Biglia.Géci írta: De ki lesz az a valaki...

Egyértelműen Casillasnak kell mennie és Navasnak kell kezdenie.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 29., kedd 12:27
Biglia.Géci írta: De ki lesz az a valaki...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 29., kedd 12:17
Casillas Monaco az simán lehetGéci írta: Szerintem is Monaco lesz belőle. Khedira meg megy az Arsenalba. DM is hivatalos lesz a héten szerintem. Jön Navas meg valaki. De ki lesz az a valaki...
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. július 29., kedd 12:17
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 29., kedd 12:10
Szerintem is Monaco lesz belőle. Khedira meg megy az Arsenalba. DM is hivatalos lesz a héten szerintem. Jön Navas meg valaki. De ki lesz az a valaki...Kerlon írta:Kétlem, hogy Wenger leigazolná Casillast, amikor leigazolták Ospinát és Szczesnyvel is elégedett. Ebből Monaco lesz, mert Valdez ment a kukába.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 29., kedd 12:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 29., kedd 12:04
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 29., kedd 12:01
Ne erőlködj, hál'istennek azért tényleg nem a facebookosok szintjén vagyunk, és megpróbáljuk átlátni a helyzetet.MorataMartin írta:Akkor viszont legyen Jesus az első sz. hálóőr!
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 29., kedd 12:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 29., kedd 11:51
Csak elfogytak a Casillas melletti érvekGalacticos írta:általában nálad nem tudom eldönteni hogy én nem értem a vicceidet, vagy tényleg más sportot nézel.MorataMartin írta:Akkor viszont legyen Jesus az első sz. hálóőr!
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 29., kedd 11:45
általában nálad nem tudom eldönteni hogy én nem értem a vicceidet, vagy tényleg más sportot nézel.MorataMartin írta:Akkor viszont legyen Jesus az első sz. hálóőr!
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. július 29., kedd 11:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 29., kedd 11:39
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 29., kedd 11:39
tudom hogy arra a meccsre értetted de akkor is nem.hehe írta:barcától miatta kaptunk ki.
ott lerendezhettük volna az egészet.
csak olyan buta a gyerek, mint egy fadarab![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 29., kedd 11:35
barcától miatta kaptunk ki.aha-aha-aha.
nem.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 29., kedd 11:32
aha-aha-aha.(ha már a bajnokság rajta ment el tavaly...)
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 29., kedd 11:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 29., kedd 11:26
2-3 napja meglepődve olvastam a kezdő 11-es face bejegyzés alatt, hogy igen-igen sokan eladnák Ikert. Vagy lehet, hogy akkor még az Iker fanok aludtakMorataMartin írta:Nem jövök én most a címeivel, mint a facebook oldalon az ikerfanok,
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 29., kedd 11:26
nem mindenki van der sar hogy 40 éves koráig top formában véd.MorataMartin írta:33 évesen meg, hogy lenne egy kapus öreg?:S
ugyanez igaz rodriguezre is, mégis itt van.Mike írta:amugy meggyőződésem hogy senki nem látta innét Navast sorozatban több meccsen, és akkor sem úgy nézte senki hogy, húú, lehet hogy leigazoljuk, és minden mozdulatát követtétek. Egy egy bravúr megmarad, aztán ennyi
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 29., kedd 11:25
Ennek egyértelmű oka van. Az emberek többsége a Real Madridnak szurkol, nem pedig egy játékosnak.Direkt nem szóltam hozzá ehhez a témához csak számomra érhetetlen, hogy így elfordultak tőle az emberek (és nem csak a madridom.hu -n, hanem világszerte. Nem jövök én most a címeivel, mint a facebook oldalon az ikerfanok, de ez akkor is érhetetlen számomra. 33 évesen meg, hogy lenne egy kapus öreg?:S Szerintem még most is jobb kapus, mint Diego Lopez v. Navas.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. július 29., kedd 11:24
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem