Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Kommentáld a híreket
Pedig James-szel is legalább olyan jó lenne az egynsély, mint DM-el...szerintem...
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az én véleményem az, ha DM marad jövőre is alapkezdő lesz. Eleinte persze nem, csak hamar ki fog derülni, hogy kell ő a kp-ra, és novembertől a meccsek nagy részén kezd majd.Realista24 írta:Tegyük fel marad DM.Mi már csak szarul jöhetünk ki a hátralévő időszakból, hiszen Pogba/Vidal nem tűnik célpontnak, Biglia nem kell, DM elvesztése könnyen súlyos veszteség lehet
Jó lesz majd, hogy sír a padon, amiért nem játszik és télen el akar menni? Aztán jövő nyáron nyomott áron adjuk el?
Vagy mit gondolsz, ha marad, akkor hogy lesz megoldva a sorsa?
De fordítsuk meg a dolgot. Ha DM távozik, akkor egyedül a Xabi-Modric-Kroos kp sorral van egyensúlyban a csapat. James így sem fér be vagy max Benzema helyén. Na ha már lehetne választani, nem lenne acélosabb, dinamikusabb, veszélyesebb a kp, ha DM kezdene Xabi helyett? A végeredmény ugyanaz, egy nagy név padozni fog...
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Casillas biztos, hogy nem jön az Arsenalba. Most vettük meg Ospinát.tubatibi írta:Na a héten akkor egy Khedira,Casillas-Arsenal és egy Navas officialt akarok.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
A DM uzleten nemkell agyalni annyit, az már kb. lezártnak tekintheto szerintem. PSG igyekszik elokeriteni a pénzt, amint megvan, DM megy is Párizsba. Ennyi.
Én KHEDIRAMBÓS híreket akarok
Én KHEDIRAMBÓS híreket akarok

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tegyük fel marad DM.Mi már csak szarul jöhetünk ki a hátralévő időszakból, hiszen Pogba/Vidal nem tűnik célpontnak, Biglia nem kell, DM elvesztése könnyen súlyos veszteség lehet
Jó lesz majd, hogy sír a padon, amiért nem játszik és télen el akar menni? Aztán jövő nyáron nyomott áron adjuk el?
Vagy mit gondolsz, ha marad, akkor hogy lesz megoldva a sorsa?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
BBeno írta:mindegy csak legyen már valami. Navas ügye legyen lezárva és kész.
Nem szeretem ezt a mindegy, legyen már valami kijelentést. Ha tegnap lezárult volna az átigazolási időszak, annak örültem volna a legjobban, mert akkor DM maradna kövi szezonra is. Mi már csak szarul jöhetünk ki a hátralévő időszakból, hiszen Pogba/Vidal nem tűnik célpontnak, Biglia nem kell, DM elvesztése könnyen súlyos veszteség lehet, Falcao ha jön ok, de nem prioritás, nem erősödnénk vele sokat. Navas jó hír lenne, de csak akkor ha Iker koccol és nem DL.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Biglia.Géci írta: De ki lesz az a valaki...

Egyértelműen Casillasnak kell mennie és Navasnak kell kezdenie.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Casillas Monaco az simán lehetGéci írta: Szerintem is Monaco lesz belőle. Khedira meg megy az Arsenalba. DM is hivatalos lesz a héten szerintem. Jön Navas meg valaki. De ki lesz az a valaki...
Khedira neccesebb, szerintem Chelsea vagy Mu, mindegy csak vigyék
DM, Navas tuti
Pogba/Vidal jön, ha elmegy a khöd uccsó két tagja csak ilyen kaliberrel lehet egyensúlyba hozni
Nem illik.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Navasnak jönnie kell ! A legjobb opció a piacon elérhető kapusok közül szerintem, sőt nálam top3-as. Ugyan nem láttam sok Levante meccset tavaly, de engem a vébén nyújtott teljesítménye meggyőzött, ráadásul a Levantét (nem sok gólt kaptak, pedig kis csapat) szinte egymaga vitte a hátán, azért nem mindegy, hogy milyen védelem van előtte, plusz hihetetlen bravúrokra képes, a levegőben sem rossz és lábbal is jó. Casillas remek kapus, de már sosem lesz a régi...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Ladislao Suarez 2014. július 29., kedd 12:20-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem is Monaco lesz belőle. Khedira meg megy az Arsenalba. DM is hivatalos lesz a héten szerintem. Jön Navas meg valaki. De ki lesz az a valaki...Kerlon írta:Kétlem, hogy Wenger leigazolná Casillast, amikor leigazolták Ospinát és Szczesnyvel is elégedett. Ebből Monaco lesz, mert Valdez ment a kukába.

