rendesen felidegesített

raul a tank

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 15:24
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 15:08
Ne izgasd magad gengszter,inkább nézz be valami bömböldébe,dobj be valami nyakolajat,aztàn OK lesz minden...most ne szólj hozzám pár napig, mert sikeresen felbasztam magam és előjött pár emlék :lol: :mrgreen:
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 14:57
rault műteni kellett volna a térdével, de neeeem, mert ő ott akart lenni az arsenal ellen. ki is hagyta a ziccert, ki is estünk a rákba. teljesen megbontotta az addigi felfelé ívelő játékunkat, mert ugye edzőbá nem hagyhatta ki a legendát.morientes írta:Asszem Raul is valami makacs sérülésből jött vissza mikor annyira flop lett.ő sérülésből, súlyos sérülésből jött vissza. nem úgy mint ezek, akiket felsoroltam. ezek szimplán szarok voltak és öregek, vagy a mostani csapat esetében szimplán nyomorékok.
De teljesen mindegy is,hogy mi végett,Egyiket se kellett volna már erőltetni,csakhogy játszatták őket mert Raul volt RAUL,Ronaldo meg RONALDO,és egyszerűen nem lehetett őket kihagyni...Comprende el brasilieros muchaco?
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 14:50
Asszem Raul is valami makacs sérülésből jött vissza mikor annyira flop lett.ő sérülésből, súlyos sérülésből jött vissza. nem úgy mint ezek, akiket felsoroltam. ezek szimplán szarok voltak és öregek, vagy a mostani csapat esetében szimplán nyomorékok.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 14:17
és ki mondta, hogy ő tehetett róla?realistahuni írta:zidane-nak sem kellett volna annyit játszania, ha már a kp-nk szar volt
Mert arról ő tehetett...![]()
Aztán mikor az utolsó nagy világversenyén, amikor volt kp mögötte, akkor odavissza szopatta a sok jóllakott brazilt.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 31., péntek 14:14
zidane-nak sem kellett volna annyit játszania, ha már a kp-nk szar volt
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 14:10
az nagyon más.morientes írta:Igen,mint ahogy Ronaldonak se kellett volna már szenvednie a rossz térdével a corinhtiasba,ahol csak felvillanásai voltak,de nem lehetett kihagyni,hisz ő...Ronaldonem értem a felháborodást, ilyen a sport, ilyen az élet. sztem senki sem lesz öngyilkos emiatt. szakmai döntés született, érdekes módon a barcelonában mindig képesek voltak ilyenre, hogy teljesítmény és nem csak a név alapján ítéljenek meg egy játékost. nálunk pl raulnak már 3 évvel az eligazolása előtt ajtót kellett volna mutatni, casillasnak már bő éve a padon kéne ülnie, zidane-nak sem kellett volna annyit játszania, ha már a kp-nk szar volt, illetve a többiekről inkább nem is beszélek, akik mélyen alulmúlták/ják magukat az utóbbi időben.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 31., péntek 13:54
akkor jó. hihetetlen, hogy mennyi badarságot lehoznak ezek, pedig nem kicsit szokták isteníteni a katalánokat, gondoltam legalább velük napra készek.NSO style, semmi meglepő
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 31., péntek 13:49
NSO style, semmi meglepőha valdés marad 2014-ig akkor mi ez a hír?
Abidal után Valdés is elbúcsúzott a klubtól
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 31., péntek 13:46
ez kicsit lenézően hangzik. amúgy tudom, nem most kezdtem fórumozni, de köszi.nézd van ilyen: közzé tedd a linkeket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 31., péntek 13:39
Jogos, eladó, tévedtem. 40milliós cetlit raktak rá.francois Dátum: 2013.05.30. 14:42
Realista24 írta:
David Luiz, aztán csókolom.
Luízra van 30 milla?
nincs.
viszont ha nem kell az uj edzonek akkor eladják. kérdés az, hogy a psg&friends co. bejelntkezik e érte.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 13:28
Igen,mint ahogy Ronaldonak se kellett volna már szenvednie a rossz térdével a corinhtiasba,ahol csak felvillanásai voltak,de nem lehetett kihagyni,hisz ő...Ronaldonem értem a felháborodást, ilyen a sport, ilyen az élet. sztem senki sem lesz öngyilkos emiatt. szakmai döntés született, érdekes módon a barcelonában mindig képesek voltak ilyenre, hogy teljesítmény és nem csak a név alapján ítéljenek meg egy játékost. nálunk pl raulnak már 3 évvel az eligazolása előtt ajtót kellett volna mutatni, casillasnak már bő éve a padon kéne ülnie, zidane-nak sem kellett volna annyit játszania, ha már a kp-nk szar volt, illetve a többiekről inkább nem is beszélek, akik mélyen alulmúlták/ják magukat az utóbbi időben.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. május 31., péntek 12:54
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 31., péntek 11:57
Nem hiszem.___Samy___ írta:egyébként abidal vissza is fog vonulni?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. május 31., péntek 11:56
___Samy___ írta:hogy lehet az, hogy vitya marad?
egyébként abidal vissza is fog vonulni?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 31., péntek 11:54
és erre pár órával kiderül, hogy Valdes továbbra is marad a Barcánál... szakmai döntés, mindig képesek ilyenre, ja...szakmai döntés született, érdekes módon a barcelonában mindig képesek voltak ilyenre, hogy teljesítmény és nem csak a név alapján ítéljenek meg egy játékost.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 31., péntek 11:52
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. május 31., péntek 11:38
Toti írta:több mint egy klub..Abidal nem ment, küldték: "Olyan döntést hoztak, amit nem vártam..."
Rosell válasza:
"Igent mindig könnyebb mondani, mint nemet. Most nemet kellett mondanunk".
Hogy a klub nem volt teljesen korrekt (elvileg a játékos betegsége alatt elhangzott a Barca részéről, hogy a mútét után játszott első hivatalos mérközést követően aláírják a szerződéshosszabbítását), maga Zubizarreta is elismerte, aki így fogalmazott: "Olyan döntés született, ami után nehéz elaludni".
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 31., péntek 11:31
Örülök, jobb mint Reina lenne, ráadásul így talán lesz pénz egy klasszis védőre is.TotElCampBlog írta:Hivatalos: Valdés kitölti 2014-ben lejáró szerződését, vagyis még egy évet marad a klubnál.
Valdés a majdani távozás okaként a szellemi kimerültséget említi. Nincs köze a dolognak a pénzhez.
Majd most, egy gyengébb szezon után talán elpárolognakBH710 írta:Odaát nem regisztráltam, rettentően alacsony(nak tűnik) az átlagéletkor, és szerintem ott rengeteg a divatdrukker is akik FM-ből állítják össze a csapatot..
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 31., péntek 11:20
Ahhoz képest, a házi kedvenceket, mint pl Xavi orrba-szájba nyomatják, legyen akár milyen szar.hehe írta: érdekes módon a barcelonában mindig képesek voltak ilyenre, hogy teljesítmény és nem csak a név alapján ítéljenek meg egy játékost.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem