lehet. én már a 0-1 előtt is részeg voltamMár homályosak az emlékek, de az nem 2-1nél volt már a hosszabbításban?![]()
Mert akkor már gyanúsan vigyorgott Casillas.

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 31., csütörtök 16:28
lehet. én már a 0-1 előtt is részeg voltamMár homályosak az emlékek, de az nem 2-1nél volt már a hosszabbításban?![]()
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 31., csütörtök 16:24
Ami azt illeti, egy 20-25 méterről AtMás által visszafejelt labdát fejelt be a 11-es pontról a kapuba.Géci írta:Egy felszabadított labdát fejelt vissza kb 15-ről. Semmi értelme nem volt oda kijönni. Megáll a gólvonalon, és az ölébe hull a labda...
2:1-nél volt, 113:05-nél. Nézd vissza, én most tettem meg. Marcelo lecseszte, DM is mondott Neki valamit, akkor vigyorodott el.Géci írta:Közvetlen az után volt, hogy belőttük a vezető találatot. Nagyon nem vigyorgott, mert óriásit bakizott, aztán Marcelo meg DM jól le is toszták érte.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 31., csütörtök 15:34
Egy felszabadított labdát fejelt vissza kb 15-ről. Semmi értelme nem volt oda kijönni. Megáll a gólvonalon, és az ölébe hull a labda...Toky írta:Nem. Azért kezdett el kiszaladni, mert látta, hogy a Godin (azt hiszem Ő fejelte a gólt) teljesen üresen van, szabadon fejelhet. Az más kérdés, hogy én sem értem, hogy miből gondolta, hogy majd teleportálni fog tudni, és időben odaér. Vagy hogy amikor látta, hogy Khedira ámbráscetként készül ráugrani a már fejelő AtMa játékosra, akkor minek állt meg?!
Tehát azon túl, hogy nagyot hibázott, miért volt szabadon az ellenfél játékosa olyan közel a kapuhoz?
Közvetlen az után volt, hogy belőttük a vezető találatot. Nagyon nem vigyorgott, mert óriásit bakizott, aztán Marcelo meg DM jól le is toszták érte.Toky írta:Már homályosak az emlékek, de az nem 2-1nél volt már a hosszabbításban?
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 31., csütörtök 15:01
Nem. Azért kezdett el kiszaladni, mert látta, hogy a Godin (azt hiszem Ő fejelte a gólt) teljesen üresen van, szabadon fejelhet. Az más kérdés, hogy én sem értem, hogy miből gondolta, hogy majd teleportálni fog tudni, és időben odaér. Vagy hogy amikor látta, hogy Khedira ámbráscetként készül ráugrani a már fejelő AtMa játékosra, akkor minek állt meg?!Galacticos írta:hibázott? igen.
nagyot hibázott? igen.
csak ő tehet arról a bekapott gólról? igen.
Ugye tudod, hogy ezzel belefolytál?palesz77 írta:Nem akarok én belefolyni a vitába, de a döntőben a hosszabbításnál talán - vagy a hajrában, nem emlékszem már - volt szintén egy szinte tök ugyan olyan kijövetele, csak abból nem lett szerencséjére gól.. De tényleg érezhető volt azon a meccsen, hogy ő volt akkor a leggyengébb láncszem a csapatban - meg Khedira..
Már homályosak az emlékek, de az nem 2-1nél volt már a hosszabbításban?torjack írta:jaja, asszem tiago vágta a kapu fölé, gyakorlatilag üres kapura. ha az bemegy...
de nem ment, jött az ötperces hosszabbítás, ami állítólag csak három kellett volna hogy legyen, a plusz 2 perc megváltoztatta a hosszabbítás struktúráját.
Vagy inkább az AtMa taktikája volt a jó, ugyanis ők nem akartak mást, mint egy szabadon maradt emberből, beívelésből 1, azaz egy szem gólt szerezni, aztán busz. Ezt is csinálták. Beíveltek, valaki üresen maradt, Casillas hülyeséget csinált, gólt kaptunk, és buszoztak. Ott minden volt a mi taktikánk, csak jó nem. Egy fáradt AtMát meg kellett volna hajtani. Nem tettük.Kerlon írta:Casillas hibázott a legnagyobbat a gólnál, azonkívül "jó" volt a taktika, mert nem kerültünk hátrányba, utána már az Atleticonak állt a zászló azzal, hogy védekezhettek és kontrázhattak kedvükre.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 31., csütörtök 14:44
jaja, asszem tiago vágta a kapu fölé, gyakorlatilag üres kapura. ha az bemegy...palesz77 írta:Nem akarok én belefolyni a vitába, de a döntőben a hosszabbításnál talán - vagy a hajrában, nem emlékszem már - volt szintén egy szinte tök ugyan olyan kijövetele, csak abból nem lett szerencséjére gól.. De tényleg érezhető volt azon a meccsen, hogy ő volt akkor a leggyengébb láncszem a csapatban - meg Khedira..Galacticos írta:hibázott? igen.
nagyot hibázott? igen.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 31., csütörtök 14:33
Nem akarok én belefolyni a vitába, de a döntőben a hosszabbításnál talán - vagy a hajrában, nem emlékszem már - volt szintén egy szinte tök ugyan olyan kijövetele, csak abból nem lett szerencséjére gól.. De tényleg érezhető volt azon a meccsen, hogy ő volt akkor a leggyengébb láncszem a csapatban - meg Khedira..Galacticos írta:hibázott? igen.
nagyot hibázott? igen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 31., csütörtök 14:33
WTF. KP miatt nem hatékony a támadósor, akkor a támadósor nem hibázott, nem? Elhiszem, hogy lelkesen kiállsz valami mellett, de szerintem be kellene fejezned, mert magad ásod mélyebbre és nem kifelé mászol... Casillas hibázott a legnagyobbat a gólnál, azonkívül "jó" volt a taktika, mert nem kerültünk hátrányba, utána már az Atleticonak állt a zászló azzal, hogy védekezhettek és kontrázhattak kedvükre.miVida írta:Te nem AKAROD érteni amit írok![]()
1.Casillas hibázott
2.Védelem hibázott
3.Támadósor nem volt hatékony, hibázott
4.Középpályasor miatt nem volt hatékony a támadósor, hibázott.
Érted...
Ezért "MAJDNEM nem nyertünk" Nem csak Casillas miatt, az egész csapat miatt... de itt mindenki Casillast cserélné le CSAK. Na de ehhez képest 4:1re legyalultuk őket, aztán itt veszekedünk, h kinek a hibája volt
Benne van a baki Casillasban, de mint látszódott a BL döntőn az egész csapat is bakizott, mert mindenkiben benne van...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 31., csütörtök 14:16
védekezhetsz ezzel a sablonnal.miVida írta:menjetek a...mindenbe bele kell kötni!
Ha nem sablon szöveget ír valaki, vagy valami olyat, amit 80an előtte már elismételtek akkor már baj van a hsz-szel... csordaszellem, grat
a tiltáson kívül én is így vagyok vele.Boky írta:elmúlt 24 órában?
az első hozzászólásától kezdve folyamatosan löki a fogyatékosságokat, én már kurva régen letiltottam, csak semmi haszna nincs, ha mindenki más reagál rá meg idézgeti... le kell szarni amit ír, aztán kész.
1-2 embernek sikerült beszöknie a facebookról, nem kell velük foglalkozni.
mert nincs más érv casillas "mellett" már. inkább a többit próbálja "bemocskolni".A kp meg a vedelem meg miert bukott meg, ha 4-1re nyertunk?