mindegy csak legyen már valami. Navas ügye legyen lezárva és kész.
Kétlem, hogy Wenger leigazolná Casillast, amikor leigazolták Ospinát és Szczesnyvel is elégedett. Ebből Monaco lesz, mert Valdez ment a kukába.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ne erőlködj, hál'istennek azért tényleg nem a facebookosok szintjén vagyunk, és megpróbáljuk átlátni a helyzetet.MorataMartin írta:Akkor viszont legyen Jesus az első sz. hálóőr!
Kapusposztról beszélünk, ahová nem elég a fellángolás, hosszútávon kell stabil szintet hozni. Persze tudom, igazságtalan mert a csatárok hibázhatnak stb. Ez van, akinek nem tetszik lehet csatárnak menni nincsen semmi baj.

Casillas idén még mindig a Dortmund elleni meccséből él, de azután komoly hibákat vétett, komoly meccseken, ezek nem férnek bele. Remélem Navas lesz kezdő bárki is távozik a két spanyol közül. És remélem Carloékat nem töri meg a média és az Iker fanok folyamatos sírása és képesek lesznek jó döntést hozni.
Na a héten akkor egy Khedira,Casillas-Arsenal és egy Navas officialt akarok.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- h3x0r
Csak elfogytak a Casillas melletti érvekGalacticos írta:általában nálad nem tudom eldönteni hogy én nem értem a vicceidet, vagy tényleg más sportot nézel.MorataMartin írta:Akkor viszont legyen Jesus az első sz. hálóőr!

- Galacticos
általában nálad nem tudom eldönteni hogy én nem értem a vicceidet, vagy tényleg más sportot nézel.MorataMartin írta:Akkor viszont legyen Jesus az első sz. hálóőr!
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Akkor viszont legyen Jesus az első sz. hálóőr!

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Iker elindult lefelé a lejtőn, ebben a környezetben már nem tudna megújulni. Máshol még lehet pàr jó éve. Most kell mennie, így még 95%ban pozitív emlékekkel távozik.
De aki a búskomor, bizonytalan Casillast akarja a pályán/padon, lelke rajta...
De aki a búskomor, bizonytalan Casillast akarja a pályán/padon, lelke rajta...
Nem illik.
- Galacticos
tudom hogy arra a meccsre értetted de akkor is nem.hehe írta:barcától miatta kaptunk ki.
ott lerendezhettük volna az egészet.
csak olyan buta a gyerek, mint egy fadarab![]()
hülyeség volt neymarnak esélyt adni hogy újabb oscarra esélyes legyen. de már az a meccs is inkább a nevetséges bíron ment el, azt se tudta hol van.
de szerintem a bajnokság inkább a végén ment el, ahol egy bayern elleni 0-4 után egy fullszar valenciát otthon nem tudtunk megverni, vagy amikor már nem volt cr és morataval a kezdőbe (még mindig sírok hogy hogy játszhatott ebbe a csapatba) a valladolidok is gondot okoztak. ott ment el.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
barcától miatta kaptunk ki.aha-aha-aha.
nem.
ott lerendezhettük volna az egészet.
csak olyan buta a gyerek, mint egy fadarab