Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Damon Lindelof a világ balfasza, de az első 5 évad elég nagy királyság.
Nem illik.
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Eddig a piloton vagyok túl
Unokaöcsémmel kezdtem nézni, ő letekert két évadot már ezalatt. Egyelőre én még gondolkozom a folyatáson.
Addig nekem a Twin Peaks és a The strain marad.
Addig nekem a Twin Peaks és a The strain marad.
"And my heart will leave you never."
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
ziro4vr írta:Lostot érdemes, de a végén bele akarod majd állítani a baltát az írók fejébe
haverom mondta, hogy durva a vége. el is kezdem, aztán meglátjuk.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lostot érdemes, de a végén bele akarod majd állítani a baltát az írók fejébe
Nem illik.
- hala real
köszi, ránézek majd.h3x0r írta:Roma
a lostot érdemes elkezdeni? ha jól rémlik, rtl-en is adták régebben, de soha egy részt se láttam belőle.
- h3x0r
The 100
Nekem mar az is eleg volt a latatlanban valo kaszahoz, hogy Rej ajanlotta. :Đtorjack írta:azaz pilot után legkésőbb kaszálni kell. azt végigszenvedtem. kár volt. mondjuk cw sorozat, nem is tudom mit vártamcsabi* írta: réjzen dicsérte anno![]()
![]()
Romahala real írta:Spartacus
esetleg van valami hasonló sorozat?
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
azaz pilot után legkésőbb kaszálni kell. azt végigszenvedtem. kár volt. mondjuk cw sorozat, nem is tudom mit vártam.csabi* írta:réjzen dicsérte annoNzedge írta:The 100
Kellett valami, mivel befejeztem a két kedvencemet, a Trónok harcát és a Walking deadet. Már annyira rossz, hogy pont ez benne a jó.Pörgeti valaki?
![]()
![]()
na nem baj, ma the killing s4, a netflix kirakta a teljes záróévadot.
- hala real
bocs a dupláért, már nem tudom szerkeszteni. csak most olvasom miért kellett lecserélni Andy Whitfield-et
nyugodjon békében!
nyugodjon békében!
- hala real
Spartacus
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!éjjel végeztem vele. hát egyelőre nem nagyon találok szavakat. az 1. évad hihetetlen erősre sikeredett, Andy Whitfield szerintem jobban adta spartacusként, de valószínűleg ha az elejétől Liam McIntyre játssza a szerepet, akkor sem lenne hiányérzetem. a végére így is hozzászoktam már. valaki mondta, hogy az előzménysorozatot nem érdemes megnézni, pedig a későbbiekben sokszor visszautaltak rá, illetve olyan dolgok történtek, aminek az ott látottak voltak az előzményei. aki ismeri a történelmi hátteret, annak nem okozott nagy meglepetést, azonban a tálalás fantasztikus volt. a vége nagyon erős.

összességében 10/9
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!éjjel végeztem vele. hát egyelőre nem nagyon találok szavakat. az 1. évad hihetetlen erősre sikeredett, Andy Whitfield szerintem jobban adta spartacusként, de valószínűleg ha az elejétől Liam McIntyre játssza a szerepet, akkor sem lenne hiányérzetem. a végére így is hozzászoktam már. valaki mondta, hogy az előzménysorozatot nem érdemes megnézni, pedig a későbbiekben sokszor visszautaltak rá, illetve olyan dolgok történtek, aminek az ott látottak voltak az előzményei. aki ismeri a történelmi hátteret, annak nem okozott nagy meglepetést, azonban a tálalás fantasztikus volt. a vége nagyon erős.
összességében 10/9
- h3x0r
Bates Motel
Par hete megneztem az elso reszt, ma delutan pedig a masodikat. Finoman szolva is beszippantott
Epizodrol epizodra egyre izgalmasabb, szepen derulnek ki a dolgok. Minoseg a javabol
Par hete megneztem az elso reszt, ma delutan pedig a masodikat. Finoman szolva is beszippantott
- ozil91
- Kedvenc játékosaid: Robben, vdV, Torres
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Netherlands, Germany
én néztem/nézem. háááááááátNzedge írta:The 100
Kellett valami, mivel befejeztem a két kedvencemet, a Trónok harcát és a Walking deadet. Már annyira rossz, hogy pont ez benne a jó.Pörgeti valaki?
tegnapelőtt*tegnap előtt
ha a VÉTEK számából idéztél, akkor bocsánat
These battle scars don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem eléggé gagyi, de pihenésnek megteszi így a késői órákban. 
Ha már itt tartunk valaki mondhatna egy olyan sorozatot ami minőségi, van mondanivalója és inkább a történetre épít mint a látványra. Előre is köszi.
Ha már itt tartunk valaki mondhatna egy olyan sorozatot ami minőségi, van mondanivalója és inkább a történetre épít mint a látványra. Előre is köszi.
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
réjzen dicsérte annoNzedge írta:The 100

- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
The 100
Kellett valami, mivel befejeztem a két kedvencemet, a Trónok harcát és a Walking deadet. Már annyira rossz, hogy pont ez benne a jó.
Pörgeti valaki?
Kellett valami, mivel befejeztem a két kedvencemet, a Trónok harcát és a Walking deadet. Már annyira rossz, hogy pont ez benne a jó.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
holnap killing 4. évad
tegnap előtt fejeztem be a 3. évadot, úgyhogy frissen, lendületesen asszem 1-2 nap alatt meg is lesz az a 6 rész
nevetséges, hogy az emberek (itt a fórumon is a nagy százalék) mindig elbasszák / nem is tudják, hogy mi a különbség / nem is tudják, hogy két verzió van.
tegnap előtt fejeztem be a 3. évadot, úgyhogy frissen, lendületesen asszem 1-2 nap alatt meg is lesz az a 6 rész
*egyelőreegyenlőre
nevetséges, hogy az emberek (itt a fórumon is a nagy százalék) mindig elbasszák / nem is tudják, hogy mi a különbség / nem is tudják, hogy két verzió van.
The Last Ship
nem rég kezdtem el, lassan vége az első résznek, valaki nézi? mert nekem egyenlőre nagyon bejön. érdekelne, hogy folytatás is jó lesz-e vagy csak a pilot sikerült jóra?!
nem rég kezdtem el, lassan vége az első résznek, valaki nézi? mert nekem egyenlőre nagyon bejön. érdekelne, hogy folytatás is jó lesz-e vagy csak a pilot sikerült jóra?!
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
nézzed nézzed
nagyon komoly sorozat, de megéri 2 részenként tartani egy kis szünetet, mert gondolkodtató és ha darálod, lehet, hogy nem jön át a lényeg. nagyon sok a motívum, a fényképezés pedig még a britekhez is képest különleges. eleve a kontrasztok és a nagy képarány miatt megéri nézni.
utopia? vélemény?
kezdeném.
kezdeném.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
mittoménAnyaka írta:Ez miért spoileres azt nem értem. Amúgy tudni már, hogy ki játssza? Gondolom nem Liam Neeson.torjack írta:.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ez miért spoileres azt nem értem. Amúgy tudni már, hogy ki játssza? Gondolom nem Liam Neeson.torjack írta:.