te szemét.De biztos csak a haverod volt, aki miatt bekerült ez a "belső szabályzatba"....

másik cég.
tényleg.
komolyan.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 1., péntek 13:53
te szemét.De biztos csak a haverod volt, aki miatt bekerült ez a "belső szabályzatba"....
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. augusztus 1., péntek 13:50
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 1., péntek 13:47
De biztos csak a haverod volt, aki miatt bekerült ez a "belső szabályzatba"....hehe írta:ismerek olyan multit idehaza, ahol le van írva vmelyik belső szabályzatba, hogy csak akkor közösülj kecskével, ha van a hátsó lábain gumicsizmaGéci írta:Mondtam már, hogy van a tanyánkon kecske?![]()
![]()
![]()
![]()
true story.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 1., péntek 13:45
ismerek olyan multit idehaza, ahol le van írva vmelyik belső szabályzatba, hogy csak akkor közösülj kecskével, ha van a hátsó lábain gumicsizmaGéci írta:Mondtam már, hogy van a tanyánkon kecske?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 1., péntek 13:39
"3000 hímre jut egy srác"P. Krisz írta:Talán Öpikének volt az a beszólása hogy több száz kanra jut egy férfi ?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. augusztus 1., péntek 13:36
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 1., péntek 13:35
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 1., péntek 13:31
Két év hosszú idő... de ti nem felejtetek.MyStiQ írta:Mikikém, ez ironikus volt a jégcsap megtörése után.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 1., péntek 13:31
de.poronty írta:Nem Miki volt az is, aki a kutyáját akarta orálisan kielégetni vmilyen real siker után?
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. augusztus 1., péntek 13:30
HozzászólásSzerző: Zsoc » 2014. augusztus 1., péntek 13:28
L.Miki írta:Gondoltam, csak egy percre nézek fel, visszaolvastam jó sokat, de már megérte. Köszönöm Géci!!!!Géci írta:Oké! :Đ Visszapörgettem kicsit, hogy hol indult meg a brigád, aztán látom mit húzott alá Gala.![]()
![]()
Most erre mondjam azt, hogy beszoptam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 1., péntek 13:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 1., péntek 13:25
Sittre velük, nem katonaságba. Mást nem írok, mert tilos.Nameg van egy olyan réteg, egy olyan mordori közösség, ami a napi betevőt úgy szerzi meg, hogy rendszeresen mások tulajdonát sajátitja el.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 1., péntek 13:25
igen erre mond azt.Géci írta:Most erre mondjam azt, hogy beszoptam
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 1., péntek 13:24
Gondoltam, csak egy percre nézek fel, visszaolvastam jó sokat, de már megérte. Köszönöm Géci!!!!Géci írta:Oké! :Đ Visszapörgettem kicsit, hogy hol indult meg a brigád, aztán látom mit húzott alá Gala.![]()
![]()
Most erre mondjam azt, hogy beszoptam![]()
![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2014. augusztus 1., péntek 13:23
Nyilván nem változtatja meg alapvetően az ember természetét, erre az a pár hónap nem elegendő. De egyáltalán nem hátrányos ha legalább "átmenetileg" alkalmazkodik valaki a rendszerhez. Még ez is jobb a semminél, és azért vannak egykori bakák szép számmal akiknek tényleg jót tett a besorozás.És ezeket megneveli a katonaság? Dehogy.
Max alkalmazkodnak a rendszerhez, átmenetileg, amíg muszáj.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 1., péntek 13:23
Géci írta: Most erre mondjam azt, hogy beszoptam![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 1., péntek 13:22
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 1., péntek 13:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 1., péntek 13:18
Ne foglalkozz semmivel, csak írj továbbGéci írta:Ja várja faszt nem fogtam érte, ha az a vicc tárgya? :ĐRealista24 írta:NEM TUDJA SZEGÉNY
Mysti elmész te a
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem