Bocs, de ez nem igaz. Di María a középpályán pont, hogy az egyik leglabdabiztosabb emberünk volt. Ahol a labdát elvesztette az a támadó harmad. És ha nem Ő, majd elveszíti más. Ezért nem értem ezeket az érveket, mert nem csak Te hoztad fel. Mit számít az, hogy James labdabiztosabb (ha egyáltalán az) mint az argentin? Nem tiki-töketlenkedni akarunk mint az utóbbi Barca. (Bocs a Barca-fanoktól.) Ha nem Ő, majd elveszíti valaki más a labdát. A Real fajta dominanciában nem az a lényeg, hogy nem veszítjük el a labdát, és ha kell a kapussal passzolgat Ramos és Pepe/Varane, hanem hogy a labdavesztés után minél hamarabb szerezzük vissza azt.Géci írta:Szerintem ez akkor sem változna, ha James játszana DM helyén, mert James szerintem labdabiztosabb mint DM aki elég gyakran veszit labdát a kp-n ami amúgy elég kellemetlen.
Az meg eleve viccest volt, hogy valaki szerint DM nem védekezik, aztán leírja, hogy űzi hajtja a labdát, és zavarja a támadókat. Ez talán nem védekezés? Nem egy ilyen "nem védekezés" vezetett labdaszerzéshez közvetlenül vagy eladott/kirúgott labdához. James bírja ezt a robotolást? (Nem tudom, kérdezem.)
Csakhogy idén nekem már az sem mindegy, hogy milyen játékkal.Géci írta:Jó lenne már egy nyúgodt évet zárni úgy, hogy rommá verjük európát. Ahogyan azt egy egyenuralkodó csapatnak illik
Géci írta:Tavaly Benzema sokat dobott a védekezésen.
Eleinte. Nem tudom, hogy a sérülése miatt volt-e (bár szerintem már korábban történt), de tavaszra már jelentősen visszavett a védekezésből. Lehet, hogy Ő is belátta, hogy egyedül rohangálni a védők között, miközben a többiek visszahúzódnak, nincs értelme. Vagy Carlo mondta, hogy nem muszáj szarrá hajtania magát. Nem tudom. De ha megint egy visszahúzódós 4-4-2ben védekezünk CR-rel és Benzemával elől, akkor Benzema akár helyben is állhat, túl sok vizet a futkározása nem fog zavarni. Túl nagy lesz a terület, ahol az ellenfél passzolgathat ahhoz, hogy egyedül hatékonyan védekezhessen.Matt009 írta:A mi támadóink közül csak Benzema hajtotta a labdást,