------------------CapouéGalacticos írta:modric mint csere?Géci írta:az betenné Modricot vkp posztra kivétel ha már nagyon kell támadni vagy tudja a tököm így Özilnek megvan a cseréje Modric személyében
4-2-3-1ben isconak meg két posztot is látok.
--------------x----------------x------------------
---isco-------------özil----------------cr-------
---------------------x----------------------------
vagy
--------------x----------------x-------------------
---özil------------isco-----------------cr---------
---------------------x---------------------------------
és az özil-isco-cr fogat folyamatosan cserélgetné a helyét. kötetlen posztok lennének.
iscoval sokkal nagyobb esélyt látok arra hogy földön játszunk és kevesebb kontrával mint balelel - de neki is örülnék teszem hozzá- de inkább 35ért hoznék egy földön jól játszó iscot, mint 65millióért egy balet.
------------------------------Modric-------------------
---özil------------isco-----------------cr---------
---------------------x---------------------------------
Már párszor bedobtam a gyerek nevét és szerintem megérne egy próbát. Olcsó, viszont már a válogatottban is bemutatkozott és védekezésben erős, magas, de nem lassú játékos. Elé Lukát elé meg, amit írtál... Mondjuk én nem vágom magam Isco miatt hanyatt, de kétség kívül van benne fantázia, de 35-t nem adnék érte... Bale-ért se adnék mondjuk 55-60-nál többet. Én abban bízok még, hogy a Draxleres híreknek van alapja, mert utána jártam a gyereknek és szerintem rohadt nagy jövő van előtte... Jó a felépítése, rohadt fiatal, de már 2 éve alap ember a Schalkeben..