Azért abból is elég nagy balhé lett volna, ha mondjuk egy BL döntőre Diego Lopezt rakja a kezdőbe Carlo. A média olyan botrányt kavart volna, mint a szar, és azért egy ilyen fontos meccs előtt mondjuk ez lehet nem tett volna jót a csapatnak.Ha meg López ennyire jó kapus, majdhogynem világ legjobbjának nevezitek, akkor Carlo miért nem őt védette a végén? Miért rizikózott inkább?
Szerintem ez is közrejátszott azért a döntésében.
Lehet, hogy akkor még nem volt ilyen jó. De ez tökmind1, az aktuális forma kéne, hogy számítson.valamint ha Lopez ennyire jó, akkor miért volt szinte mindenhol másodhegedűs?
De akkor is sikerült a lehető legrosszabb döntést meghozni, ezzel most egy kicsit azért felbaszott a vezetőség. Ha maradt volna az Iker - Lopez duó, azt mondom oké. De eladják Lopezt pofátlan módon, úgy hogy szerintem a padot is vállalta volna, és lenyilatkozta többször, hogy maradna, küzdene a játéklehetőségért stb...
Erre idehozzák Navast (akit egyébként én bírok, és nagyszerű kapus) aki hasonló stílusú, mint Iker és elintézték, hogy újrakezdődjön az egész kapuskérdés mizéria.