Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 31., csütörtök 12:06

Anthony írta:
Zsombor írta:A "bakikapus" lehozott a klubnak nem egy címet. Értem én, hogy eljárt felette az idő, meg mennie kell, de azért egy kis tiszteletet megérdemel. Szép irányba megy a fórum azért srácok. Bakikapus a klub ikonja, Arbeloát lekutyázzák... Nyomjátok csak. :)
nem tudom ez mért fáj neked...
a múltat nem akarja senki elvenni tőle, de a múltból nem lehet megélni sem
most a jelenről van szó, meg a jövőről
meg tudod, a klub a fontosabb
Az mind szép és jó, de a bakikapusod épp eleget tett ezért a klubért, hogy olyan tiszteletben részesüljön még néhány rossz vagy klubot hátráltató döntésével is, hogy ne gúny szavakkal illessék. Arról nem is beszélve, hogy sokat hangoztatják/hangoztatjuk a fórumon, hogy úri emberek klubja, akkor illene is pár embernek úgy beszélni a klub játékosairól. Főleg egy akkoráról, mint Casillas.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Cobra11
Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2014. július 31., csütörtök 12:02

Állítólag a Lyon 20millió euróért felajánlotta Lacazette játékjogát az anyagi helyzetük miatt.
attareal írta:Kicsit off:
Gündogan mikor tér vissza, ha egyáltalán még focizhat az életében. tökéletes lett volna Madridba, de így... :'( :'( :'(
Én is nagyon szerettem volna madridban látni őt. Van hír róla???

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. július 31., csütörtök 12:01

LiamGallagher írta:
MorataMartin írta:Akkor mondjatok már egy olyan csatárt akit ide hoznátok Benzema mög/mellé?
Cristiano Ronaldo.
Ronaldo nem csatár.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. július 31., csütörtök 11:55

MorataMartin írta:Akkor mondjatok már egy olyan csatárt akit ide hoznátok Benzema mög/mellé?
Cristiano Ronaldo.

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 31., csütörtök 11:52

Kicsit off:
Gündogan mikor tér vissza, ha egyáltalán még focizhat az életében. tökéletes lett volna Madridba, de így... :'( :'( :'(
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 31., csütörtök 11:48

El Unico írta:Azert kivancsi lennek,milyen nepszerusegnek orvendene itt Casillas ha a BL dontoben kikapunk 1-0-ra azzal a potyagollal... velhetoen sokkal tobben lennenek azon az allasponton hogy neki kell mennie.
Akkor most az lenne, hogy Carló takarodj... :roll: Tipikus nem látja a fától az erdőt szindróma...
Toky írta:Jesé még ősz közepéig sérült lesz. És utána is még formába kell lendülnie. De még ha nem is így lenne, akkor sem egyezik a posztja Benzemáéval. Ha nekem nem hiszel, akkor gondold végig, hogy miért volt az, hogy két- vagy háromszor pár tíz percet leszámítva nem Jesé, hanem inkább Morata játszott a francia posztján. Ez a CR, Bale, Jesé meg Isco majd pótolni fogja azon a pár meccsen meg... tavaly is láthattuk, hogy hova vezetett. Csak ott Morata pótolta pár meccsig.
Tetszik vagy nem, ha James nem tud "Benzemát" játszani, akkor még szívhatunk emiatt. :kivagyhe:

Ancelotti Iscoval meg a középpályán fog számolni, ezt már sokszor elmondta.
Jókat írsz. Viszont nem tudhatjuk, hogy Carló miként képzeli el a jövő Madridját. Nem bolond az öreg. Szerintem nagyon is tudja, hogy mit csinál. :hmmm:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 31., csütörtök 11:45

hehe írta:
áleccsándre pátinnyó!!!!!4

fiatal, legyűrte a húzódásos sérüléseit, amiket a milan rossz edzésmódszereivel összeszedett és ami miatt nem tudott állandó formát mutatni. ancelotti ismeri, fizikálisan, technikailag tökéletes. olcsó, közepes fizuval hozható.
Csak gólt nem tud lőni :D
Nem illik.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 31., csütörtök 11:41

Hehe írj már valakinek hogy vigyék a Pato gyereket madridba és nézzük már meg, hogy mit tudna ott.... :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 31., csütörtök 11:32

h3x0r írta:
hehe írta: áleccsándre pátinnyó!!!!!4

fiatal, legyűrte a húzódásos sérüléseit, amiket a milan rossz edzésmódszereivel összeszedett és ami miatt nem tudott állandó formát mutatni. ancelotti ismeri, fizikálisan, technikailag tökéletes. olcsó, közepes fizuval hozható.
Na igen, pont ez a gond, hogy Ancelotti ismeri :Đ
ancelotti alatt eléggé fasza volt az a csapat még, utána estek szét teljesen.
Kép
Kép
Kép

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. július 31., csütörtök 11:31

Khedira mit szemétkedik itt?Még hogy ingyen akar elmenni innen jövőre. :lol:
Remélem eladják a picsába a majmot.Ha nem hozzák el annak idején ide,seholsem lenne basszus... :roll:

A kapuskérdés meg nagyon kemény dolog lesz ott szemtől szembe.
Navast jövőre kellett volna hozni Casillas helyére.Idén megvenni és hagyni a Levanteban még egy évet.
Így én is azt mondom hogy Casillast kell elküldeni.Viszont arra nagyon kiváncsi leszek,hogy a szuperkupában hogy fog védeni ha marad.Ha ott bizonytalankodni fog akkor én a padra ültetném...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 31., csütörtök 11:29

hehe írta: áleccsándre pátinnyó!!!!!4

Na igen, pont ez a gond, hogy Ancelotti ismeri :Đ

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 31., csütörtök 11:27

és mondjuk együtt kórusban, hogy

áleccsándre pátinnyó!!!!!4

Kép
Kép
Kép

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 31., csütörtök 11:25

Pizarro vagy Santa Cruz. :mrgreen:

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 31., csütörtök 11:24

MorataMartin írta:Talán ezért volt tökéletes kiegészítőember a sokat szidott Morata! :kivagyhe: De egy Falcaora akk sincs szükség, de amúgy sincs senki a piacon csatár, akit nyugodt szívvel idehoznék!
Nem mondtam, hogy van. Én eddig sem hoztam volna Falcaot, és most sem hoznám. :)
Más kérdés, hogy sem Jamest, sem Bale-t nem hoztam volna. :mrgreen:
El Unico írta:Egyebkent a csatarkerdeshez csak annyit hogy meccsenkent 15-20 golhelyzetunk van,teljesen mindegy hogy kifejezetten csatar jatekos balfaszkodik elol vagy egy kozeppalyas... Ezzel csak azt akarom mondani,hogy hiaba igazolunk csatart ha nem lojuk be a ziccereket. En nem igazolnek csatart,epp eleg tamadofelfogasu a csapat,szinte barki kepes golt szerezni... nem kell csatar en azt mondom.
A probléma az, hogy pont Benzema jelenléte, játéka az, ami sokszor helyzetet eredményez. Meg lehet nézni, hány helyzetünk volt, amikor játszott, és hány amikor nem. A helyzetkihasználásunk valószínűleg nem javulna egy másik csatárral (bár így visszagondolva, voltak, akik más véleményen voltak), nem is ezért igazoltunk volna valakit, hanem azért, hogy meglegyenek ezek a helyzetek, ahol bárki gólt szerezhet.
Ahogy RMCF szokta volt írni, nem mi kapunk fizetést ezért. És azt is írtam, hogy ezt az igazolást James helyett léptem volna meg.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. július 31., csütörtök 11:21

Akkor mondjatok már egy olyan csatárt akit ide hoznátok Benzema mög/mellé?

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 31., csütörtök 11:20

Ezért kár, hogy nem vagy tisztában az álláspontommal. Szerintem Ikernek mennie kéne, máshol talán kezdő lehet, de nem is szeretnék belemenni a kapusokról szóló vitába. Viszont amit írtál, az ne is haragudj, de nettó marhaság, szúrta a szemem, reagáltam rá, ennyi.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 31., csütörtök 11:18

Zsombor írta:A "bakikapus" lehozott a klubnak nem egy címet. Értem én, hogy eljárt felette az idő, meg mennie kell, de azért egy kis tiszteletet megérdemel. Szép irányba megy a fórum azért srácok. Bakikapus a klub ikonja, Arbeloát lekutyázzák... Nyomjátok csak. :)
nem tudom ez mért fáj neked...
a múltat nem akarja senki elvenni tőle, de a múltból nem lehet megélni sem
most a jelenről van szó, meg a jövőről
meg tudod, a klub a fontosabb

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 31., csütörtök 11:15

A "bakikapus" lehozott a klubnak nem egy címet. Értem én, hogy eljárt felette az idő, meg mennie kell, de azért egy kis tiszteletet megérdemel. Szép irányba megy a fórum azért srácok. Bakikapus a klub ikonja, Arbeloát lekutyázzák... Nyomjátok csak. :)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 31., csütörtök 11:12

El Unico írta:Egyebkent a csatarkerdeshez csak annyit hogy meccsenkent 15-20 golhelyzetunk van,teljesen mindegy hogy kifejezetten csatar jatekos balfaszkodik elol vagy egy kozeppalyas. A helyzeteket be kell loni,marpedig a mi helyzetkihasznalasunk szinte minden meccsen kritikan aluli. 4-5 ziccer kell egy golhoz. Ezzel csak azt akarom mondani,hogy hiaba igazolunk csatart ha nem lojuk be a ziccereket. En nem igazolnek csatart,epp eleg tamadofelfogasu a csapat,szinte barki kepes golt szerezni... nem kell csatar en azt mondom.
Na igen, csak 1-2 serulessel megint ott leszunk mint tavaly, hogy Modric jatszik a jobb szelen, mert egyszeruen nincs kit berakni oda.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 31., csütörtök 11:12

Jesé a csapat egyetlen olyan tagja aki a támadó harmadban eljátszik bárhol, szélen vagy középen neki mind1. Jamesnek kell, hogy valaki álljon előtte, ő karim helyén nem lesz jó, ahogy CR sem, és Bale sem. Ez van, ezt kell szeretni...

Vissza: