Nem látok árat, de hogy jön ez ide?Kivásárolták, nem?

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 31., péntek 19:51
Nem látok árat, de hogy jön ez ide?Kivásárolták, nem?
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. május 31., péntek 19:51
Van viziladás ismerősöm. Szóval nem a levegőbe beszélek. Aztán lehet mindig csak az ő ellenfelei harapósakrealmadridfan írta: A vízilabda egy fizikális sport amit igazi férfiak játszanak(ellentétben a mai focival), nem lepődök meg, hogy ilyen előfordult már a folyamatos kontakt miatt, de hogy gyakori lenne? ez egyszerűen nem igaz. A Pepe esete annyival jobb, hogy az legalább egy "emberi" reakció, de az is mélységesen elítélendő. de a harapás az nem befogadható az én gyomromnak egyáltalán, az a kutyák dolga.
Másik kérdés, hogy kell-e még egy ekkora egyéniség a csapatba, félő, hogy a csapatjáték rovására menne, ha túl akarnák egymást licitálni CR-rel mindenben. Hát ja, Falcao kellett volna, 60ért.
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 31., péntek 19:49
Kivásárolták, nem?Kerlon írta:Ilyen élettelen pénzéhes céltalan hülye ember a világon nincs. Ja, de...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 31., péntek 19:48
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 31., péntek 19:44
Sokkal inkább Suarez mondjuk 40ért, legalábbis szerintem. Falcao közel sem akkora szám, mint amennyire hájpolva van, mezőnyben kevés, raádásul nyilvánvalóan csak a pénz hajtja, simán igazolhatott volna nagy klubba is, ha annyira akar.Hát ja, Falcao kellett volna, 60ért.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 31., péntek 19:44
realmadridfan írta:Nézegettem a statokat egy másik helyen, ott csak 144 lövésről írnak, figyelemre méltó még, hogy eszerint Suarez 291-szer cselezett idén a PL-ben, a második Taarabt 159-szeraz nem semmi. forrás természetesen ő kapta a legtöbb sárgát is 10-et, kérdés ha Angliában ennyit kap, akkor Spanyolországban mennyit? 20?
Másik kérdés, hogy kell-e még egy ekkora egyéniség a csapatba, félő, hogy a csapatjáték rovására menne, ha túl akarnák egymást licitálni CR-rel mindenben. Hát ja, Falcao kellett volna, 60ért.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 19:42
pont ez a baj, hogy mindenki céronaldotól várja a megváltást, holott egyedül ő sem ér túl sokat.realmadridfan írta:Nézegettem a statokat egy másik helyen, ott csak 144 lövésről írnak, figyelemre méltó még, hogy eszerint Suarez 291-szer cselezett idén a PL-ben, a második Taarabt 159-szeraz nem semmi. forrás természetesen ő kapta a legtöbb sárgát is 10-et, kérdés ha Angliában ennyit kap, akkor Spanyolországban mennyit? 20?
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. május 31., péntek 19:40
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 19:39
hát mindig nézem a korosztályos brazil meccseket és sajnos évek óta gyenge a felhozatal...Mike írta:úgyérzem holnap már be is dobsz pár új nevet az álomcsapatodbahehe írta:és most.
brazília-mehikó u20 toulonból![]()
![]()
![]()
Suarez meg úgy kb egy 20assal olcsóbb lenne mint Cavani, azt rááldozhatjuk a kp-ra.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 31., péntek 19:36
úgyérzem holnap már be is dobsz pár új nevet az álomcsapatodbahehe írta:és most.
brazília-mehikó u20 toulonból![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 19:31
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 31., péntek 19:28
Én örülnék, ha egyik sem játszan a Madridban.Élt egy eszközzel... ami nem helyes. De Pepe ámokfutása mikor 3 x rúgott bele (felé) a földön fekvő ellenfélbe az jobb?
Mégis úgy védik itt páran mint a testvérüket
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 31., péntek 19:23
Falcao -> monacoEgyszerűen van más lehetőség, ami összeegyeztethető a klub filozófiájával
ez meg egyszerűen nem igaz, legalábbis az utóbbi időben semmiképp. a szezon elején mondjuk tényleg sok helyzetet cseszett el, de az a különbség, hogy a mi csatáraiknak általában kidolgozták a helyzeteket, ezzel szemben Suarez nagyon sokszor magának alakította ki azt...Mellesleg Suareztől nagyobb ziccerhibázót én nem ismerek, sokkal többet hagy ki, mint a csatáraink vagy Özil
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. május 31., péntek 19:14
A vízilabda egy fizikális sport amit igazi férfiak játszanak(ellentétben a mai focival), nem lepődök meg, hogy ilyen előfordult már a folyamatos kontakt miatt, de hogy gyakori lenne? ez egyszerűen nem igaz. A Pepe esete annyival jobb, hogy az legalább egy "emberi" reakció, de az is mélységesen elítélendő. de a harapás az nem befogadható az én gyomromnak egyáltalán, az a kutyák dolga.Akkor minden vizilabdás pl. unintelligens? Ott elég gyakori a harapdálás
Élt egy eszközzel... ami nem helyes. De Pepe ámokfutása mikor 3 x rúgott bele (felé) a földön fekvő ellenfélbe az jobb?
Hát ezt nem hiszem el, hol írtam, hogy Higu vagy Benzema maradjon? Egyszerűen van más lehetőség, ami összeegyeztethető a klub filozófiájával, már ha van még neki olyan. Mellesleg Suareztől nagyobb ziccerhibázót én nem ismerek, sokkal többet hagy ki, mint a csatáraink vagy Özil, akiket meg szoktatok találni. Konkrétan idén 187-szer lőtt kapura, 23 ment be. nálunk már megvan a lövőgép, a világ TOP2 játékosa. Lehet jobb lenne egy biztos befejező, mint RvN volt anno. Bár én nem tudom, annyira nem értek a focihoz, csak szeretem.realistahuni írta:Ne, inkább elégedjünk meg olyannal aki nem tud egy labdát levenni, vagy olyannal akinek több fészbuk pózerképe van mint gólja, és 25 éves létére még mindig pólyáztatni kell.tényleg ilyen embereket akarunk fehér mezben?
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 31., péntek 19:08
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. május 31., péntek 19:02
egyetertekNzedge írta:Ha nálunk is képes lesz hasonlókra, akkor nem igazán fog érdekelni,hogy mennyire kultúrátlan az emberünk..![]()
És van egy olyan érzésem,hogy itt a Madridban nem lesz önző,és k*csög se.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 31., péntek 18:56
Ne, inkább elégedjünk meg olyannal aki nem tud egy labdát levenni, vagy olyannal akinek több fészbuk pózerképe van mint gólja, és 25 éves létére még mindig pólyáztatni kell.tényleg ilyen embereket akarunk fehér mezben?
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. május 31., péntek 18:56
Mint mondottam: Klasszis!Nzedge írta:Ha nálunk is képes lesz hasonlókra, akkor nem igazán fog érdekelni,hogy mennyire kultúrátlan az emberünk..![]()
És van egy olyan érzésem,hogy itt a Madridban nem lesz önző,és k*csög se.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 31., péntek 18:53
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 31., péntek 18:49
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem