,Zidane,Figo,Modric

HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 2., szombat 18:21

hala real írta:
KAG írta:Pogba szerinted hol jönne 60-65 körül, ha eladták már Vidalt a MU-nak? :/

Khedira meg a végén a nyakunkon marad. Egyre kevesebb cikk jön róla hétről-hétre :lol:
Pogbát 80alatt nem adnák az biztos,a legnagyobb értékük és a legnagyobb talentum most a piacon.80-85 be esetleg el lehetne hozni szerintem.Jobb lenne most mint jövőre a Barcelonával harcolni érte,főleg hogy ezekből mostanában rendre rosszul jövünk ki hála a varázslatosra sikerült korszakuknak.Persze nem tudom Pogba hova vágyna inkább és itt van Zidane is de külömben is szeretnek alánktenni és az hogy Pogba hova fog igazolni szerintem annyira döntő lesz mint annak idején Ronaldinho.Gondoljunk bele mi lett volna ha Beckham helyett őt hozzuk.:)Csak annyit változott a foci,hogy most ez a poszt a leginkább döntő.

az ára nincs összefüggésben azzal, hogy vidalt már eladták. ha mozdítható, akkor szerintem ekörül lesz.
a herceg meg a végén innen vonul vissza. :shifty:

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2014. augusztus 2., szombat 18:01

KAG írta:Pogba szerinted hol jönne 60-65 körül, ha eladták már Vidalt a MU-nak? :/

Khedira meg a végén a nyakunkon marad. Egyre kevesebb cikk jön róla hétről-hétre :lol:

az ára nincs összefüggésben azzal, hogy vidalt már eladták. ha mozdítható, akkor szerintem ekörül lesz.
a herceg meg a végén innen vonul vissza. :shifty:
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. augusztus 2., szombat 17:57

hala real írta:
KAG írta:Ja, aztán mínusz százban zárjuk az évet. :roll:
most vagyunk kb -70-ben , dm-ért jönne 80, pogba 60-65 körül lenne, plusz ha khedira is elmegy 20-25-be, bőven jók lennénk...

Pogba szerinted hol jönne 60-65 körül, ha eladták már Vidalt a MU-nak? :/

ZIDANE

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2014. augusztus 2., szombat 17:45

KAG írta:Ja, aztán mínusz százban zárjuk az évet. :roll:
most vagyunk kb -70-ben , dm-ért jönne 80, pogba 60-65 körül lenne, plusz ha khedira is elmegy 20-25-be, bőven jók lennénk...
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. augusztus 2., szombat 17:39

De szép is lenne...Pogba Kroos Modric álomközéppálya.Titokban még mindig reménykedek Perez a Di mariaért kapott pénzt belefekteti

Ja, aztán mínusz százban zárjuk az évet. :roll:
ZIDANE

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. augusztus 2., szombat 17:39

@h3x0r:
Egyetértek veled.
A gond az, hogy a marketing- igazolást egyensúlyba kell hozni eladásokkal, igazolásokkal és szerkezetben is.
Ez a része Pereznek nem szokott menni (pl Gravesen).

Vissza: