Kroos 4Géci írta:A vb gólpaszkirálya Kroos lett
Benzema, Cuadrado, Schurrle 3
Forras: uefa.com
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 1., péntek 21:49
HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 1., péntek 21:28
Olvass utána,Juan Cuardado 4gólpassz Kroos neve mellé is 4et írnak de a német-portugál meccsen végül bruno alves lábáról pattant oda a gólszerző Müllerhez.Géci írta:A vb gólpaszkirálya Kroos lett
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 1., péntek 21:08
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 1., péntek 18:32
OFF:LuizNazario írta:...
HozzászólásSzerző: LuizNazario » 2014. augusztus 1., péntek 18:25
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 1., péntek 18:24
Tudom, ezt már én is írtam, hogy hülyeségnek tartom, hogy őt jobbhátvédnek hozzuk - elméletileg.Kerlon írta:Azzal nem, de azzal igen, hogy vesztek egy jobb szélsőt jobb hátvédnek.
Rijkaard sem volt sokkal nagyobb tapasztalattal bíró edző tudtommal, mint most LE, de ő is bejött..dzsi91 írta:A Barca belenyúlt egyszer a tutiba Guardiolával de ilyen 100 évente egyszer van
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 1., péntek 17:55
Azzal nem, de azzal igen, hogy vesztek egy jobb szélsőt jobb hátvédnek.palesz77 írta:De így, hogy elmegy, nem lesz annyi értelmetlen/pocsék beívelés.. Ez még egy jobb napján volt, mert kb 3 egész használható lett..Géci írta:Támadással eddig sem volt baj... Főleg amikor Messi sérült voltAz utóbbi időben amikor megkapta a szélen, és benézett középre, én már hátradőltem a fotelban, hogy nem lesz semmi, olyan szinten adogatott már be. Mondjuk a Villarreal ellen bejött 2 is, de ott meg mindkettő öngól volt..
Jobb lenne nekünk, ha elmenne..
A Messis résszel meg egyetértek. Akkor voltunk idén a legdinamikusabbak, amikor Leo nem lépett a pályára. De remélem jövőre nem így lesz, és újra a 08/09-eshez hasonló Messi fog kifutni a gyepre - mindjárt belelóg a kezem a bilibe..
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 1., péntek 17:53
mondod ezt te aki szerint khedira elengedése hiba lenneBojanKiki írta:
Más: Miért áltatjátok magatokat azzal, hogy egy olyan ember jön a Real Madridba kiszorítani Iker Casillast aki 3 hónapja, még a Levantéba kapott meccsenként 3-at, 4-et, ha nem többet. Persze Navas jó kapus, sőt talán jobb is mint a spanyol, de azt elfelejthetitek , hogy majd ő miatta fog egy Casillas padozni.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 1., péntek 17:45
egyrészt hülyeség.BojanKiki írta:még a Levantéba kapott meccsenként 3-at, 4-et, ha nem többet.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 1., péntek 17:36
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 1., péntek 17:32
Bajnokságon meglepődnék... túl sok a változás nálatok ahhoz, hogy konstans jó teljesítményt lehessen várni.csababarca írta:pheco írta:Honnan veszitek, hogy Enrique olyan jó motivátor? Románál egy szezont húzott le, Celtánál is egyet. Simán lehet nagy égés is ebből. Guardiola bevált, hagyjuk az okokat, hogy miért. Tataval már nem sikerült váratlant húzni. Nem értem miért nem keresnek egy már tapasztalt, nagy edzőt.
Sőt,esélyesebb hogy nagy égés lesz,látva az elődök teljesítményét...ráadásul a keret sem elég erős,hogy kompenzálni tudja LE rutintalanságát...egy Ancelotti,Simeone,Mourinho megeszi Enriquet taktikailag,ahogy kell,szóval én sokat az első szezonjától nem várok.
Egy hasonlóval kiegyeznék mint idén, csak huzzunk be egy bajnokságot,vagy király kupát.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. augusztus 1., péntek 17:22
pheco írta:Honnan veszitek, hogy Enrique olyan jó motivátor? Románál egy szezont húzott le, Celtánál is egyet. Simán lehet nagy égés is ebből. Guardiola bevált, hagyjuk az okokat, hogy miért. Tataval már nem sikerült váratlant húzni. Nem értem miért nem keresnek egy már tapasztalt, nagy edzőt.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 1., péntek 17:11
Igen, meccsenkent 4 golt kapott.BojanKiki írta:Miért áltatjátok magatokat azzal, hogy egy olyan ember jön a Real Madridba kiszorítani Iker Casillast aki 3 hónapja, még a Levantéba kapott meccsenként 3-at, 4-et, ha nem többet. Persze Navas jó kapus, sőt talán jobb is mint a spanyol, de azt elfelejthetitek , hogy majd ő miatta fog egy Casillas padozni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 1., péntek 17:09
Asszem talán az 5. legkevesebb gólt kapta a Levante, és nem egy győzelmüket, pontszerzésüket neki köszönhették a csapatnál. Azért a Levante idegenben még a nagycsapatok számára is sokszor elég szenvedős szokott lenni, a kemény védekezés és a nagyszerű kapusmunka miatt.Más: Miért áltatjátok magatokat azzal, hogy egy olyan ember jön a Real Madridba kiszorítani Iker Casillast aki 3 hónapja, még a Levantéba kapott meccsenként 3-at, 4-et, ha nem többet. Persze Navas jó kapus, sőt talán jobb is mint a spanyol, de azt elfelejthetitek , hogy majd ő miatta fog egy Casillas padozni.
Szerintem elég különböző Simeone és Guardiola, nem mindegy hogy melyik lesz. Mindkettő jó motivátor, de Pepet egy Messi is elnyomta az öltözőben, Simeonenak meg szerintem nincs olyan játékos, aki visszaszólna.Olvasgatva a szabályait, meg így ránézésre nekem egy Simeone, Guardiola-féle edző jut róla eszembe.
HozzászólásSzerző: BojanKiki » 2014. augusztus 1., péntek 16:40
Olvasgatva a szabályait, meg így ránézésre nekem egy Simeone, Guardiola-féle edző jut róla eszembe.pheco írta:Honnan veszitek, hogy Enrique olyan jó motivátor? Románál egy szezont húzott le, Celtánál is egyet. Simán lehet nagy égés is ebből. Guardiola bevált, hagyjuk az okokat, hogy miért. Tataval már nem sikerült váratlant húzni. Nem értem miért nem keresnek egy már tapasztalt, nagy edzőt.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 1., péntek 16:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 1., péntek 13:58
az engem nem érdekel hol lesznek, de azért titeket verjenek oda-vissza, nekünk meg adjanak 6 pontot és minden rendben lesz.BojanKiki írta: Idén az Atletico már sehol nem lesz.
HozzászólásSzerző: BojanKiki » 2014. augusztus 1., péntek 13:55
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 1., péntek 13:49
De így, hogy elmegy, nem lesz annyi értelmetlen/pocsék beívelés.. Ez még egy jobb napján volt, mert kb 3 egész használható lett..Géci írta:Támadással eddig sem volt baj... Főleg amikor Messi sérült volt
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 1., péntek 13:37
Jelenlévő fórumozók: 42 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem