Kérlek ne.miVida írta:a kupában Casillas 1 gólt kapott összesen, a döntőben (ez most lényegtelen, de megláttam és meglepődtem)
de amit én kerestem, h amikor volt a döntőnk, május vége fele, akkor López hogy védett:
utolsó 4 meccsén kapott 4 gólt...Espanyol, Celta, Valencia, Valladolid. Casillas is csak 1 gólt kapott 1 meccsen, de az Atlético ellen... na mindegy, nem a statisztika a lényeg, hanem a....a .. vélemény

4 gólt kapott 4 meccsen? De abba belegondoltál, hogy lehet hogy közben bravúrt bravúrra halmozott, és köze nem volt azokhoz a gólokhoz, hanem a védelem hozta össze? Casillas meg 1 gólt kapott, de azt is a saját hülyesége miatt..
Persze az első rész csak példa, nem valószínű hogy így volt, de ilyen hülye összehasonlítást... Ennyi erővel Valdes jobb kapus volt éveken át Casillasnál, mert kevesebb gólt kapott szinte minden évben. Pedig hát nem igazán...
Mégis ezeket hajtogatod.miVida írta:na mindegy, nem a statisztika a lényeg, hanem a....a .. vélemény

A f*szt, előtte is voltak bőven bakik, emlékszem én hányszor szidtuk szerencsétlent. Valószínűleg azért védett Casillast, mert nem volt mozdítható kapus, aki Casillas fölé nőtt volna. Erre is jó példa, hogy Mourinho mondta, hogy már az érkezésekor elhozta volna DL-t, csak nem sikerült.miVida írta:miután lesérült Casillas. Ugyebár azért igazoltuk és Casillas AZÓTA nem olyan mint...