Premier League
Re: Premier League
Igen tudom, sajnos ez a mai trend, már hozzászoktam.dannen írta:hát nem tudom, illarra mennyiért is váltott klubot?ugyanolyan nullagyerek volt, sőt. ez a mai piac, részben mi is tehetünk róla. hozzá kell szokni.

Csak érted, egy Fabregas is majdnem ennyibe került, és azért ég és föld a kettő.
Az biztos, igaz vettek egy Fabregast meg egy Diego Costátziro4vr írta:a chelsea jól megszedte magát belőle meg luizból![]()

Lukaku nem Drogba miatt távozik.Ő nem vállalta volna a 3. számú csatár szerepet mivel játszani akar.Torrest pedig szinte lehetetlen eladni az mellett hogy fizetni kéne érte még állni kéne a kb 175,000 fontos heti fizetését amit pedig senki nem fog kifizetni neki akkor ő meg minek menne el még van két év a szerződéséből a fizetést ilyen játékkal is megkapja hülye lenne ha távozna.ziro4vr írta:Hááát, érdekes...Mourinho inkább a helyére vitte már a 39 éves Eto'ot, most a 48 éves Drogbát, hagyta szenvedni Torrest, tanknak 20 meccsenként Bat, de Lukaku nem nem és nem.BBarni írta:Lukakut leigazolta az Everton!![]()
Fasza kis csapat lesz ott, Besic vezérletével!![]()
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
a chelsea jól megszedte magát belőle meg luizbólSierra írta: Azért ez is vicc, ha igaz 28 millió fontért váltott klubot ez a kis nulla gyerek?

cserébe mehetnek lerabolni az atmát

Nem illik.
Azért ez is vicc, ha igaz 28 millió fontért váltott klubot ez a kis nulla gyerek?BBarni írta:Lukakut leigazolta az Everton!![]()

- ziro4vr
Hááát, érdekes...Mourinho inkább a helyére vitte már a 39 éves Eto'ot, most a 48 éves Drogbát, hagyta szenvedni Torrest, tanknak 20 meccsenként Bat, de Lukaku nem nem és nem.BBarni írta:Lukakut leigazolta az Everton!![]()
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Lukakut leigazolta az Everton!
Fasza kis csapat lesz ott, Besic vezérletével!

Fasza kis csapat lesz ott, Besic vezérletével!

Én nem látok semmi különbséget a két belga között. Kicsit mindegyik ügyetlen, jó testfelépítéssel és viszonylag gyorsak. Kisebb szerencsével bármelyikből lehet klasszis, de én nem fogadnék rájuk nagy pénz összegben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Lukakunak jót tenne most már az állandóság, véglegesen egy klubhoz kerülni és ott konstansan játszani. Illetve most már 21 évesen ilyen több hónapig tartó gólcsendeknek nem szabad beleférniük. Kicsit több profizmus elférne tőle, a tehetsége megvan.
Origi meg nagyon nagy király lehet, megvan hozzá a kelléktára.
Origi meg nagyon nagy király lehet, megvan hozzá a kelléktára.
Nem illik.
Szubjektív, értem. Két ellentétről beszélünk, kinek mi jön be inkább.
Én nem az alapján ítélem meg őket, hogy 19 évesen melyikük rúgott több gólt. Úgy látom jobb képességekkel rendelkezik nála
Persze én is tévedhetek
Persze én is tévedhetek
Lukaku 17 gólt lőtt és kiemelkedett a West Brom-ból ilyen idős korában. Miben nyilvánul meg hogy Origi tehetségesebb?wxyz írta:Jó vétel lesz Origi. Sokkal tehetségesebbnek tűnik, mint Lukaku
Jó vétel lesz Origi. Sokkal tehetségesebbnek tűnik, mint Lukaku
már vissza is küldik egyből franciába. nem változik semmi Remy miatt. főleg mert Lavezzit nézték ki maguknak.
- ziro4vr
Így, hogy Remy nem ment át az orvosin, vajon már idén csatlakozik?Ferencváros írta:A Liverpool FC az elmúlt percekben jelentette be, hogy leigazolta a világbajnokság egyik felfedezettjét, a 19 éves Divock Origit.

Jó lesz a srác, asszem ő lesz az én pátinnyóm

Nem illik.
- DT8
- Kedvenc játékosaid: Sami Khedira
igen pont ezért írtam őket, ha maradnak akkor jók és ott vannak, de ha meg esetleg eladják őket akkor biztos nem apróért fogják abból meg lehet igazolni mást, ha eddig nem volt esetleg elég a cashBBeno írta:osvaldo nagyon úgy tűnik hogy interes lesz és ha jay rodriguezre gondolsz őt meg a tottenham csábítja.
de pelle és dasan tadic viszont már az övék. vesznek egykét arcot és neccesen de megleeht a bentmaradás.

- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
A Liverpool FC az elmúlt percekben jelentette be, hogy leigazolta a világbajnokság egyik felfedezettjét, a 19 éves Divock Origit.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Vagy megint előhúznak egy-két Shaw-Scheiderlin féle játékost a semmibőlBBeno írta:vesznek egykét arcot és neccesen de megleeht a bentmaradás.

osvaldo nagyon úgy tűnik hogy interes lesz és ha jay rodriguezre gondolsz őt meg a tottenham csábítja.
de pelle és dasan tadic viszont már az övék. vesznek egykét arcot és neccesen de megleeht a bentmaradás.