Kerlon írta:ezen most mi a vicces? gondolod, hogy csak egy Cuenca nevű ember él a földön? ? ? ?BBeno írta:befutó gyerekek között láttátok a Cuenca 7-es real mezes gyereket?![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=mt7qCaRarWs#t=21

poengyilkos

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 30., szerda 11:53
Kerlon írta:ezen most mi a vicces? gondolod, hogy csak egy Cuenca nevű ember él a földön? ? ? ?BBeno írta:befutó gyerekek között láttátok a Cuenca 7-es real mezes gyereket?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 30., szerda 11:40
ezen most mi a vicces? gondolod, hogy csak egy Cuenca nevű ember él a földön? ? ? ?BBeno írta:befutó gyerekek között láttátok a Cuenca 7-es real mezes gyereket?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 30., szerda 11:20
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 30., szerda 11:14
miVida írta:és ezt a Madrid karba tett kézzel nézné... eriggy mán!Mike írta:tovább is olvastátok? Egy évet még itt maradna és utána ingyen távozik
szerk.: ha beleegyezne kedira akkor a Castillaba lenne száműzve... velünk nem fog szórakozni
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 30., szerda 11:11
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 30., szerda 11:10
és ezt a Madrid karba tett kézzel nézné... eriggy mán!Mike írta:tovább is olvastátok? Egy évet még itt maradna és utána ingyen távozik
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 30., szerda 11:06
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 30., szerda 11:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 30., szerda 10:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 30., szerda 9:32
Hát a röhögőgörcs kerülgetett, amikor megláttam ezt a hírthehe írta:NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOA Bayern München bosszút forral a Real Madrid ellen, és erre Khedirát használnák. Forrás: Madridom.hu
mi lesz most![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 30., szerda 9:24
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOA Bayern München bosszút forral a Real Madrid ellen, és erre Khedirát használnák. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. július 29., kedd 23:40
A lófa.zt, Bigliának készítiktubatibi írta:Épül a pódium. Helyes, helyes...gondolom Navas-nak csináljak.Vagy Perez papa eldurrant és bejelentjük Pogbát.
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 29., kedd 20:18
Attól, mert a tahók nem mennek ki vagy ki mennek éppen fújolni, attól még vannak becses pártolok, meg média meg minden szar, akiknek építenek pódiumot... Meg pár rendes szurkoló, akik függetlenül tudnak örülni egy-egy új érkezőnek. Illetve mekkora arcon csapás lenne az új igazolásnak is, ha nem kapná meg ugyanazt a fogadtatást..?tubatibi írta:Épül a pódium. Helyes, helyes...gondolom Navas-nak csináljak.Vagy Perez papa eldurrant és bejelentjük Pogbát.
Bár nem értem, hogy pont Navas-nak minek csinálnak pódiumot, nem hiszem, hogy túl sokan mennek ki(azt meg csak remélni tudom, hogy pár Iker fan nem megy oda fújongani...)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 29., kedd 20:11
pedig biztos lehetsz benne..tubatibi írta:Bár nem értem, hogy pont Navas-nak minek csinálnak pódiumot, nem hiszem, hogy túl sokan mennek ki(azt meg csak remélni tudom, hogy pár Iker fan nem megy oda fújongani...)
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 29., kedd 20:05
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 29., kedd 19:42
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 29., kedd 19:39
Ja, most látom, hogy rosszat idéztem, sorry. De amúgy ja, nektek most totál fölösleges lenne egy ilyen kaliberű védő - nekünk meg pont kéne..tubatibi írta:Én amúgy egy szóval sem írtam, hogy a padra jönne. Én azt akartam ebből kihozni, hogy nehogymár hozzunk egy Benatia-t a védelem közepébe Ramos mellé, amikor van egy jobb és fiatalabb játékosunk arra a posztra.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 29., kedd 19:32
Én amúgy egy szóval sem írtam, hogy a padra jönne. Én azt akartam ebből kihozni, hogy nehogymár hozzunk egy Benatia-t a védelem közepébe Ramos mellé, amikor van egy jobb és fiatalabb játékosunk arra a posztra.palesz77 írta:Hát azért Benatia padmelegítőnek elég luxus lenne. Meg kétlem, hogy megelégedne egy ilyen szereppel ennyi idősen, élete formájában..tubatibi írta:Pepe helyét veheti át a védelem közepén Benatia? Ne szórakozzanak már velem, hogy Varane-al nem számolnak, mert akkor hatalmas vakegerek vannak nálunk.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 29., kedd 19:20
Hát azért Benatia padmelegítőnek elég luxus lenne. Meg kétlem, hogy megelégedne egy ilyen szereppel ennyi idősen, élete formájában..tubatibi írta:Pepe helyét veheti át a védelem közepén Benatia? Ne szórakozzanak már velem, hogy Varane-al nem számolnak, mert akkor hatalmas vakegerek vannak nálunk.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 29., kedd 18:54
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem