Nem értem egyes emberek gondolkodását. 14 millió eurót fog keresni évente, itt a felét se kapta volna meg nettó, ott meg tisztán annyit. ha nálunk valahogy 7millát megkap, az is több, mint 2milliárd Ft különbség! évente! ezt az ajánlatot nem lehet elutasítani egyszerűen.Elfogadhatott volna egy sokkal komolyabb csapattól jövő jól fizető szerződést is.
jó, nem értjük egymást, teljesen mindegy, nem lényeges a dolog. :-)Színjátszókör volt 10-15 éve is... talán nem ekkora de volt... Ezen nem kellene ennyire fenn akadni. Annak ellenére , hogy én sem szeretem.
annyira nem szartam a gyönyörtől be, mikor rendre kiestünk a BL-ből, meg a Zara 6-1-re vert el.(igaz a VV-n tényleg majdnem, egyik kedvenc meccsem a 4-0). Nem egy klasszis lesz elől, ott lesz Modric, Benzema, Özil és remélhetőleg Bale is.Ok így 6-an már nem nyertek semmit... de egy Zidane,Figo,Raul pl. nyert sőt mikor jött Ronaldo is megvolt még a bajnokság. Szóval ugyanaz a téma...(mellesleg magunk alá ... tunk a gyönyörtől attól amilyen foci ment akkor.) Ha 3-4 ilyen klasszis elfért akkor férjen már el CR7 meg Suarez is. Továbbra is ezt mondom.
Nem tudom ez mióta lett divat, hogy egy csapatban csak egy klasszis támadó felfogású ember játszhat vagy mi?