A vizsgálatokat a Real Madrid védőjére Pepére is kiterjesztették, de ő egyetlen ismert rendszertani fajjal sem mutat hasonlóságot.

HozzászólásSzerző: Ryel » 2013. május 31., péntek 17:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 17:34
Az elnöknek keményen el kell vele beszélgetni,ha igazoljuk,hogy ez nem az a hely ahol tolerálják a baromságokat.Különben is,ha igaz a Real álmai csapata,akkor legyen hozzá méltó...nagy erősítés lenne,nem kérdés...Hangyás sportolók meg mindig is voltak és lesznek is, most hirtelen Tyson jutott eszembe, az ő harapása már komolyabb volt azért, mégis sokan istenítik.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 31., péntek 17:19
Nehogy már ez a tajparaszt Suarez itt kössön ki... ha ez az ember felveszi a fehérmezt, akkor azt hiszem még kevesebb RM meccset fogok nézni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 17:18
Ne keverd össze.Özil tkp,Modric is inkább támadóbb szellemű.A mi kp-nk Khediraval-Xabival,igen csak halvány a Svájn.-Martinez duohoz képest.Géci...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 31., péntek 17:07
HozzászólásSzerző: realee » 2013. május 31., péntek 17:06
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 31., péntek 17:05
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 31., péntek 16:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 16:48
Így volt.Svájnstájger-valaki(nem jut eszembe)szürtek,Ribery-Müller-Robben,aztán előttük Mandzukic....ha jól emlékszem.Gondolom 4-2-3-1
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 31., péntek 16:39
------------------CapouéGalacticos írta:modric mint csere?Géci írta:az betenné Modricot vkp posztra kivétel ha már nagyon kell támadni vagy tudja a tököm így Özilnek megvan a cseréje Modric személyében
4-2-3-1ben isconak meg két posztot is látok.
--------------x----------------x------------------
---isco-------------özil----------------cr-------
---------------------x----------------------------
vagy
--------------x----------------x-------------------
---özil------------isco-----------------cr---------
---------------------x---------------------------------
és az özil-isco-cr fogat folyamatosan cserélgetné a helyét. kötetlen posztok lennének.
iscoval sokkal nagyobb esélyt látok arra hogy földön játszunk és kevesebb kontrával mint balelel - de neki is örülnék teszem hozzá- de inkább 35ért hoznék egy földön jól játszó iscot, mint 65millióért egy balet.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. május 31., péntek 16:33
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 31., péntek 16:28
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 31., péntek 16:28
modric mint csere?Géci írta:az betenné Modricot vkp posztra kivétel ha már nagyon kell támadni vagy tudja a tököm így Özilnek megvan a cseréje Modric személyében
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 31., péntek 16:22
Ez az, hogy kétlem, hogy ha jönne az új edző az betenné Modricot vkp posztra kivétel ha már nagyon kell támadni vagy tudja a tököm így Özilnek megvan a cseréje Modric személyében Isco meg eleve kikötötte, hogy nem óhajt csere lenne sehol amit itt garantálni nem nagyon lehet... Azon agyaltam viszont, hogy Yupp milyen felállást tolt a Bayernel?Galacticos írta:iscot viszont szerintem hoznunk kéne. ő pont illene egy ilyen suarez-cr páros mögé. és lehetne rotálni özillel is akár, így mesut se lenne totál kifacsarva tavaszra.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 31., péntek 16:13
kondogbiához nem ragaszkodom.Géci írta:Kondogbia sem valószínű, hogy jön mivel nagyobb a sansz Casemirora meg ugyebár Khedira betonkezdő
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 31., péntek 16:12
Casemiro érkezése nem zárja ki a Pogba koppintás érkezését, és fordítva. Ne higgye azt senki, hogy a kp-ra 1 ember elég lesz...Géci írta:Az is lehet, hogy hoz valami Pogba koppintást a franciáktól és Casamiro megy vissza a brazilokhoz...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 31., péntek 16:03
Igazából neked nagy csalódás lesz a nyár ahogy nézemGalacticos írta:nem fog jönni szerintem.
nincs rá szinte semmi esély.
de attól még ha jönne én örülnék neki, és ha én igazolnék én így igazolnék. azaz hoznám thiagot ha lehetséges.
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. május 31., péntek 16:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 31., péntek 15:53
Az egy dolog, hogy ki minek örülne, mert ha így működne a dolog, akkor rég nézhetnénk Pato szerencsétlenkedését, mert hehe örülne neki...Galacticos írta:nem fog jönni szerintem.niden6 írta: Tényleg ennyire elhiszed, hogy idejönne?
nincs rá szinte semmi esély.
de attól még ha jönne én örülnék neki, és ha én igazolnék én így igazolnék. azaz hoznám thiagot ha lehetséges.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem