leigazolták..20 misiért..nem tudom melyik lesz a cikibb, ha kezdő lesz vagy ha csereToti írta:nemtudom ki h van vele, de én azt érzem matyiő nyilatkozatait olvasva, mintha ő sem gondolná komolyan, h leigazolta a barcelona.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 30., szerda 20:31
leigazolták..20 misiért..nem tudom melyik lesz a cikibb, ha kezdő lesz vagy ha csereToti írta:nemtudom ki h van vele, de én azt érzem matyiő nyilatkozatait olvasva, mintha ő sem gondolná komolyan, h leigazolta a barcelona.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 30., szerda 19:23
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 30., szerda 18:26
elobb meg kene szereznihehe írta:ezek után képesek leszünk kikapni ezektől, egészbiztos visszaadom az érettségi bizit.Barca: Cigizek, de már két hete rá se gyújtottam - Mathieu
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 30., szerda 18:26
ezek után képesek leszünk kikapni ezektől, egészbiztos visszaadom az érettségi bizit.Barca: Cigizek, de már két hete rá se gyújtottam - Mathieu
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 30., szerda 17:46
Ez a top10-es lista: cr, dm, james, messi, suarez, costa, robben, lahm, neuer, mullerdzsi91 írta:Egyébként az Uefa év játékosa díjat mikor adják? Mindig az EU Szuperkupa előtt lett átadva eddig de most az egy kicsit korán lesz.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. július 30., szerda 17:04
van akinek cigizve jobban megy linkCsabi írta:NEEEEEEEEEEEEE :DDD ezt nem bírom. igazi profi.BBeno írta:Barca: Cigizek, de már két hete rá se gyújtottam - Mathieu![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dodi » 2014. július 30., szerda 16:56
nekünk is volt egy faubert-ünk.Csabi írta:NEEEEEEEEEEEEE :DDD ezt nem bírom. igazi profi.BBeno írta:Barca: Cigizek, de már két hete rá se gyújtottam - Mathieu![]()
![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. július 30., szerda 15:30
sztem mindig a BL sorsolásnál adták eddig, de lehet csak az utóbbi két évben :\ de mintha akkor osztanák az egyéni díjakatdzsi91 írta:Egyébként az Uefa év játékosa díjat mikor adják? Mindig az EU Szuperkupa előtt lett átadva eddig de most az egy kicsit korán lesz.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 30., szerda 15:16
NEEEEEEEEEEEEE :DDD ezt nem bírom. igazi profi.BBeno írta:Barca: Cigizek, de már két hete rá se gyújtottam - Mathieu
HozzászólásSzerző: BojanKiki » 2014. július 30., szerda 15:14
Valószinüleg pont a nyári szünetbe nem...BBeno írta:Barca: Cigizek, de már két hete rá se gyújtottam - Mathieu
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 30., szerda 15:09
Ha idén valahogy hozzá kerülne az aranylabda akkor azzal az előző 4 bogyója is értékét veszti, ezt már nem sokan nyelnék be így is a fél világ rajta röhőgött a vb legjobbja cím miatt... Top 3ba ott lesz már az is elég nagy túlzás...Csabi írta:Van amikor a gólokra, van amikor a kupákra, idén az adócsalásra lehet majd Aranylasztit kapni. hihetetlen h mindig talál valami újat.
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. július 30., szerda 14:42
akkor csak a búcsúmeccsén lép pályáraToti írta:ami 10km futási teljesítmény alatt élesedik.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 30., szerda 14:37
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 30., szerda 14:17
ami 10km futási teljesítmény alatt élesedik.Mike írta:nem kap börtönt, csak "házi" őrizetbe veszik. Kap egy jeladót a bokájára, aztán abban is kell majd fociznia
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 30., szerda 14:12
és a Real majdnem leigazolta........hehe írta:brenoról van szó, neki mentális gondok is voltakRemy írta:Volt egy Bayernes (?) focista, asszem védő... felgyújtotta a saját lakását, és ment is a börtönbe. Mintha lett volna valami ilyesmi. Messi is mehet![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 30., szerda 14:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 30., szerda 14:01
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 30., szerda 13:59
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 30., szerda 13:53
Ne vicceljetek akkor 10 évig nem nyerünk semmit.Mindegy, lesittelik, aztán mehet oda Pato
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem