mondom hibáztak, nem vesztettük el a BL döntőt miattuk. Az első 90 percben hibát hibára halmoztak...Géci írta:-------->miVida írta:3.Támadósor nem volt hatékony, hibázott
4.Középpályasor miatt nem volt hatékony a támadósor, hibázott.
miVida írta:Na de ehhez képest 4:1re legyalultuk őket, aztán itt veszekedünk, h kinek a hibája volt
elírás volt, siettem, helyesen: "Nem CSAK rajta ment el MAJDNEM a BL döntő"torjack írta:bazz, én meg abban a tudatban voltam, hogy megnyertük1. Nem CSAK rajta ment el a BL döntő![]()
:Đ
ez a lényeg:
1.Casillas hibázott
2.Védelem hibázott
3.Támadósor nem volt hatékony, hibázott
4.Középpályasor miatt nem volt hatékony a támadósor, hibázott.
Érted...
Ezért "MAJDNEM nem nyertünk" Nem csak Casillas miatt, az egész csapat miatt... de itt mindenki Casillast cserélné le CSAK. Na de ehhez képest 4:1re legyalultuk őket, aztán itt veszekedünk, h kinek a hibája volt
Benne van a baki Casillasban, de mint látszódott a BL döntőn az egész csapat is bakizott, mert mindenkiben benne van...
És Casillas?A kp meg a vedelem meg miert bukott meg, ha 4-1re nyertunk? Egyszeruen nem ertem az egesz gondolatmeneted lenyeget, egy mondatban mondasz sajatat magadnak ellent.

Amúgy én a hibákat az első 90 percre értem. Utána ébredtünk fel és a hosszabbítás mindjárt máshogy sült el. De ami ADDIG volt az nem CSAK Casillas sara.