Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Támadással eddig sem volt baj... Főleg amikor Messi sérült volt

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát mondjuk Dani elküldésével szerintem pont nem.. Alves már csak a nagy fizetést markolta fel, amúgy semmit nem csinált szinte. A legemlékezetesebb momentuma idén az volt, amikor felvette a neki bedobott banánt, és megette.. Nem mintha Cuadrado jobb VÉDŐ lenne, de támadni jelenleg jobban tud, legalább egy dologban erősödünk.. A mostani Alvesnél meg szerintem a védőmunkája is jobb, még ha nem is sokkal. Mindenesetre visszalépés nem lesz a kolumbiai, abba szinte biztos vagyok - még ha én is ökörségnek tartom azt, hogy leigazoljuk jobbhátvédnek.Kerlon írta:Semmi gond, maguk alatt vágják a fát. Cuadrado meg majd sírj, hogy ő nem jhv és, akkor jön az, hogy neki is találni kéne egy helyet elöl.
De én még Montoyában is bízok, ő lesz a mi Carvajalunk..

- Galacticos
játékostemető.Kerlon írta: akkor jön az, hogy neki is találni kéne egy helyet elöl.

Semmi gond, maguk alatt vágják a fát. Cuadrado meg majd sírj, hogy ő nem jhv és, akkor jön az, hogy neki is találni kéne egy helyet elöl.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
Barca logic; eladjuk a szélsőhátvédünket, mert gyengén védekezik, és hozunk helyette egy szélső támadót.
Őt max egy 3-5-2ben tudnám elképzelni, de nem hiszem, hogy azt erőltetné majd LE, ahhoz kevés középhátvéd van. Ráadásul nem csak mennyiségben, de minőségben is kevesek.
Istenem, de jó lesz végre, hogy nem kell néznem Alves tenyérbemászó pofáját.

Őt max egy 3-5-2ben tudnám elképzelni, de nem hiszem, hogy azt erőltetné majd LE, ahhoz kevés középhátvéd van. Ráadásul nem csak mennyiségben, de minőségben is kevesek.
Istenem, de jó lesz végre, hogy nem kell néznem Alves tenyérbemászó pofáját.

-
Mérgébe kinek a mezszámát fogja viselni?Csabi írta:ja, alvesnak megmondták hogy csomagoljon. izgi lesz.

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Bocs a dupláért.
Puyol kérésére Busquets fogja megkapni a Kapitány legendás, 5-ös mezszámát. Busquets a szombati edzőmeccsen már ebben lép pályára. [md]
Én nem Businak adnám,de inkább Ő viselje mint egy Matyiő kaliber.
Más: a sport és a mundo szerint is szerződésbontás lesz Alvessel,és a helyére Cuadrado kerülhet.
Puyol kérésére Busquets fogja megkapni a Kapitány legendás, 5-ös mezszámát. Busquets a szombati edzőmeccsen már ebben lép pályára. [md]
Én nem Businak adnám,de inkább Ő viselje mint egy Matyiő kaliber.
Más: a sport és a mundo szerint is szerződésbontás lesz Alvessel,és a helyére Cuadrado kerülhet.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Aki már 2 hete nem cigizett.Ki tudja,hogy ez mit hoz ki belőle...

-
Hát ott van ludas Matyih3x0r írta:Harom?? Csak szepen sorjaban. Eloszor legyen egy normalis kozephatvedetek'shutterisland írta:a 3-5-2-ről meg addig ne is beszéljenek, még nincs legalább 3 normális középhátvéd...

- h3x0r
Harom?? Csak szepen sorjaban. Eloszor legyen egy normalis kozephatvedetek'shutterisland írta:a 3-5-2-ről meg addig ne is beszéljenek, még nincs legalább 3 normális középhátvéd...

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
alba, alaba, marcelo és coentrao nálam a top 5 biztos tagjai, az ötödik meg filipe, schmelzer, vagy valaki más.
a top 3 meg forma függő, nem gondolnám, hogy ezek között a játékosok között nagy különbség lenne.
a 3-5-2-ről meg addig ne is beszéljenek, még nincs legalább 3 normális középhátvéd...
de egyébként ebben a formációban egy cuadrado szerintem jól működne a jobboson.
a top 3 meg forma függő, nem gondolnám, hogy ezek között a játékosok között nagy különbség lenne.
a 3-5-2-ről meg addig ne is beszéljenek, még nincs legalább 3 normális középhátvéd...
de egyébként ebben a formációban egy cuadrado szerintem jól működne a jobboson.
-
Tudom, épp ezért írtam őt. Cuadrado is jobbhátvédként kezdte, aztán amikor előrébb került 1-2 sorral, akkor futott be - már amennyire ő be van futva -, pont mint Bale. Szóval nem teljesen idegen neki az a poszt, de nem ott tudja a legjobbját nyújtani..Nika91127 írta:Palesz77...Bale balbekként kezdte a pályafutását...
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Palesz77...Bale balbekként kezdte a pályafutását...

-
Szerintem is lenne benne igazából ráció, csak akkor meg minek hoztuk Suárezt? Hogy Ini padra szoruljon..? Kétlem, hogy az Ini-Neymar-Messi-Suárez 4-esből valaki huzamosabb ideig a padot fogja koptatni - bár ha Messi nem javul, akkor neki mondjuk nem ártana -, így meg alapból már lehetetlen a bugi.numberone1 írta: Hat ha LE igazan 3-5-2 akar - amire van esely, h mukodne - akkor az vezer aldozattal fog eredmenyes....hogy, az a kozonseg kedvenc Ini v a tul fizetett Messi lesz nem lesz egyszeru meghozni a dontest. Bar lehet, h marad a jo oreg 4-3-3 es a sztarok megnyugodhatnak![]()
De mondom az en velemenyem, h lenne benne racio az 5-3-2ben a gyenge vedelem es a kp vedekezoresze miatt, lasd Hollandia.
Amúgy itt egy kép a 3-5-2-ről, amit te is írtál. Nem nézne ez ki rosszul, ha nem kéne Ininek padoznia.. Meg apró bökkenő, hogy a 3 középső védőn kívül nincs jelenleg 1 db sem a keretben, csere nélkül meg lehozni egy szezont..

Nem kötekedésből, de ezt az eb-n is annyian írják.. Emberemlékezet óta a rövid passzos, labdatartásra épülő játékot játsszuk, csak Pep idejében ezt valaki elnevezte tiki-takának, és azóta rákapott a nép.. Attól még, hogy megújulunk nem fogunk kontrákra játszani, vagy ívelgetni a csatárokra, max annyi lesz az újítás, hogy kapura törőbbek leszünk, és nem kell az 5-ösig bevinnie a játékosoknak a labdát, hanem lőhetnek/cselezhetnek szabadabban - mint ahogy a legutóbbi felkészülési meccsen is látható volt. De attól még maradni fog a "tiki-taka"(=rövidpasszos játék), csak kicsit "fejlődik" - remélhetőleg.RealMadridFanatic írta: de ha marad a tiki-taka,
Hát annyira tud, mint Bale balbekket.. 3-5-2-nél tényleg tökéletes lenne a kolumbiai, csak azt meg feljebb leírtam, hogy szerintem miért nem fog megvalósulni.h3x0r írta:Cuadradobol miert akarnak JH-t csinalni? Vagy ott is tud jatszani?
Azt megertem, hogy egy 3(5) vedos rendszerben bevalhat: 3 kozephatved + alba + cuadrado, viszont az altalad is felvazolt 4 vedos rendszerbe szerintem keves. Mondjuk Alveshez kepest meg igyis elorelepes
Úgyhogy attól tartok, hogy az lesz, hogy lesz sok jó nevünk, de nem tudjuk mindegyiküket a posztján játszatni, mert az képtelenség lenne, úgyhogy marad a régi rendszer, és oda benyomjuk az embereket..
- h3x0r
Cuadradobol miert akarnak JH-t csinalni? Vagy ott is tud jatszani?palesz77 írta: Amúgy meg annyi találgatás, meg opció van, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy egy ilyesmi 4-3-3 lesz majd..Max Messi kicsit középrébb és hátrébb megy, aztán a másik kettő ott elől kicsit közelebb lesz a kapuhoz - 4-3-1-2.
És mielőtt letámadnátok, én is tudom, hogy ez nem túl nyerő..
Azt megertem, hogy egy 3(5) vedos rendszerben bevalhat: 3 kozephatved + alba + cuadrado, viszont az altalad is felvazolt 4 vedos rendszerbe szerintem keves. Mondjuk Alveshez kepest meg igyis elorelepes

- RealMadridFanatic
numberone1 írta: egy ilyesmi 4-3-3 lesz majd..
Én is szinte abszolút biztos vagyok benne, hogy alapesetben ez lesz a kezdő. Feltéve, hogy Cuadrado érkezik, illetve nem lesz már középhátvéd igazolás. De a középpályától felfelé ezek a nevek lesznek. Hogy mennyire működhet, azt majd az idő eldönti, de ha marad a tiki-taka, amivel jobban el lehet fedni a játékosok védekezésbeli hiányosságait, akkor szerintem nem lesz sikeres a Barca (a bajnokságra látnám ebben az esetben a legtöbb sanszot, de már a közepes képességű csapatok is oda-oda tudnak pirítani a labdatologatás ellen), amennyiben direktebbé válik a Barca támadójátéka, úgy egy ilyen felállás nagyon veszélyes lesz, megkockáztatom, hogy életképtelen.
Ráadásul még az első eset működőképességéhez is kell, hogy a támadótrió is aktívan kivegye a részét a letámadásból, területszűkítésből, vagy ha kell, akkor a visszazárásból is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hat ha LE igazan 3-5-2 akar - amire van esely, h mukodne - akkor az vezer aldozattal fog eredmenyes....hogy, az a kozonseg kedvenc Ini v a tul fizetett Messi lesz nem lesz egyszeru meghozni a dontest. Bar lehet, h marad a jo oreg 4-3-3 es a sztarok megnyugodhatnakpalesz77 írta:Hát, kétlem, hogy Messi Init ki tudná jelenleg szorítani.. Iniesta semmivel nem kisebb név - házon belül -, de jobban játszik, LE meg a nyilatkozatai alapján nem hülye, és kettejük közül - már ha egyáltalán egymás posztján lesznek - azt fogja játszatni, aki jobb..numberone1 írta: Barcasok velemeny?
Amúgy meg annyi találgatás, meg opció van, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy egy ilyesmi 4-3-3 lesz majd..Max Messi kicsit középrébb és hátrébb megy, aztán a másik kettő ott elől kicsit közelebb lesz a kapuhoz - 4-3-1-2.

De mondom az en velemenyem, h lenne benne racio az 5-3-2ben a gyenge vedelem es a kp vedekezoresze miatt, lasd Hollandia.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
Hát, kétlem, hogy Messi Init ki tudná jelenleg szorítani.. Iniesta semmivel nem kisebb név - házon belül -, de jobban játszik, LE meg a nyilatkozatai alapján nem hülye, és kettejük közül - már ha egyáltalán egymás posztján lesznek - azt fogja játszatni, aki jobb..numberone1 írta: Barcasok velemeny?
Amúgy meg annyi találgatás, meg opció van, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy egy ilyesmi 4-3-3 lesz majd..