Igazából hehe-nek szerintem is igaza van abban, hogy istenadta tehetség a srác, már a labdakezelésén, és a mozgásán is látszik, hogy a vérében van a foci, fizikálisan is eléggé topon van, az ilyen csatár manapság ritka mint a fehér holló. De Adriano se volt semmi anno, mégis meddig jutott.. Fejben sajnos egyikük sem elég a profi focihoz úgy tűnik, pedig ha CR-éhez hasonló mentalitással lennének megáldva, mindketten a szűk elit tagjai lehetnének/lehettek volna. Dinho is ilyen amúgy sajnos, csak ő gondolom el akart érni legalább egyszer a csúcsra, addig pedig igazi profiként viselkedett. De miután elért mindent amit akart, inkább élvezte az életet a kemény munka helyett, és nem futott be akkora karriert, mint Zizu mondjuk.BojanKiki írta:Ugye nem csak én vagyok az egyetlen ember, aki amúgy Patot nem tartja semmire, de hehe annyira mondja, hogy elkezdesz róla videókat nézni és megszereted.
Ezt például sosem fogom elfelejteni Patotól. Kár, hogy nem futott be a srác akkora karriert, mint amekkorát jósoltak neki eleinte..