OFF
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Ja, hát ez az. Gimisként nem dolgozik, egyetem alatt nem dolgozik, aztán nagy nehezen beprotekciózzák valahova/valahogy átcsusszan állásinterjún, majd első nap csak tátok meg pislog, hogy jah, ezt hívják munkának? Hát ez nehézSierra írta: Most nem rég jött egy új kolléga hozzánk, 23 éves és ő mondta is, hogy eddig egy percet nem dolgozott még.Mondjuk látszik is rajta.
Én sem vagyok egy tata, sem egy mintadolgozó, de igazából nem is kell annak lenni. Némi rámenősség, életrevalóság, aztán csókolom. Na jó, azért manapság nem árt ha van valakid valahol
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ha vmit önerőből szereztél meg, dolgoznod kellett azér a pénzért, akkor jobban is vigyázol rá valószínűleg
de a apuci anyuci bármikor szemrebbenés nélkül vesz neked egy új almát, akkor baszol rá ha összetörik pl, következő héten kapsz másikat
sztem ez a lényeg, nem az h "faszának" érzed magad attól hogy saját pénzedből volt
de a apuci anyuci bármikor szemrebbenés nélkül vesz neked egy új almát, akkor baszol rá ha összetörik pl, következő héten kapsz másikat
sztem ez a lényeg, nem az h "faszának" érzed magad attól hogy saját pénzedből volt
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Ja hát egyértelmű, erre a korcs generációra ráférne, mondom úgy, hogy én sem vagyok túl idős.ziro4vr írta:de szerintem a mai 16 éves kis rajgyerekeknek meg selfieribiknek jót tenne két hónap egy gyárban/irodában, ahol megkeresik a töredékét annak, amit a szülők adnak nekik a 20. tornacipőre vagy telcsire, amire nem is vigyáznak.
De ezek a mostani fiatalok (nagyrésze) nagyon elvannak szállva maguktól.
Most nem rég jött egy új kolléga hozzánk, 23 éves és ő mondta is, hogy eddig egy percet nem dolgozott még.
- ziro4vr
Jó hát embere válogatja, szülőként majd én is szívesen költök a gyerekre ameddig tudok, de szerintem a mai 16 éves kis rajgyerekeknek meg selfieribiknek jót tenne két hónap egy gyárban/irodában, ahol megkeresik a töredékét annak, amit a szülők adnak nekik a 20. tornacipőre vagy telcsire, amire nem is vigyáznak. Persze nem akarok teljesen általánosítani, vannak teljesen korrekt és tisztelettudó arcok is a korosztályban. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ők a madridisták
Nem illik.
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Jó tanács. Ennyi feladat elég. Inkább partyzzatok.filatáska írta:Emberek a segítségetekre lenne szükségem!
Legénybúcsút szervezünk és feladatokat kellene kitalálni. Nem egy hagyományos esti, ivós buli lesz, hanem egy egésznapos, tóparti házban/kertben lesz. Lesz sütés, fözés. Lesz persze ivás iseköré fog épülni a völegény bulija/feladatai. Ha nem sikerül teljesíteni egy feladatot innia kell.
![]()
Na ehhez kellenének az ötleteitek. Eddig van: 1. a völegénynek elrejtünk a tóban egy bójához kikötözött italt a kedvencéböl. Kap majd egy távcsövet amivel megkeresi, majd egy kajakkal beevez és kihozza.
2. Focilabdával üvegeket kell céloznia, ha nem találja el iszik.
3. Paintballal célbalövés.
4. Kérdések a menyasszonyról, rossz válasz esetén ivás.
Ehhez hasonló, vagy teljesen elterö ötletekben kérném a segítségetek.
Igen ezt tényleg sokan mondják, de engem ez valahogy sosem hatott meg.ziro4vr írta:Közhelynek éreztem sokáig, aztán megtapasztaltam, hogy van különbség, ha az általad megkeresett lóvét költöd egy fasza focicipőre, vagy ha a szülőktől kapod.
Ez a része számomra mindig lényegtelen volt, de nem tudnám megmondani miért. Pedig az utóbbi években már mindent magamnak vettem/veszek, de ez valahogy sosem tudott motiválni.
- ziro4vr
Én meg 16 évesen meguntam a semmittevést nyáron, aztán zúztam melózni. Egy hétig, két hétig még jópofa lógatni a bránert a szünetben meg céltalanul verődni a spanokkal, de hamar beleuntam. Meg hát akkor már jöttek opcionális olyan szereplők a kis életembe, mint csajok, jogsi, ruhák, bulik, amik viszik a lét erősen, főleg az első
Közhelynek éreztem sokáig, aztán megtapasztaltam, hogy van különbség, ha az általad megkeresett lóvét költöd egy fasza focicipőre, vagy ha a szülőktől kapod. Elítélni nem ítélem el aki nem dolgozik diákként, addig jó nekik mondhatnám, de a kis társadalmunknak már nem biztos hosszabb távon nézve.
Nem illik.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Tőlem ez a nyári diák dolgozás nagyon távol állt mindig. Azt hittem h csak a szegényeknek van erre szüksége
Aztán most hogy egyetemen vagyok USAba és fizetős, így már pár éve természetes, h nem csak lógatom a kukit a tengerbe hanem besegítek a szüleimnek. Na meg persze a sulit is úgy csinálom h dolgozok heti 20 órát mellette... nem eccerü. Mindenesetre most kinn maradtam suli után másfél hónapot, jól megszedtem magamat aztán itthon már csak vállalkozok meg tanítok angolt meg zongorát
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Én sosem dolgoztam nyáron, amíg diák voltam. 
Miután van egy kis nyaralónk balatonon, egész nyáron ott tespedtem, eszem ágában nem volt dolgozni.
Igaz nem emlékszem miből volt pénzem, de valahogy mindig megoldottam. Jelenleg viszont már a 3. nyaram, amit főállású munkaerőként töltök el, szívás nagyon az egész nyaras balatonozáshoz képest.
Miután van egy kis nyaralónk balatonon, egész nyáron ott tespedtem, eszem ágában nem volt dolgozni.
Emberek a segítségetekre lenne szükségem! 
Legénybúcsút szervezünk és feladatokat kellene kitalálni. Nem egy hagyományos esti, ivós buli lesz, hanem egy egésznapos, tóparti házban/kertben lesz. Lesz sütés, fözés. Lesz persze ivás is
eköré fog épülni a völegény bulija/feladatai. Ha nem sikerül teljesíteni egy feladatot innia kell.
Na ehhez kellenének az ötleteitek. Eddig van: 1. a völegénynek elrejtünk a tóban egy bójához kikötözött italt a kedvencéböl. Kap majd egy távcsövet amivel megkeresi, majd egy kajakkal beevez és kihozza.
Legénybúcsút szervezünk és feladatokat kellene kitalálni. Nem egy hagyományos esti, ivós buli lesz, hanem egy egésznapos, tóparti házban/kertben lesz. Lesz sütés, fözés. Lesz persze ivás is
- ziro4vr
Ez nekem is megvolt, csak pluszba még annyi, hogy utána az ülés nem igen ment..és a doki bá is elég furán mosolygott rámpheco írta:Engem mandulaműtétnél altattak és nem volt semmi gáz. Kicsit kába voltam ébredés után kb félóra-óráig és aztán azon kívül, hogy nyelni nem tudtam, nem volt semmi bajom.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Engem mandulaműtétnél altattak és nem volt semmi gáz. Kicsit kába voltam ébredés után kb félóra-óráig és aztán azon kívül, hogy nyelni nem tudtam, nem volt semmi bajom.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ki mondtáááá?? ki mondtá?nmate írta:De tényleg, ki mondta, hogy szégyen?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
És ki mondta, hogy az?'shutterisland írta:szerintem amúgy sem szégyen, ha egy diák nem dolgozza végig a nyári szünetet is.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem amúgy sem szégyen, ha egy diák nem dolgozza végig a nyári szünetet is.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Ha már a szádba nem tudomnmate írta:...és csak otthon logatod, vagy mi?Ferencváros írta: Nekem nyári szünet van. Szóval én szimplán csak nem szólok hozzátok![]()
amúgy angol nyelvvizsgára tanulok jelenleg