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 31., csütörtök 14:11
mondom hibáztak, nem vesztettük el a BL döntőt miattuk. Az első 90 percben hibát hibára halmoztak...Géci írta:-------->miVida írta:3.Támadósor nem volt hatékony, hibázott
miVida írta:Na de ehhez képest 4:1re legyalultuk őket, aztán itt veszekedünk, h kinek a hibája volt
elírás volt, siettem, helyesen: "Nem CSAK rajta ment el MAJDNEM a BL döntő"torjack írta:bazz, én meg abban a tudatban voltam, hogy megnyertük1. Nem CSAK rajta ment el a BL döntő![]()
:Đ
1.Casillas hibázott
2.Védelem hibázott
3.Támadósor nem volt hatékony, hibázott
Érted...
Ezért "MAJDNEM nem nyertünk" Nem csak Casillas miatt, az egész csapat miatt... de itt mindenki Casillast cserélné le CSAK. Na de ehhez képest 4:1re legyalultuk őket, aztán itt veszekedünk, h kinek a hibája volt
Benne van a baki Casillasban, de mint látszódott a BL döntőn az egész csapat is bakizott, mert mindenkiben benne van...
És Casillas?A kp meg a vedelem meg miert bukott meg, ha 4-1re nyertunk? Egyszeruen nem ertem az egesz gondolatmeneted lenyeget, egy mondatban mondasz sajatat magadnak ellent.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 31., csütörtök 14:06
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 31., csütörtök 14:04
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 31., csütörtök 13:44
bazz, én meg abban a tudatban voltam, hogy megnyertük1. Nem CSAK rajta ment el a BL döntő
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 31., csütörtök 13:36
És tényleg!beneraul írta:Géci írta:
Nem tudom volt-e olyan a világtörténelem során, hogy az Atleticótól vettünk játékost...![]()
Én bírtam SolaritMondjuk azóta se volt olyan játékosuk, aki nekünk pluszt jelentett volna.
Nekem is ez a fő bajom, de remélem, hogy a vezetőség azon a bizonyos beszélgetésen a jó és egyben ésszerű döntést fogja választani.Nzedge írta:Én csak azt kérdőjelezem meg, hogy valóban egy jó teljesítményt nyújtó Lopeznek kell távoznia, egy Casillas miatt, csak azért mert Ő egy ikonikus alak?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 31., csütörtök 13:32
Szegény Cavani még biztos nem olvasta azokat a híreket, amik szerint őt adnák el azért, hogy megtudják venni Di Mariát..Edison Cavani: “Folyamatosan keressük az új elemeket a csapatba. Ángel Di María hihetetlen minőséget képvisel, fantasztikus játékos. Szívesen látnánk őt Párizsban” – nyilatkozta a PSG uruguayi csatára miután Di María lehetséges szerződtetéséről kérdezték. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: beneraul » 2014. július 31., csütörtök 13:23
Géci írta:
Nem tudom volt-e olyan a világtörténelem során, hogy az Atleticótól vettünk játékost...![]()
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2014. július 31., csütörtök 13:22
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 31., csütörtök 13:20
Boky írta:elmúlt 24 órában?![]()
az első hozzászólásától kezdve folyamatosan löki a fogyatékosságokat, én már kurva régen letiltottam, csak semmi haszna nincs, ha mindenki más reagál rá meg idézgeti... le kell szarni amit ír, aztán kész.
1-2 embernek sikerült beszöknie a facebookról, nem kell velük foglalkozni.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 31., csütörtök 13:11
-------->miVida írta:3.Támadósor nem volt hatékony, hibázott
miVida írta:Na de ehhez képest 4:1re legyalultuk őket, aztán itt veszekedünk, h kinek a hibája volt
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. július 31., csütörtök 13:10
elmúlt 24 órában?h3x0r írta: miVida, nem akarok szemelyeskedni, de az, ahogy az utobbi 24 oraban irsz, egyszeruen borzalmas. Nem is a mondanivaloval van a legnagyobb gond, mondjuk abba is boven bele lehetne kotni, de ez a lekezelo stilus..![]()
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 31., csütörtök 13:09
de nem baj ha kifejtem a véleményem, az a baj h kötekedtek, nem?amit jelenleg csinalsz, az rossz. Szerintem. Es nem csak az en szememet bantja, hanem a legtobb itt levo forumozoet
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem