LuizNazario írta:Nem akarok különösebben érvelni mivel 100%ig biztos vagyok a véleményem helytállóságában,Falcao egy született gólvágó,Benzema viszont csak szeretne az lenni de nem egy kategória ahogy a 2 játékos érzi a kaput,nem érdekel ki mit mond milyen hasznosan készit elő benzema,jópár éve nézem a balfaszságát a kihagyott ziccereit,sajnos szerintem még fogom is de hát mit tudok tenni.De azért azt nekem senki nem magyarázza meg hogy Ő a legjobb nekünk ide:)
Igaz hogy Falcao egy szuletett golvago es sokkal jobban erzi a kaput mint Karim. A kerdes csak az, hogy nekunk egy ilyen jatekosra van szuksegunk? Mi kell a csapatba? Ronaldo es Bale utan egy harmadik golvago, akit ki kell szolgalni vagy inkabb egy olyan tamado, aki hatra jon labdakert, megtartja oket es jol ossza szett a ket szazmillasnak, ezek mellett pedig meg golokat is szerez. Benzema elfogadja azt, hogy nem az o feladata a golloves, ezert pedig hatrebb jon es elvegzi a tobbi munkat. Falcao meg tudna ugyan ezt tenni? Egyaltalan fekudne neki ez a szerep?
James leigazolasa elott en is szivesen hoztam volna, igy viszont nincs ertelme.
(mondjuk meg mindig hoznek egy olcsobb csatart, aki turi a padot, esetleg a castillaban is bevetheto, de ez mas tema)
OFF: tanulj meg idezni
ON:
MyStiQ írta:Akkor miért az van az aláírásodba írva, hogy "egy ideig nem mutatom a fukkot"?

Annak mar vege. :Đ