Nem sikerült.Fuentealbilla írta: Ha pedig sikerül egy kicsit magasabb színvonalú választ írnod abból pedig majd száj tátva okulunk.
.

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 31., csütörtök 18:34
Nem sikerült.Fuentealbilla írta: Ha pedig sikerül egy kicsit magasabb színvonalú választ írnod abból pedig majd száj tátva okulunk.
.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 31., csütörtök 18:24
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 31., csütörtök 18:12
Hagyjuk már a BL-t ahol a kieséses szakaszban milyen apró dolgokon múlnak a sikerek!Jó az angol foci?Egy kalap szar!Jó az utánpótlás?Nem jó!Jók az edzők?Nem!Nemzetközi szinten jók az angol csapatok?Igen!Miért?Azért, mert külföldi játékosokkal játszanak,külföldi edzővel és nem angol stílusú focit(legtöbb helyen)!Ilyen egyszerű!Az angol foci még mindig képvisel egy jó színvonalat. És ha nem tűnt volna fel az angol klubcsapatok pedig nem igen sikeresek az utóbbi években egy kiszenvedett Chelsea BL-t kivéve. Ergo kb. egy szinten vannak ott a klubcsapatok és az angol válogatott foci. Igen, egy kicsit a klub foci erősebb talán angliában , de nem számottevő az eltérés a válogatott és a klubok között. Így pont sikerült egy nagyon rossz példát felhoznod![]()
Ez indok volt?Ha ezt magyarázni kell akkor egy elvileg "szakértő" Magyar foci tudornak akkor tényleg ne is várjunk felemelkedést egy grammnyit sem. Jézus... komolyan ezt mikor leírod utána elolvasod mit írsz? Ha szerinted nem függ össze a kettő akkor nyugodtan menj és keress egy kicsit kevésbé összetett szakmát. És ezt minden sértő fenn hang nélkül írom.
Nekem van saját munkám és a cég ahol dolgozom ebből nyereséget kovácsol.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 31., csütörtök 18:03
Az angol foci még mindig képvisel egy jó színvonalat. És ha nem tűnt volna fel az angol klubcsapatok pedig nem igen sikeresek az utóbbi években egy kiszenvedett Chelsea BL-t kivéve. Ergo kb. egy szinten vannak ott a klubcsapatok és az angol válogatott foci. Igen, egy kicsit a klub foci erősebb talán angliában , de nem számottevő az eltérés a válogatott és a klubok között. Így pont sikerült egy nagyon rossz példát felhoznodVégül is az angol foci is nagyon jó, az angol edzők is zseniálisak, az angol utánpótlás meg egyenesen bámulatos!![]()
Ha ezt magyarázni kell akkor egy elvileg "szakértő" Magyar foci tudornak akkor tényleg ne is várjunk felemelkedést egy grammnyit sem. Jézus... komolyan ezt mikor leírod utána elolvasod mit írsz? Ha szerinted nem függ össze a kettő akkor nyugodtan menj és keress egy kicsit kevésbé összetett szakmát. És ezt minden sértő fenn hang nélkül írom.De írj is indokokat sorold fel, hogy miben függnek össze szorosan!
Persze, nyilván felrúgom az életem a szakmám, hogy neked bizonyítsak. Nekem van saját munkám és a cég ahol dolgozom ebből nyereséget kovácsol. Mondjuk lehet a Te munkádból is mert azt tudjuk mekkora pénztemető a Magyar foci csak éppen minőségnek szikráját sem lehet fel lelni benne. De itt is nyugodtan sorold a sikereket az elmúlt évtizedekből.Na akkor szerezz meg egy szakmai képesítést és mutasd meg hajrá!Dumálni könnyű!Abba meg bele sem gondoltál, hogy egy klubban nem csak edzők vannak!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 31., csütörtök 17:36
Végül is az angol foci is nagyon jó, az angol edzők is zseniálisak, az angol utánpótlás meg egyenesen bámulatos!Csak, hogy a kettő szorosan összefügg. Mint mindenhol... de lehet sorolni az üdítő kivételeket amikor a klubcsapatok nyerik a BL-t meg az Európa ligát miközben a válogatottak sehol sincsenek.![]()
Na akkor szerezz meg egy szakmai képesítést és mutasd meg hajrá!Dumálni könnyű!Na hát akkor ne is várjunk nagy felemelkedést a közeljövőben sem. :Đ
Ja értem szóval aki a magyar fociban dolgozik az edző!Ezt mondjuk ilyen büszkén nem írtam volna ki mert ha nem vetted volna észre kedves fórumozó kolléga elég rossz munkát végeztek
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 31., csütörtök 14:46
magyarfoci, én így szeretlekNa,hogy ne csak vita legyen,jöjjön egy kis NB2. Idén is,mint minden évben szinte,új csapatot kellett építenünk,a klub idióta játékospolitikája miatt. Tavaly a Békéscsaba 6. helyen végzett az NB2-ben a Komjáti-Pásztor kettőssel a kispadon. Pásztort Szakmai elnökké nevezték ki papíron,Komjátit pedig a hírekkel ellentétben nem önszántából ment el,hanem felbontották a szerződését,amit a szertárostól kellett megtudnia a korrekt vezetésünktől! Pásztor Józsi bá pedig annyira Szakmai elnök,hogy a szakmai munkába egyáltalán nem szólhat bele,az öltözőből is kitiltották.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. július 31., csütörtök 13:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 31., csütörtök 12:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 31., csütörtök 12:38
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 31., csütörtök 2:49
Tipikus bagoly mondja verébnek ember vagy. Véletlenül se zavarjon, hogy a te flegma stílusod vettem átEz a stílus meg nem kell oké?
Gyönyörűen LOL-ozol ismét. Csak, hogy a kettő szorosan összefügg. Mint mindenhol... de lehet sorolni az üdítő kivételeket amikor a klubcsapatok nyerik a BL-t meg az Európa ligát miközben a válogatottak sehol sincsenek.Akkor miről beszélünk?Én a magyar klubcsapatokról beszélek te a magyar fociról, de ne zavarjon!
![]()
Na hát akkor ne is várjunk nagy felemelkedést a közeljövőben sem. :ĐLaza pár éve a magyar fociban dolgozom, de nem baj!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 31., csütörtök 1:03
Ez most komoly?Engem idéztél mikor írtad. Máskor ne tedd és nem veszem magamra. Lolka bratyó
Akkor miről beszélünk?Senki sem mondta, hogy ugyanaz.
Egy picit mellé!Ha egy picit jobban átlátnád az egészet amit Magyar focinak neveznek akkor Te sem lennél ennyire pozitív.
Nagy az arc megint!De szeressük az egyszerű szurkolókat is. :Đ
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 31., csütörtök 0:55
Engem idéztél mikor írtad. Máskor ne tedd és nem veszem magamra. Lolka bratyóTe mindent magadra veszel?
A magyar foci és a magyar klubcsapatok nagyon nem egy dolog!Több dologban is összekapcsolódnak de nagyon nem ugyanaz!![]()
Azt meg senki se várja el, hogy egyik évről a másikra majd szépen kiejtik a magyar csapatok a Dortmundot meg az Evertont!
Ez pont neked nem megy előző hozzászólásod összességéből is pontosan kiderült.Ha nem tudod értelmezni az írásomat mit csináljak?
Ha egy picit jobban átlátnád az egészet amit Magyar focinak neveznek akkor Te sem lennél ennyire pozitív.Fő a pozitív hozzáállás!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 31., csütörtök 0:45
Te mindent magadra veszel?Én nem fikáztam.
A magyar foci és a magyar klubcsapatok nagyon nem egy dolog!Több dologban is összekapcsolódnak de nagyon nem ugyanaz!Ettől még nem lesz jobb a Magyar foci. 1-1 ilyen kiugró (bár ez túlzás mert nem az történt, hogy lemostuk őket a pályáról hanem kínkeservesen 1 góllal nyertünk) eredménytől nem lesz se jobb se rosszabb a Magyar foci.
Ha nem tudod értelmezni az írásomat mit csináljak?Már az is vicces, hogy emiatt már itt tényleg valaki tapsvihart vár a köztől, hogy a Fehérorosz bajnokot 1 góllal itthon elvertük
Fő a pozitív hozzáállás!Valószínűleg idegenben kapunk egy 3-ast és helyre áll a világ rendje....
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 31., csütörtök 0:28
Én nem fikáztam. De ha jobb így a közérzeted :Ki mondta, hogy meg kell ünnepelni?Csak amíg pld amikor a Fradi 1 hétig fikázva volt mert kiesett egy HORVÁT csapat ellen, addig a Lokinak még a legtöbb helyen egy gratula sem járt egy jobb csapat ellen elért győzelem után!Kihangsúlyozhatod, hogy FEHÉROROSZ akkor is jobb csapat mint a MAGYAR Loki!
Pont én is ezt tudom válaszolni. ÉS ??? Ettől még nem lesz jobb a Magyar foci. 1-1 ilyen kiugró (bár ez túlzás mert nem az történt, hogy lemostuk őket a pályáról hanem kínkeservesen 1 góllal nyertünk) eredménytől nem lesz se jobb se rosszabb a Magyar foci. Már az is vicces, hogy emiatt már itt tényleg valaki tapsvihart vár a köztől, hogy a Fehérorosz bajnokot 1 góllal itthon elvertük. Valószínűleg idegenben kapunk egy 3-ast és helyre áll a világ rendje....És?A Bate ettől függetlenül elég szép sikereket ért el nemzetközi szinten....
Erre a kolléga válaszát tudnám idézni "ÉS?" A Man.UTD.-t is elvertük itthon 1:0-ra2 éve a BATE a BL csoportkörben verte 3-1 arányban a későbbi győztes Bayernt...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 30., szerda 22:24
Ehez azért elég messze vagyunk... Van ott még egy visszavágó + még egy meccs. Mondjuk én drukkolok nekik! Egy Loki - Real BL meccsre kinéznék a szomszédbatorjack írta:2 éve a BATE a BL csoportkörben verte 3-1 arányban a későbbi győztes Bayernt...Komolyan meg kellene ünnepelni,hogy a Loki ITTHON 1 GÓLLAL megverte a FEHÉROROSZ bajnok Bate Boriszovot?
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 30., szerda 22:23
valószínű az egy másik csapat volt azértorjack írta:2 éve a BATE a BL csoportkörben verte 3-1 arányban a későbbi győztes Bayernt...Komolyan meg kellene ünnepelni,hogy a Loki ITTHON 1 GÓLLAL megverte a FEHÉROROSZ bajnok Bate Boriszovot?
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 30., szerda 22:18
2 éve a BATE a BL csoportkörben verte 3-1 arányban a későbbi győztes Bayernt...Komolyan meg kellene ünnepelni,hogy a Loki ITTHON 1 GÓLLAL megverte a FEHÉROROSZ bajnok Bate Boriszovot?
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 30., szerda 21:53
Ki mondta, hogy meg kell ünnepelni?Csak amíg pld amikor a Fradi 1 hétig fikázva volt mert kiesett egy HORVÁT csapat ellen, addig a Lokinak még a legtöbb helyen egy gratula sem járt egy jobb csapat ellen elért győzelem után!Kihangsúlyozhatod, hogy FEHÉROROSZ akkor is jobb csapat mint a MAGYAR Loki!Komolyan meg kellene ünnepelni,hogy a Loki ITTHON 1 GÓLLAL megverte a FEHÉROROSZ bajnok Bate Boriszovot?
És?A Bate ettől függetlenül elég szép sikereket ért el nemzetközi szinten....Jelen pillanatban a fehérorosz bajnokság 60. helyen áll az IFFHS rangsorán és olyan bajnokságok előzik meg mint Korea;Szaud-arábia;Tunézia,Irán,Costa Rica;Moldova;Azerbajdzsán;Marokkó;Észak-Írország,Guatemala;Mali;Albánia... stb.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 30., szerda 21:46
Komolyan meg kellene ünnepelni,hogy a Loki ITTHON 1 GÓLLAL megverte a FEHÉROROSZ bajnok Bate Boriszovot?BBarni írta:
Mit vártál?Amikor kikap egy magyar csapat itt van mindenki mert megint lehet fikázni a magyar focit(ha a Fradi kap ki akkor dupla annyian) amikor jó eredmény van akkor meg kuss van mindenhol!(nem csak itt)
![]()
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 30., szerda 21:40
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem