Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 28., hétfő 18:49

Te ez a fax 2014-ben engem tönkretesz :lol: :lol: :lol:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 28., hétfő 18:40

ha esetleg valaki faxolni szeretne perezékkel ott a szám is :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 28., hétfő 18:32

több mint egy klub. ja nem . ezek mi vagyunk az úriemberek klubja :agree: :agree:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 28., hétfő 18:24

sonic írta:
Matt009 írta:A 3 támadónak 4-3-3-ban csak területet kell védenie
?

Ezt nem igazan ertem. Milyen teruletet? Ha teruletet vedenek annak semmi ertelme, a vedok nyugodtan epitkezhetnek hatulrol, millio masodpercuk van donteseket hozni, kedvukre passzolgathatnak... A tamadoknak letamadni kell, zavarni, hajtani a labdast, hogy minel kevesebb idejuk legyen a labdaval. Ezaltal hibaznak, vagy felivelnek, amibol aztan eladott labda, konnyu labdaszerzes, megelozoszereles lesz.
A mi támadóink közül csak Benzema hajtotta a labdást, Bale a kp-s vonalba húzódott vissza védekezni (gyakorlatilag, zárta a területet), CR meg alkalomadtán visszahúzódott, de ő nagyobb úr volt annál, mintsem precíz védekező feladatot kapjon. A helyére húzódott ki Di Maria, zárni a területeket.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 28., hétfő 18:21

Matt009 írta:Az a baj, hogy a jelenlegi 6 alapkezdő játékosunkat akárhogy pakoljuk fel a pályára, nem lesz elég védekezésben. A csapatszintű védekezés ilyen játékosoknál pont arra jó, hogy megfelelő felfogással kompenzálja a 3 támadó védekezésbeli hiányosságait. A 3 támadónak 4-3-3-ban csak területet kell védenie, a labdaszerzés a 3 belső kp-s feladata. De ha 4-2-2-2-t játszunk, akkor már -1 labdaszerző ember, ez így kevés, pláne, amikor az ellenfélnél lesz 3 vagy 4.
Tavaly Benzema sokat dobott a védekezésen. Egyedűl talán CR volt aki nem járt vissza rendesen, más mindenki védekezett csapat szinten. Szerintem ez akkor sem változna, ha James játszana DM helyén, mert James szerintem labdabiztosabb mint DM aki elég gyakran veszit labdát a kp-n ami amúgy elég kellemetlen. Védekezni amúgy 4-4-2 be szoktunk a támadások is olyan eltolt 4-3-3-ba mennek. Carló addig úgy sem fog megnyúgodni ameddig nincs meg az egyensúly. Nem fogja betenni Jamest a kp-ra, ha ott gyenge lesz 80 milla ide vagy oda, nem bolond az öreg. Én csak arra vagyok kiváncsi, hogy a kp-ra ki fog még érkezni. Ami viszont ennél is jobban érdekel az az, hogy Casillas megy-e idén, mert remélem, hogy ha megy akkor az nem fog zavargásokkal járni. Jó lenne már egy nyúgodt évet zárni úgy, hogy rommá verjük európát. Ahogyan azt egy egyenuralkodó csapatnak illik :)

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 28., hétfő 18:18

Nezzuk azt, h Carlo mit akart tavaly. Khedira serulese keresztul huzta a szamitasat, es DM-t tette oda kenyszerbol. Kinezem Ancelottibol, h ujra a tavaly eltervezettek alapjan akarja felepiteni a kp-t. Khedira helyett szerintem meg johet oda az egyik nagyagyu. Sokan mondtak, h Kroos jott oda, szerintem Xabit fogja kiszoritani. James es Isco lesznek a joly jokerek.
hehe írta: nyelhetjük is literszámra egy 433 ellen :lol:
nézd vissza a barca-mu béelldöntőt. :lol:
Van ellen pelda is, Real-Bayern. Megszabhattak letszamfolenyuket a kp-n.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. július 28., hétfő 18:12

Matt009 írta:A 3 támadónak 4-3-3-ban csak területet kell védenie
?

Ezt nem igazan ertem. Milyen teruletet? Ha teruletet vedenek annak semmi ertelme, a vedok nyugodtan epitkezhetnek hatulrol, millio masodpercuk van donteseket hozni, kedvukre passzolgathatnak... A tamadoknak letamadni kell, zavarni, hajtani a labdast, hogy minel kevesebb idejuk legyen a labdaval. Ezaltal hibaznak, vagy felivelnek, amibol aztan eladott labda, konnyu labdaszerzes, megelozoszereles lesz.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 28., hétfő 18:07

Fuentealbilla írta:
volt írta: Egyébkén miVida, minden HSZedben van valami kis angol szöveg,szó... ennek mi értelme? engem nagyon zavar már..
Fú de nagyon +1, roppant zavaró

Kajak elfogom kezdeni minden második mondatomat németül írni :Đ
Aztán ugy jártok mint Raisen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 28., hétfő 17:58

hehe írta:
nem úgy volt hogy nem a felállás számít hanem a stílus és a játékfelfogás? :D
kicsit összetettebb a dolog.

játszhatunk 4222-vel/442-vel is labdabirtoklósat, letámadósat, de a a 433 ugyanezzel a stílussal jobb választás.
Az a baj, hogy a jelenlegi 6 alapkezdő játékosunkat akárhogy pakoljuk fel a pályára, nem lesz elég védekezésben. A csapatszintű védekezés ilyen játékosoknál pont arra jó, hogy megfelelő felfogással kompenzálja a 3 támadó védekezésbeli hiányosságait. A 3 támadónak 4-3-3-ban csak területet kell védenie, a labdaszerzés a 3 belső kp-s feladata. De ha 4-2-2-2-t játszunk, akkor már -1 labdaszerző ember, ez így kevés, pláne, amikor az ellenfélnél lesz 3 vagy 4.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 28., hétfő 17:02

kicsit összetettebb a dolog.

játszhatunk 4222-vel/442-vel is labdabirtoklósat, letámadósat, de a a 433 ugyanezzel a stílussal jobb választás.
Kép
Kép
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 28., hétfő 16:58

Galacticos írta: dimaria elment helyére jött james.
elment khedira a "helyére" jött kroos.
és elment casemiro aki az ég világon semmit nem csinált. és azt ne felejtsétek el hogy tavaly khedirára se lehetett számítani novembertől. tehát tavaly: modric, xabi, illarra, dm, isco hozta le a kp-t. idén modric, xabi, illarra, isco, kroos.
Ez igaz, viszont ez a kozeppalya tavaly se volt eleg. Ev vegere nagyon durvan elfogytunk.
volt írta:Egyébkén miVida, minden HSZedben van valami kis angol szöveg,szó... ennek mi értelme? engem nagyon zavar már..
Megszokas. En is jo par roman szot napi szinten hasznalok, egy reszet magyarositva. Mondjuk forumon nem szoktam hasznalni oket, mert ugyse ertenetek :Đ
Galacticos írta:
hehe írta:nyelhetjük is literszámra egy 433 ellen
nézd vissza a barca-mu béelldöntőt.
:lol: :lol:
Anthony írta:
JackeL írta:Jobban már nem is utálhatnád Illara-t, nem tudom mi a bajod a sráccal, de jó lesz még ő...
Milyen utálat? A teljesítménye eddig egy nagy nulla. A szezon második felében Ancelottinak is feltűnt. Az ára meg csillagászati volt. Cáfolj meg.
Persze hogy bukta volt a leigazolasa. De mit csinalnal vele? Konkret otletet mondj. Te vagy az elnok. Hogy oldanad meg az Illarra helyzetet?

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 28., hétfő 16:49

JackeL írta:
Anthony írta: A védekező részlegen sem vagyok megelégedve, ezt az Illarát egyre nagyobb pénzkidobásnak érzem. Nagyon sokba került, foglal egy helyet (a padon), de minek?
Jobban már nem is utálhatnád Illara-t, nem tudom mi a bajod a sráccal, de jó lesz még ő...
Milyen utálat? A teljesítménye eddig egy nagy nulla. A szezon második felében Ancelottinak is feltűnt. Az ára meg csillagászati volt. Cáfolj meg.

JackeL
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: JackeL » 2014. július 28., hétfő 16:46

Anthony írta: A védekező részlegen sem vagyok megelégedve, ezt az Illarát egyre nagyobb pénzkidobásnak érzem. Nagyon sokba került, foglal egy helyet (a padon), de minek?
Jobban már nem is utálhatnád Illara-t, nem tudom mi a bajod a sráccal, de jó lesz még ő...

morraag
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ramos, Ronaldo

HozzászólásSzerző: morraag » 2014. július 28., hétfő 16:44

Sziasztok,
most regisztráltam a fórumra, de már régóta olvaslak titeket.
Nekem az az érzésem van a nyárral kapcsolatban, hogy ha Dm megy akkor már Ancelotti nem fog még egy középpályást elengedni. Ebből kifolyólag Khedira sajnos nálunk fog ragadni :(
Ismerve Ancelotti stabilitás mániáját szerintem a Xabi, Kroos, Modric középpályával fogjuk kezdeni a szezont, aztán majd eldől mit hogy változtat az öreg.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. július 28., hétfő 16:43

Anthony írta:CR és Bale nem jók középre, ezt mindenki tudja...
nem baj, 900 perc alatt 1-2-őt csak bevágnak középen is.

Amúgy sztem sem kell csatár. Persze, hogy CR és Bale sem olyan jó középen, mint a szélen, de még így is jobban teljesítenének ott, mint bárki, akit lehetne hozni Benzema mellé... Sztem.

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 28., hétfő 16:28

Carlo Ancelotti azt nyilatkozta a minap, hogy nem kell új 9-es a csapatába, és ezt komolyan is gondolja. Az olasz mester elképzelése szerint egy olyan keretbe, ahol Cristiano Ronaldo és Bale is a rendelkezésére áll nincs szükség egy kimondott gólvágóra. Amennyiben Benzema nem állna rendelkezésre Ronaldo vagy Bale is be tud húzódni középre, ahogy már tették azt többször is, legutóbb Bale az Inter ellen.
Na ey is egy big joke, hatalmas vicc...
Mi lesz, ha Benzema megsérül? Vagy megint nem lő gólt 900 percig?
Szerintem nagyon kellene oda egy cserecsatár. Mandzukic nagyon jó fit lett volna (értem, ő nem akar padozni, de akkor valakit hasonló árfekvésben, bárkit...)
CR és Bale nem jók középre, ezt mindenki tudja...
A védekező részlegen sem vagyok megelégedve, ezt az Illarát egyre nagyobb pénzkidobásnak érzem. Nagyon sokba került, foglal egy helyet (a padon), de minek?

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 28., hétfő 16:26

Meg lehetne oldani, bár kétség kívül biztosabb lenne egy cserecsatárral...
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 28., hétfő 16:23

attareal írta:Nem biztos, elől a kettősbe lehet játszatni CR-, Bale-,James-, Jese-, Benzema-, Isco (?)-t. De azért lehet kellene oda egy...lukaku, ha már őt írták, Negredo meg lesérült, pedig neki fekszik a 2 támadós hadrend.
De ha a 4 KPs rendszert fogjuk alkalmazni akkor Bale+James a szélső, akkor máris csak Isco mehet fel , de akkor még nem lenne megfelelő cserejátékos a KPra. Jesé egyedüli csere, viszont ő még számomra talány. Remélem a sérülése nem töri meg a fejlődésben.
Thank you so much :Đ
big joke, hatalmas vicc :Đ
:mrgreen:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 28., hétfő 16:22

attareal írta:Egy top játosnál- CR, Bale, James, messi, Neymar, Suarez- 5-8 meccsenként kell csak rotálni, de egy Modricnál se jó, ha 3 meccset adunk neki csak zsinórban... :kivagyhe:
Na ez az. Alap esetben Xabi-nak, Kroos-nak, Modric-nak, Isco-nak (ezzel nem sokan fognak egyet érteni), James-nek, CR-nek, Benzema-nak, Bale-nek is kezdőnek kellene legyenek. 8 top játékos 6 posztra. Akik alapból nem igazán sérülékenyek.
Melléjük jönne még egy Vidal (pluszba itt van Illarra, Jesé), lenne sírás a játékpercek miatt rendesen.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 28., hétfő 16:21

hehe írta:nyelhetjük is literszámra egy 433 ellen
nézd vissza a barca-mu béelldöntőt.

az a döntő meg nekem nem mérvadó ahol két 1,90 magas torony között egy 169centis ember gólt fejel.

Vissza: