OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 30., szerda 22:56

Sierra írta: Most nem rég jött egy új kolléga hozzánk, 23 éves és ő mondta is, hogy eddig egy percet nem dolgozott még. :D Mondjuk látszik is rajta.
Ja, hát ez az. Gimisként nem dolgozik, egyetem alatt nem dolgozik, aztán nagy nehezen beprotekciózzák valahova/valahogy átcsusszan állásinterjún, majd első nap csak tátok meg pislog, hogy jah, ezt hívják munkának? Hát ez nehéz :lol:

Én sem vagyok egy tata, sem egy mintadolgozó, de igazából nem is kell annak lenni. Némi rámenősség, életrevalóság, aztán csókolom. Na jó, azért manapság nem árt ha van valakid valahol :mrgreen:
Nem illik.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 30., szerda 22:53

ha vmit önerőből szereztél meg, dolgoznod kellett azér a pénzért, akkor jobban is vigyázol rá valószínűleg

de a apuci anyuci bármikor szemrebbenés nélkül vesz neked egy új almát, akkor baszol rá ha összetörik pl, következő héten kapsz másikat

sztem ez a lényeg, nem az h "faszának" érzed magad attól hogy saját pénzedből volt
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. július 30., szerda 22:46

ziro4vr írta:de szerintem a mai 16 éves kis rajgyerekeknek meg selfieribiknek jót tenne két hónap egy gyárban/irodában, ahol megkeresik a töredékét annak, amit a szülők adnak nekik a 20. tornacipőre vagy telcsire, amire nem is vigyáznak.
Ja hát egyértelmű, erre a korcs generációra ráférne, mondom úgy, hogy én sem vagyok túl idős. :mrgreen:
De ezek a mostani fiatalok (nagyrésze) nagyon elvannak szállva maguktól.
Most nem rég jött egy új kolléga hozzánk, 23 éves és ő mondta is, hogy eddig egy percet nem dolgozott még. :D Mondjuk látszik is rajta.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 30., szerda 22:37

Alap hogy kell valamit csinálni nyáron, 12 eves korom óta vagy meló vagy nyelvtanulás. Most meg bérmentve csinálhatom a szakmai gyakorlatot, ennel rosszabb nincs :lol:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 30., szerda 22:32

Jó hát embere válogatja, szülőként majd én is szívesen költök a gyerekre ameddig tudok, de szerintem a mai 16 éves kis rajgyerekeknek meg selfieribiknek jót tenne két hónap egy gyárban/irodában, ahol megkeresik a töredékét annak, amit a szülők adnak nekik a 20. tornacipőre vagy telcsire, amire nem is vigyáznak. Persze nem akarok teljesen általánosítani, vannak teljesen korrekt és tisztelettudó arcok is a korosztályban. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ők a madridisták :mrgreen:
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 30., szerda 22:31

filatáska írta:Emberek a segítségetekre lenne szükségem! :D
Legénybúcsút szervezünk és feladatokat kellene kitalálni. Nem egy hagyományos esti, ivós buli lesz, hanem egy egésznapos, tóparti házban/kertben lesz. Lesz sütés, fözés. Lesz persze ivás is :mrgreen: eköré fog épülni a völegény bulija/feladatai. Ha nem sikerül teljesíteni egy feladatot innia kell. :)
Na ehhez kellenének az ötleteitek. Eddig van: 1. a völegénynek elrejtünk a tóban egy bójához kikötözött italt a kedvencéböl. Kap majd egy távcsövet amivel megkeresi, majd egy kajakkal beevez és kihozza.
2. Focilabdával üvegeket kell céloznia, ha nem találja el iszik.
3. Paintballal célbalövés.
4. Kérdések a menyasszonyról, rossz válasz esetén ivás.

Ehhez hasonló, vagy teljesen elterö ötletekben kérném a segítségetek. :)
Jó tanács. Ennyi feladat elég. Inkább partyzzatok. :) Amùgy a feladatok jók. Arra már pont jó lesz, hogy spicces legyen. :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. július 30., szerda 22:27

ziro4vr írta:Közhelynek éreztem sokáig, aztán megtapasztaltam, hogy van különbség, ha az általad megkeresett lóvét költöd egy fasza focicipőre, vagy ha a szülőktől kapod.
Igen ezt tényleg sokan mondják, de engem ez valahogy sosem hatott meg. :D Pl. most így visszagondolva a jogsimat teljesen saját erőből csináltam meg, de nem éreztem hogy hű de fasza vagyok, hogy önerőből hoztam össze.
Ez a része számomra mindig lényegtelen volt, de nem tudnám megmondani miért. Pedig az utóbbi években már mindent magamnak vettem/veszek, de ez valahogy sosem tudott motiválni.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 30., szerda 22:23

Én meg 16 évesen meguntam a semmittevést nyáron, aztán zúztam melózni. Egy hétig, két hétig még jópofa lógatni a bránert a szünetben meg céltalanul verődni a spanokkal, de hamar beleuntam. Meg hát akkor már jöttek opcionális olyan szereplők a kis életembe, mint csajok, jogsi, ruhák, bulik, amik viszik a lét erősen, főleg az első :lol: :lol: Közhelynek éreztem sokáig, aztán megtapasztaltam, hogy van különbség, ha az általad megkeresett lóvét költöd egy fasza focicipőre, vagy ha a szülőktől kapod. Elítélni nem ítélem el aki nem dolgozik diákként, addig jó nekik mondhatnám, de a kis társadalmunknak már nem biztos hosszabb távon nézve.
Nem illik.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 30., szerda 22:10

Tőlem ez a nyári diák dolgozás nagyon távol állt mindig. Azt hittem h csak a szegényeknek van erre szüksége :D Aztán most hogy egyetemen vagyok USAba és fizetős, így már pár éve természetes, h nem csak lógatom a kukit a tengerbe hanem besegítek a szüleimnek. Na meg persze a sulit is úgy csinálom h dolgozok heti 20 órát mellette... nem eccerü. Mindenesetre most kinn maradtam suli után másfél hónapot, jól megszedtem magamat aztán itthon már csak vállalkozok meg tanítok angolt meg zongorát :)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. július 30., szerda 22:05

Én sosem dolgoztam nyáron, amíg diák voltam. :D
Miután van egy kis nyaralónk balatonon, egész nyáron ott tespedtem, eszem ágában nem volt dolgozni. :D Igaz nem emlékszem miből volt pénzem, de valahogy mindig megoldottam. Jelenleg viszont már a 3. nyaram, amit főállású munkaerőként töltök el, szívás nagyon az egész nyaras balatonozáshoz képest. :mrgreen:

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2014. július 30., szerda 21:26

Emberek a segítségetekre lenne szükségem! :D
Legénybúcsút szervezünk és feladatokat kellene kitalálni. Nem egy hagyományos esti, ivós buli lesz, hanem egy egésznapos, tóparti házban/kertben lesz. Lesz sütés, fözés. Lesz persze ivás is :mrgreen: eköré fog épülni a völegény bulija/feladatai. Ha nem sikerül teljesíteni egy feladatot innia kell. :)
Na ehhez kellenének az ötleteitek. Eddig van: 1. a völegénynek elrejtünk a tóban egy bójához kikötözött italt a kedvencéböl. Kap majd egy távcsövet amivel megkeresi, majd egy kajakkal beevez és kihozza.
2. Focilabdával üvegeket kell céloznia, ha nem találja el iszik.
3. Paintballal célbalövés.
4. Kérdések a menyasszonyról, rossz válasz esetén ivás.

Ehhez hasonló, vagy teljesen elterö ötletekben kérném a segítségetek. :)

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 30., szerda 20:35

pheco írta:Engem mandulaműtétnél altattak és nem volt semmi gáz. Kicsit kába voltam ébredés után kb félóra-óráig és aztán azon kívül, hogy nyelni nem tudtam, nem volt semmi bajom. :mrgreen:
Ez nekem is megvolt, csak pluszba még annyi, hogy utána az ülés nem igen ment..és a doki bá is elég furán mosolygott rám :hmmm: :lol:
Nem illik.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. július 30., szerda 20:29

Engem mandulaműtétnél altattak és nem volt semmi gáz. Kicsit kába voltam ébredés után kb félóra-óráig és aztán azon kívül, hogy nyelni nem tudtam, nem volt semmi bajom. :mrgreen:

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. július 30., szerda 20:28

nmate írta:De tényleg, ki mondta, hogy szégyen? :lol:
ki mondtáááá?? ki mondtá?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 30., szerda 20:23

De tényleg, ki mondta, hogy szégyen? :lol:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 30., szerda 20:10

'shutterisland írta:szerintem amúgy sem szégyen, ha egy diák nem dolgozza végig a nyári szünetet is.
És ki mondta, hogy az?

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. július 30., szerda 20:00

szerintem amúgy sem szégyen, ha egy diák nem dolgozza végig a nyári szünetet is.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 30., szerda 19:56

nmate írta:
Ferencváros írta: Nekem nyári szünet van. Szóval én szimplán csak nem szólok hozzátok :lol: :mrgreen:
...és csak otthon logatod, vagy mi? :lol:
Ha már a szádba nem tudom :lol: :lol:

amúgy angol nyelvvizsgára tanulok jelenleg :mrgreen:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 30., szerda 19:04

Bocs a dupláért, de ez...ez 'sszameg...

Gatebil Rudskogen July 2014 by MovieBird Norway

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 30., szerda 18:50

Ferencváros írta:
nmate írta:Szörnyű, hogy ilyen kevés ember forumozik munkaidőben :(
Nekem nyári szünet van. Szóval én szimplán csak nem szólok hozzátok :lol: :mrgreen:
...és csak otthon logatod, vagy mi? :lol:

Vissza: