Azok lettek volna?attareal írta:azt én is megnézem...Kis összefoglaló alapján Bale és Luka jó volt, a többieket nem néztem...

Bale néha már a "legjobb labda nélküli irányítót" idézte. Rendszeresen eltűnt, és képtelen volt hátán vinni a csapatot. Nem is emlékszem így hirtelen, hogy volt-e - pár sikeres, olykor szép cselt leszámítva - értékelhető megmozdulása. Ahogy a spanyol csapatoknál is szokott lenni, itt sem volt területe, és így - szerintem - be is sült.
Modric meg sokat melózott, ez tény, de a sok akarásnak sokszor nyögés lett a vége. Sokszor eladta a bogyót, pontatlanul passzolt, mintha Ő lett volna Di María, mikor először játszott nálunk középpályást.

Nekem Alonso könnyed és jó játéka maradt meg igazán. És az, hogy Illarra megint csinált egy Forest Gumpot.

Nem tudom, ki kérdezte, de azt hiszem, hogy pont Illarrát kerülte meg Totti.
Azt hiszem a védőink VÉDŐmunkájára sem lehet panasz, Ramos egyik produkcióját leszámítva. Az a gól meg benne van.
Első félidőben benyomjuk őket. Nem tudunk gólt rúgni. Ancelotti kitalálja, hogy kicsit húzódjunk vissza, és gólt kapunk. Megint nyomunk, és megint nem tudunk gólt rúgni... Azok, akik szerint Isco tud fals 9-esként játszani, remélem most már végre megértik, hogy nem tud. Nálam Ő a szörnyű napos. Ha James nem tud "Benzemát" játszani, akkor igen csak meg leszünk lőve a francia nélkül.