Őt max egy 3-5-2ben tudnám elképzelni, de nem hiszem, hogy azt erőltetné majd LE, ahhoz kevés középhátvéd van. Ráadásul nem csak mennyiségben, de minőségben is kevesek.
Istenem, de jó lesz végre, hogy nem kell néznem Alves tenyérbemászó pofáját.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 1., péntek 12:56
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 1., péntek 12:55
Mérgébe kinek a mezszámát fogja viselni?Csabi írta:ja, alvesnak megmondták hogy csomagoljon. izgi lesz.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 1., péntek 12:53
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 1., péntek 12:41
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 31., csütörtök 21:57
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 31., csütörtök 21:54
Hát ott van ludas Matyih3x0r írta:Harom?? Csak szepen sorjaban. Eloszor legyen egy normalis kozephatvedetek'shutterisland írta:a 3-5-2-ről meg addig ne is beszéljenek, még nincs legalább 3 normális középhátvéd...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 31., csütörtök 21:32
Harom?? Csak szepen sorjaban. Eloszor legyen egy normalis kozephatvedetek'shutterisland írta:a 3-5-2-ről meg addig ne is beszéljenek, még nincs legalább 3 normális középhátvéd...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. július 31., csütörtök 21:28
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 31., csütörtök 20:41
Tudom, épp ezért írtam őt. Cuadrado is jobbhátvédként kezdte, aztán amikor előrébb került 1-2 sorral, akkor futott be - már amennyire ő be van futva -, pont mint Bale. Szóval nem teljesen idegen neki az a poszt, de nem ott tudja a legjobbját nyújtani..Nika91127 írta:Palesz77...Bale balbekként kezdte a pályafutását...
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. július 31., csütörtök 20:26
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 31., csütörtök 19:25
Szerintem is lenne benne igazából ráció, csak akkor meg minek hoztuk Suárezt? Hogy Ini padra szoruljon..? Kétlem, hogy az Ini-Neymar-Messi-Suárez 4-esből valaki huzamosabb ideig a padot fogja koptatni - bár ha Messi nem javul, akkor neki mondjuk nem ártana -, így meg alapból már lehetetlen a bugi.numberone1 írta: Hat ha LE igazan 3-5-2 akar - amire van esely, h mukodne - akkor az vezer aldozattal fog eredmenyes....hogy, az a kozonseg kedvenc Ini v a tul fizetett Messi lesz nem lesz egyszeru meghozni a dontest. Bar lehet, h marad a jo oreg 4-3-3 es a sztarok megnyugodhatnak![]()
De mondom az en velemenyem, h lenne benne racio az 5-3-2ben a gyenge vedelem es a kp vedekezoresze miatt, lasd Hollandia.
Nem kötekedésből, de ezt az eb-n is annyian írják.. Emberemlékezet óta a rövid passzos, labdatartásra épülő játékot játsszuk, csak Pep idejében ezt valaki elnevezte tiki-takának, és azóta rákapott a nép.. Attól még, hogy megújulunk nem fogunk kontrákra játszani, vagy ívelgetni a csatárokra, max annyi lesz az újítás, hogy kapura törőbbek leszünk, és nem kell az 5-ösig bevinnie a játékosoknak a labdát, hanem lőhetnek/cselezhetnek szabadabban - mint ahogy a legutóbbi felkészülési meccsen is látható volt. De attól még maradni fog a "tiki-taka"(=rövidpasszos játék), csak kicsit "fejlődik" - remélhetőleg.RealMadridFanatic írta: de ha marad a tiki-taka,
Hát annyira tud, mint Bale balbekket.. 3-5-2-nél tényleg tökéletes lenne a kolumbiai, csak azt meg feljebb leírtam, hogy szerintem miért nem fog megvalósulni.h3x0r írta:Cuadradobol miert akarnak JH-t csinalni? Vagy ott is tud jatszani?
Azt megertem, hogy egy 3(5) vedos rendszerben bevalhat: 3 kozephatved + alba + cuadrado, viszont az altalad is felvazolt 4 vedos rendszerbe szerintem keves. Mondjuk Alveshez kepest meg igyis elorelepes
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 31., csütörtök 19:13
Cuadradobol miert akarnak JH-t csinalni? Vagy ott is tud jatszani?palesz77 írta: Amúgy meg annyi találgatás, meg opció van, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy egy ilyesmi 4-3-3 lesz majd..Max Messi kicsit középrébb és hátrébb megy, aztán a másik kettő ott elől kicsit közelebb lesz a kapuhoz - 4-3-1-2.
És mielőtt letámadnátok, én is tudom, hogy ez nem túl nyerő..
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. július 31., csütörtök 18:57
numberone1 írta: egy ilyesmi 4-3-3 lesz majd..
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 31., csütörtök 18:46
Hat ha LE igazan 3-5-2 akar - amire van esely, h mukodne - akkor az vezer aldozattal fog eredmenyes....hogy, az a kozonseg kedvenc Ini v a tul fizetett Messi lesz nem lesz egyszeru meghozni a dontest. Bar lehet, h marad a jo oreg 4-3-3 es a sztarok megnyugodhatnakpalesz77 írta:Hát, kétlem, hogy Messi Init ki tudná jelenleg szorítani.. Iniesta semmivel nem kisebb név - házon belül -, de jobban játszik, LE meg a nyilatkozatai alapján nem hülye, és kettejük közül - már ha egyáltalán egymás posztján lesznek - azt fogja játszatni, aki jobb..numberone1 írta: Barcasok velemeny?
Amúgy meg annyi találgatás, meg opció van, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy egy ilyesmi 4-3-3 lesz majd..Max Messi kicsit középrébb és hátrébb megy, aztán a másik kettő ott elől kicsit közelebb lesz a kapuhoz - 4-3-1-2.
És mielőtt letámadnátok, én is tudom, hogy ez nem túl nyerő..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 31., csütörtök 17:47
Hát, kétlem, hogy Messi Init ki tudná jelenleg szorítani.. Iniesta semmivel nem kisebb név - házon belül -, de jobban játszik, LE meg a nyilatkozatai alapján nem hülye, és kettejük közül - már ha egyáltalán egymás posztján lesznek - azt fogja játszatni, aki jobb..numberone1 írta: Barcasok velemeny?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 31., csütörtök 17:38
Vagy 5-3-2. Nem csodalom, h meglepik Messi miatt(es a vedok minosege miatt is).Drake írta:
A mundo szerint meg 3-2-3-2-t.Micsoda felállás ez.Ilyen 3-5-2-n meg 3-2-3-2-n úgy rohanna át egy közepesnél jobban kontrázó csapat mint a huzat.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 31., csütörtök 15:39
Azért szólt rá Carló, mert nem volt képes időben visszazárni és egy baromi nagy űr volt a baloson. Támadásoknál DM és Marcelo mindig fent ragadt, (CR-t már nem is teszem hozzá) és ekkor mondta azt az öreg, hogy ha Marcelo támad akkor DM kicsit hátrébb legyen, hogy tudja lereagálni a kontrákat, és ugyan ez fordítva. Azt viszont illik hozzá tenni ehhez, hogy nem is szaladgáltak rajtunk úgy át mint régebben.Toky írta:Lehetne ott, ha megkapná azt a szabadságot, amit a portugál alatt megkapott, és nem céltalanul kéne ívelgetnie.
Sokan az idei gyenge támadássegítése miatt szólják meg (nem tudom, hogy Te mire gondoltál most, így általánosítok a többiekre, majd kijavítasz, ha akarsz), ami nagyban köszönhető annak, hogy Ancelotti erősen korlátozza Őt Di María és Ronaldo miatt. Elég csak visszaemlékezni, hogy szinte mindenki szidta a BL döntő előtt, hogy milyen szar, éljen a Coentrao. Aztán a BL döntőben (már egy fáradtabb) AtMa ellen beállt úgy, hogy Ancelotti hagyta szabadon játszani, és máris az egyik legjobbunk lett azon a meccsen.
Ronaldonak egy külön bogyó kell, Bale-nek terület, Benzemának bizalom, Marcelonak pedig alkotói szabadság. Ez van.![]()
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 31., csütörtök 15:31
Majd ha a Te avatarodon lévő valaki fele annyit letesz az asztalra mint Henry akkor beszélhetünk.ziro4vr írta:mondja ezt Henry avatarral valaki![]()
Alaba, Alba top5 mindkettő, Lahm jobbhátvéd, Marcelo meg a top mikor csúcsformában van, de az elég ritka
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 31., csütörtök 15:22
Lehetne ott, ha megkapná azt a szabadságot, amit a portugál alatt megkapott, és nem céltalanul kéne ívelgetnie.ziro4vr írta:Marcelo meg a top mikor csúcsformában van, de az elég ritka
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. július 31., csütörtök 15:21
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem