numberone1 írta:
Hat ha LE igazan 3-5-2 akar - amire van esely, h mukodne - akkor az vezer aldozattal fog eredmenyes....hogy, az a kozonseg kedvenc Ini v a tul fizetett Messi lesz nem lesz egyszeru meghozni a dontest. Bar lehet, h marad a jo oreg 4-3-3 es a sztarok megnyugodhatnak
De mondom az en velemenyem, h lenne benne racio az 5-3-2ben a gyenge vedelem es a kp vedekezoresze miatt, lasd Hollandia.
Szerintem is lenne benne igazából ráció, csak akkor meg minek hoztuk Suárezt? Hogy Ini padra szoruljon..? Kétlem, hogy az Ini-Neymar-Messi-Suárez 4-esből valaki huzamosabb ideig a padot fogja koptatni - bár ha Messi nem javul, akkor neki mondjuk nem ártana -, így meg alapból már lehetetlen a bugi.
Amúgy itt egy kép a
3-5-2-ről, amit te is írtál. Nem nézne ez ki rosszul, ha nem kéne Ininek padoznia.. Meg apró bökkenő, hogy a 3 középső védőn kívül nincs jelenleg 1 db sem a keretben, csere nélkül meg lehozni egy szezont..
RealMadridFanatic írta: de ha marad a tiki-taka,
Nem kötekedésből, de ezt az eb-n is annyian írják.. Emberemlékezet óta a rövid passzos, labdatartásra épülő játékot játsszuk, csak Pep idejében ezt valaki elnevezte tiki-takának, és azóta rákapott a nép.. Attól még, hogy megújulunk nem fogunk kontrákra játszani, vagy ívelgetni a csatárokra, max annyi lesz az újítás, hogy kapura törőbbek leszünk, és nem kell az 5-ösig bevinnie a játékosoknak a labdát, hanem lőhetnek/cselezhetnek szabadabban - mint ahogy a legutóbbi felkészülési meccsen is látható volt. De attól még maradni fog a "tiki-taka"(=rövidpasszos játék), csak kicsit "fejlődik" - remélhetőleg.
h3x0r írta:Cuadradobol miert akarnak JH-t csinalni? Vagy ott is tud jatszani?
Azt megertem, hogy egy 3(5) vedos rendszerben bevalhat: 3 kozephatved + alba + cuadrado, viszont az altalad is felvazolt 4 vedos rendszerbe szerintem keves. Mondjuk Alveshez kepest meg igyis elorelepes

Hát annyira tud, mint Bale balbekket.. 3-5-2-nél tényleg tökéletes lenne a kolumbiai, csak azt meg feljebb leírtam, hogy szerintem miért nem fog megvalósulni.
Úgyhogy attól tartok, hogy az lesz, hogy lesz sok jó nevünk, de nem tudjuk mindegyiküket a posztján játszatni, mert az képtelenség lenne, úgyhogy marad a régi rendszer, és oda benyomjuk az embereket..