jelenBojanKiki írta: Ugye nem csak én vagyok az egyetlen ember, aki amúgy Patot nem tartja semmire, de hehe annyira mondja, hogy elkezdesz róla videókat nézni és megszereted.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 31., csütörtök 23:46
jelenBojanKiki írta: Ugye nem csak én vagyok az egyetlen ember, aki amúgy Patot nem tartja semmire, de hehe annyira mondja, hogy elkezdesz róla videókat nézni és megszereted.
HozzászólásSzerző: BojanKiki » 2014. július 31., csütörtök 23:36
Ugye nem csak én vagyok az egyetlen ember, aki amúgy Patot nem tartja semmire, de hehe annyira mondja, hogy elkezdesz róla videókat nézni és megszereted.ziro4vr írta:légyszi, a kedvemért az ilyenek mögé tegyél egy szmájlit, jó?hehe írta: de manapság csak egy pato tudja megcsinálni azt, amit ide leírtál.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 31., csütörtök 23:35
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 31., csütörtök 22:38
ahamEzen logika menten.. hamarabb is megszerezhettuk volna
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. július 31., csütörtök 22:15
Max prezentációt tartani arról, hogy tedd tönkre a karriered minél korábban.csabi* írta:hehe annyit beszélte itt pátinnyót, hogy engem kajakra meggyőzött
1. A "meghurcoltatásodért" legalább annyira te is hibás vagy.....miVida írta: ...sorry, csak a hurcoltatásom után szerintem EZ A pofátlanság, már elnézést, amikor egy modinak így visszabeszélsz
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 31., csütörtök 21:33
szerintem meg egy modi tud megfelelően válaszolni az ilyenre (és válaszolt is), és nem kell megvédenedmiVida írta:...sorry, csak a hurcoltatásom után szerintem EZ A pofátlanság, már elnézést, amikor egy modinak így visszabeszélsz
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 31., csütörtök 21:26
Ha jol tudom, mar az elso elnoksege alatt is megprobalta megszerezni, csak akkor a Milan miatt lehetetlen volt. Mint ahogy 2009-ben vagy 2010-ben a chelsea miatt is.peti_madrid írta:Nem azért, hogy újra elindítsam a vitát, de nem úgy volt, hogy Ancelottit rohadt régóta meg akarta szerezni Perez és azért nem igazolta le Zsozé előtt/helyett, mert mozdíthatatlan volt?Lehet, hogy baromságot írok, de nekem rémlik valami ilyen, hogy igenis mindig tervben volt Carlo, de csak most volt lehetőségünk elhozni.
szerk: ja, ezt a Mourinho felesleges volt ide vs. visszaemelt az elitbe minket (amit én is így gondolok) témához írom
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 31., csütörtök 21:20
realistahuni írta:A kérdés is flegma volt.de ugy látszik egyszerubb flegmazni.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. július 31., csütörtök 21:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 31., csütörtök 20:20
Nem, a kerdes jogos volt. Valasz továbbra sincs...realistahuni írta:A kérdés is flegma volt.de ugy látszik egyszerubb flegmazni.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 31., csütörtök 20:05
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 31., csütörtök 19:55
nem nyom le, de a levanték meg pöcsömöccsék ellen játszhat más is.Anthony írta:és nem kell mögé (mellé, alá, mittomén) senki szerinted?hehe írta:benzema a tökéletes láncszem ide, sztem nincs miről beszélni.
lenyom 60 meccset egymagába?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 31., csütörtök 19:47
A kérdés is flegma volt.de ugy látszik egyszerubb flegmazni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 31., csütörtök 19:40
Gond van?realistahuni írta:Megvagyok köszi, de értékelem hogy aggódsz.Azt tudod hogy min vitázol?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 31., csütörtök 19:38
és nem kell mögé (mellé, alá, mittomén) senki szerinted?hehe írta:benzema a tökéletes láncszem ide, sztem nincs miről beszélni.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 31., csütörtök 19:33
(szinte) sose magaval a velemennyel van a gond, hanem a stilussal es a talalassal.miVida írta:szerk.: amúgy az egész úgy kezdődött, hogy helyeseltem és elmondtam más szavakkal Realista24gondolatát, csak vele nem mernek kekeckedni
Samit nem adjukcsütörtök, 16:24 Karl-Heinz Rummenigge: “Nincsen semmilyen alapja azoknak a híreknek, amik szerint érdeklődnénk Sami Khedira iránt”. A Bayern Münchent lenyűgözte a MARCA munkatársainak leleményessége, akik szerdán azt állították: Pep Guardiola 2015-ben, a játékos szerződésének lejártával megszerezné Khedirát. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 31., csütörtök 19:29
Megvagyok köszi, de értékelem hogy aggódsz.Azt tudod hogy min vitázol?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 31., csütörtök 19:26
Igaz hogy Falcao egy szuletett golvago es sokkal jobban erzi a kaput mint Karim. A kerdes csak az, hogy nekunk egy ilyen jatekosra van szuksegunk? Mi kell a csapatba? Ronaldo es Bale utan egy harmadik golvago, akit ki kell szolgalni vagy inkabb egy olyan tamado, aki hatra jon labdakert, megtartja oket es jol ossza szett a ket szazmillasnak, ezek mellett pedig meg golokat is szerez. Benzema elfogadja azt, hogy nem az o feladata a golloves, ezert pedig hatrebb jon es elvegzi a tobbi munkat. Falcao meg tudna ugyan ezt tenni? Egyaltalan fekudne neki ez a szerep?LuizNazario írta:Nem akarok különösebben érvelni mivel 100%ig biztos vagyok a véleményem helytállóságában,Falcao egy született gólvágó,Benzema viszont csak szeretne az lenni de nem egy kategória ahogy a 2 játékos érzi a kaput,nem érdekel ki mit mond milyen hasznosan készit elő benzema,jópár éve nézem a balfaszságát a kihagyott ziccereit,sajnos szerintem még fogom is de hát mit tudok tenni.De azért azt nekem senki nem magyarázza meg hogy Ő a legjobb nekünk ide:)
Annak mar vege. :ĐMyStiQ írta:Akkor miért az van az aláírásodba írva, hogy "egy ideig nem mutatom a fukkot"?
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 31., csütörtök 19:23
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem