HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 31., péntek 17:05
írtam korábban már a barcás topicba, hogy bár tudom, szeretnétek nagyon thiagot, és én legalább annyira nem szeretném, hogy elmenjen (főleg madridba) de azért én még mindig nem látom, hogy nálatok alapember lenne.
legalább is elég sok dolognak kellene (az ő szempontjából) úgy alakulni, hogy stabil kezdő legyen.
többet játszana, mint barcelonában, ez biztos, de szerintem közel sem annyival, hogy megérje neki elhagyni a csapatunkat.
ha 3 középpályással játszotok, abból 1 vkp lesz (pogba,vidal), a másik 2 helyre meg alonso,modric,thiago,özil(bár mondjuk ő nem tudom, mennyit lesz balszélső) és ugye bale vagy isco érkezésével is fogynak a helyek, mely thiagora közvetlenül nem feltétlen, de közvetve (pl özil többet játszik kp-n a szélső poszt helyett) kihathat.
kakával nem tudom mi lesz, de őt is annyiban ideszámolom, hogy valószínűleg az új edzőtől ő is megkaphatná a bizalmat, főleg, ha carlo lesz az.
én nagyon kedvelem őt, és azt a technikás és virtuóz játékstílust testesíti meg, ami közel áll hozzám, de egyelőre modric és özil is jobbak, "készebbek".
persze nyilván nem azt mondom, hogy nem férne el nálatok. :-)
szerk.: amúgy azt nem tudom tudjátok e, hogy relatíve sérülékeny.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
'shutterisland 2013. május 31., péntek 17:08-kor.