HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 31., péntek 15:53
Az egy dolog, hogy ki minek örülne, mert ha így működne a dolog, akkor rég nézhetnénk Pato szerencsétlenkedését, mert hehe örülne neki...Galacticos írta:nem fog jönni szerintem.niden6 írta: Tényleg ennyire elhiszed, hogy idejönne?
nincs rá szinte semmi esély.
de attól még ha jönne én örülnék neki, és ha én igazolnék én így igazolnék. azaz hoznám thiagot ha lehetséges.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 31., péntek 15:45
nem fog jönni szerintem.niden6 írta:Tényleg ennyire elhiszed, hogy idejönne?Galacticos írta:thiago
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 31., péntek 15:39
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 31., péntek 15:25
Tényleg ennyire elhiszed, hogy idejönne?Galacticos írta:thiago
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 31., péntek 15:21
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 31., péntek 15:19
cart írta:Galacticos írta:és még spanyolosítottunk is, mert az öt érkezőből 6 spanyol lenne.Ez hogy jött ki?
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 31., péntek 15:18
Galacticos írta:és még spanyolosítottunk is, mert az öt érkezőből 6 spanyol lenne.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 31., péntek 15:16
igen, innentől kezdve a számolást valamiért úgy folytattam hogy cserisev + 6millió.Galacticos írta:carvajalért odaadnám cheryshevet meg mondjuk két millát.
ezzel spóroltunk 26milliót és elment három játékos. egyiket sem tartom sokra szóval felőlem oké.ezzel spóroltunk 22milliót és elment három játékos. egyiket sem tartom sokra szóval felőlem oké.
out:
kaká, higuain, dimaria ebből a hármasból ki kell hozni 60-70milliót. higuainból 30at ki kell hozni dimariaból szintén, kakáért meg egy tizest csak kapunk már.
szóval 141millió - 22 millió= 119millió. de három játékos távozik az legyen 65millió mondjuk. tehát 119-65 az 54 millió.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 31., péntek 15:08
én nem. :-)Toky írta:de én kisebb csodaként élném meg, ha első évben bajnokságot nyer az "új csapat".
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 15:05
mennyire +1heccsat írta:Mourinhot ismerve, azért ezzel a kerettel áll ki, hogy megszakadjon az otthoni veretlenségi sorozat a bajnokságban, nehogy más edző ezt folytassa...
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 31., péntek 15:03
HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. május 31., péntek 14:59
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 31., péntek 14:45
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 14:42
Cambiassohoz képest igazi előrelépés lenne...abból talán még Khedira is kikerülne... :D
Az olasz fociba jobban is illene
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 31., péntek 14:39
nekem nem tetszik. Utolsó meccsen, saját közönség előtt illene a gálacsapattal egy szép búcsút venni a közönségtől. Így meg csak szenvedés lesz a pályán. Lett volna lehetőség eddig is játszatni a B csapatot, ne az utolsó meccsen erőltesse. De látom Josét se érdekli h hogyan búcsúzik Madridtól. Talán még ki is állíttatja magát h ne is kelljen végigülnie.Victor írta:tetszik ez a keret, korrekt, hogy azok fognak játszani, akik nem nagyon kaptak eddig lehetőséget, de jesét ide se tudta betenni?
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 31., péntek 14:34
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 31., péntek 14:27
Azért a 12+3,5 és a 16+8 között van némi differencia. Az előbbit a régi hírek szerint Ronaldo által termelt reklámbevételek fedezték. Kérdés, hogy az új mennyire lesz megterhelő a klubnak.mohaola írta:Ez meg, hogy?,
azt hittem az új spanyol törvények miatt jóval többe kerülne Ronaldo szerződése megújítása, ha igaz akkor igen jól járna mind két fél.
Bocs, de én kisebb csodaként élném meg, ha első évben bajnokságot nyer az "új csapat". A bajnokság megnyeréséhez végig koncentráltan kell játszani, és nem fér bele az összeszokottság (játékos-játékos (ha jön új ember a kezdőbe), edző(taktika stb.)-játékosok(posztok, stílus)) hiánya miatti ponthullajtások.Galacticos írta:Egy ilyenn csapattal jövőre cél a bajnokság és utána mikor osszeer ez team akkor reális cél lehet a tizedik.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 31., péntek 14:23
Egyelőre nincs, azt hiszem vasárnap jár le a jelöltállítási határidő!egyébként most akkor van péreznek ellefele, vagy nincs?
Alakul a molekula!Luis Suarez
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 31., péntek 14:17
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem