El Unico írta:BL-t nyert vegulis,es Kiraly Kupat,habar egyik sorozatban sem vedett sokat.
Király kupában egyáltalán nem védett, BL-ben csoportkörben játszott becserélve 84 percet, mikor Casillas egyszer megsérült. Ilyen alapon Pepe Reina (ha így hívják a spanyolok 3. számú kapusát) VB és EB győztes...
zalkrisz írta:... a kupagyőzelmeknél meg úgy ünnepelt, mintha három 11-est fogott volna ki az utolsó 10 percekben...
Miért? Zokogott volna, hogy BL-t és spanyol kupát nyert anélkül, hogy tevékenyen részt vett volna benne? Azért lásd be, hogy ez nem lehet érv mellette.
Én is megtartottam volna Casillast, de Lópezt is.Úgy tűnik tisztelik egymást, és nem problémáznak. Ezt az évet megkapta volna Casillas, aztán visszavonul/eligazol. López meg maradt volna padra. Legalábbis én így csináltam volna.
Értem én, hogy kell a dél-amerikai piac is, de azért mégis jobb lenne, ha esetleg Ancelotti is beleszólhatna ebbe. Azt, hogy James jöjjön még talán elhiszem, hogy az olasz tréner is akarta. Bár vannak kétségeim. De hogy Navast így nem hozta volna, abban biztos vagyok.