Meg akkor ott van még a furkálódás, bár az a csajoknál az igazi.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 30., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 30., szerda 23:07
ez pl. a tisztelet miatt van és mert szereted és tudod h nincs sok pénzeNem éreztem a különbséget ahhoz képest, mintha mondjuk ésanyámtól kaptam volna.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. július 30., szerda 23:03
Ez inkább gazdagékra igaz. Én ha bármit kaptam szüleimtől mindig megbecsültem és vigyáztam rá, legyen az műszaki cucc vagy ruha. De ha magamnak vettem valamit (akár telefont akár ruhát), ugyanígy éreztem akkor is. Nem éreztem a különbséget ahhoz képest, mintha mondjuk ésanyámtól kaptam volna.Mike írta:de a apuci anyuci bármikor szemrebbenés nélkül vesz neked egy új almát, akkor baszol rá ha összetörik pl, következő héten kapsz másikat
Igen, talpraesettnek kell lenned, és főleg az elején magabiztosságot mutatni, aztán akkor nem lehet baj.ziro4vr írta:Én sem vagyok egy tata, sem egy mintadolgozó, de igazából nem is kell annak lenni. Némi rámenősség, életrevalóság, aztán csókolom. Na jó, azért manapság nem árt ha van valakid valahol
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 30., szerda 23:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 30., szerda 22:56
Ja, hát ez az. Gimisként nem dolgozik, egyetem alatt nem dolgozik, aztán nagy nehezen beprotekciózzák valahova/valahogy átcsusszan állásinterjún, majd első nap csak tátok meg pislog, hogy jah, ezt hívják munkának? Hát ez nehézSierra írta: Most nem rég jött egy új kolléga hozzánk, 23 éves és ő mondta is, hogy eddig egy percet nem dolgozott még.Mondjuk látszik is rajta.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 30., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. július 30., szerda 22:46
Ja hát egyértelmű, erre a korcs generációra ráférne, mondom úgy, hogy én sem vagyok túl idős.ziro4vr írta:de szerintem a mai 16 éves kis rajgyerekeknek meg selfieribiknek jót tenne két hónap egy gyárban/irodában, ahol megkeresik a töredékét annak, amit a szülők adnak nekik a 20. tornacipőre vagy telcsire, amire nem is vigyáznak.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 30., szerda 22:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 30., szerda 22:32
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 30., szerda 22:31
Jó tanács. Ennyi feladat elég. Inkább partyzzatok.filatáska írta:Emberek a segítségetekre lenne szükségem!
Legénybúcsút szervezünk és feladatokat kellene kitalálni. Nem egy hagyományos esti, ivós buli lesz, hanem egy egésznapos, tóparti házban/kertben lesz. Lesz sütés, fözés. Lesz persze ivás iseköré fog épülni a völegény bulija/feladatai. Ha nem sikerül teljesíteni egy feladatot innia kell.
![]()
Na ehhez kellenének az ötleteitek. Eddig van: 1. a völegénynek elrejtünk a tóban egy bójához kikötözött italt a kedvencéböl. Kap majd egy távcsövet amivel megkeresi, majd egy kajakkal beevez és kihozza.
2. Focilabdával üvegeket kell céloznia, ha nem találja el iszik.
3. Paintballal célbalövés.
4. Kérdések a menyasszonyról, rossz válasz esetén ivás.
Ehhez hasonló, vagy teljesen elterö ötletekben kérném a segítségetek.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. július 30., szerda 22:27
Igen ezt tényleg sokan mondják, de engem ez valahogy sosem hatott meg.ziro4vr írta:Közhelynek éreztem sokáig, aztán megtapasztaltam, hogy van különbség, ha az általad megkeresett lóvét költöd egy fasza focicipőre, vagy ha a szülőktől kapod.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 30., szerda 22:23
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 30., szerda 22:10
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. július 30., szerda 22:05
HozzászólásSzerző: filatáska » 2014. július 30., szerda 21:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 30., szerda 20:35
Ez nekem is megvolt, csak pluszba még annyi, hogy utána az ülés nem igen ment..és a doki bá is elég furán mosolygott rámpheco írta:Engem mandulaműtétnél altattak és nem volt semmi gáz. Kicsit kába voltam ébredés után kb félóra-óráig és aztán azon kívül, hogy nyelni nem tudtam, nem volt semmi bajom.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. július 30., szerda 20:29
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. július 30., szerda 20:28
ki mondtáááá?? ki mondtá?nmate írta:De tényleg, ki mondta, hogy szégyen?
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 30., szerda 20:23
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 30., szerda 20:10
És ki mondta, hogy az?'shutterisland írta:szerintem amúgy sem szégyen, ha egy diák nem dolgozza végig a nyári szünetet is.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem