kiváncsi vok hány nagy hazafi lesz majd akkor közülük
persze a vébé meg ebécímek alatt nem volt probléma.
pl ha ez megtörténik - nem fog - akkor neymart hozhatjuk is.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 31., csütörtök 11:34
kiváncsi vok hány nagy hazafi lesz majd akkor közülük

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 31., csütörtök 11:20
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 31., csütörtök 10:02
Igen, a 83. percben valtotta Ozilt. Azert mekkora mar: a Tottenham-be 4 ev alatt nem nyer 1 trofeat se, mi meg leigazoljuk es 36 oraval kesobb mar az elso trofeajaval pozolGéci írta:Ezen a meccsen debütált Modric, ha jól emlékszem.El Unico írta:Azért ezt a meccset sajnálom,de nagyon... itt tuti alázás lehetett volna
Remélem idén odapörkölünk nekik,minden adott ahhoz,hogy leigázzuk őket.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 31., csütörtök 9:34
Ezen a meccsen debütált Modric, ha jól emlékszem.El Unico írta:Azért ezt a meccset sajnálom,de nagyon... itt tuti alázás lehetett volna
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. július 31., csütörtök 2:11
ez a videó egy újabb megerősítés ahhoz, hogy Higu mekkora egy....... valahavoltlegjobbcsatárEl Unico írta:Azért ezt a meccset sajnálom,de nagyon... itt tuti alázás lehetett volna
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 31., csütörtök 1:53
ennek a meccsnek a végén meg még mi örülhettünk hogy emberelőnybe valamikor a 90. perc körül montoya kapufát lőtt.El Unico írta:Azért ezt a meccset sajnálom,de nagyon... itt tuti alázás lehetett volna
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 31., csütörtök 0:31
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 30., szerda 22:20
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 30., szerda 22:16
még jobb kérdés, hogy modric miért nem top10?James mit keres a listán? Ez a díj inkább a klubokról szól nem a világbajnokságról.
HozzászólásSzerző: BojanKiki » 2014. július 30., szerda 21:45
James mit keres a listán? Ez a díj inkább a klubokról szól nem a világbajnokságról.h3x0r írta:Ez a top10-es lista: cr, dm, james, messi, suarez, costa, robben, lahm, neuer, mullerdzsi91 írta:Egyébként az Uefa év játékosa díjat mikor adják? Mindig az EU Szuperkupa előtt lett átadva eddig de most az egy kicsit korán lesz.
Aug 14-en jelentik be hogy melyik 3 jatekos kerult bele a top3-ba, aug 28-an adjak at a dijat a gyoztesnek. (ekkor lesz a BL sorsolas is)
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 30., szerda 20:46
Gyönyörű lesz nézni, amikor a 85. percben Ronaldo vagy Bale viszi rá a labdát.BojanKiki írta:Valószinüleg pont a nyári szünetbe nem...BBeno írta:Barca: Cigizek, de már két hete rá se gyújtottam - Mathieu![]()
![]()
Egyébként nekem tök mindegy, akár egy dobozzal is szívhat ha bírja a tüdeje. Nagyon sok focista dohányzik.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 30., szerda 20:31
leigazolták..20 misiért..nem tudom melyik lesz a cikibb, ha kezdő lesz vagy ha csereToti írta:nemtudom ki h van vele, de én azt érzem matyiő nyilatkozatait olvasva, mintha ő sem gondolná komolyan, h leigazolta a barcelona.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 30., szerda 19:23
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 30., szerda 18:26
elobb meg kene szereznihehe írta:ezek után képesek leszünk kikapni ezektől, egészbiztos visszaadom az érettségi bizit.Barca: Cigizek, de már két hete rá se gyújtottam - Mathieu
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 30., szerda 18:26
ezek után képesek leszünk kikapni ezektől, egészbiztos visszaadom az érettségi bizit.Barca: Cigizek, de már két hete rá se gyújtottam - Mathieu

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 30., szerda 17:46
Ez a top10-es lista: cr, dm, james, messi, suarez, costa, robben, lahm, neuer, mullerdzsi91 írta:Egyébként az Uefa év játékosa díjat mikor adják? Mindig az EU Szuperkupa előtt lett átadva eddig de most az egy kicsit korán lesz.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. július 30., szerda 17:04
van akinek cigizve jobban megy linkCsabi írta:NEEEEEEEEEEEEE :DDD ezt nem bírom. igazi profi.BBeno írta:Barca: Cigizek, de már két hete rá se gyújtottam - Mathieu![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dodi » 2014. július 30., szerda 16:56
nekünk is volt egy faubert-ünk.Csabi írta:NEEEEEEEEEEEEE :DDD ezt nem bírom. igazi profi.BBeno írta:Barca: Cigizek, de már két hete rá se gyújtottam - Mathieu![]()
![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. július 30., szerda 15:30
sztem mindig a BL sorsolásnál adták eddig, de lehet csak az utóbbi két évben :\ de mintha akkor osztanák az egyéni díjakatdzsi91 írta:Egyébként az Uefa év játékosa díjat mikor adják? Mindig az EU Szuperkupa előtt lett átadva eddig de most az egy kicsit korán lesz.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem